e ima je ko i auziratBiberBiber je napisao/la:Jest azurna kad je Zuro (Zoran) uređujeludinjo22 je napisao/la:stranica nam je tolko azurna i uredjena da nam svaki klub u BiH zavidiastra1922 je napisao/la:znat ce se kada nasi objave na zvanicnoj stranici kluba...kazu da ce objaviti i kad potpisu sa nekim igracem cak![]()
![]()
dzaba su vala je i pravili ako nece biti izvjestaji sa utakmica i najnovije vijesti upravo na njoj
jel istina da su nas napustili Stančaski, Milanović i Dzafić![]()
zašto naša djeca nisu učestvovala ni na jednom turniru
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Zuro je jedan od rijetkih koji sebe nesebično daje za Zvijezdu počevsi od organizacije pa nadalje.Kada bi neki počevsi od trenera,igrača i nadalje davali i dio sebe kao Zuro mi bi bili u vrhu nase lige i ne bi strepili za opstanak.Jedan je od rijetkih koji je stao između razjarene mase banjalučkih huligana i običnih nasih građana.Ko radi,taj i grijesi.Mislim da se čovjeku po pitanju Zvijezde nema sta reći.
potpisvatreni je napisao/la:Zuro je jedan od rijetkih koji sebe nesebično daje za Zvijezdu počevsi od organizacije pa nadalje.Kada bi neki počevsi od trenera,igrača i nadalje davali i dio sebe kao Zuro mi bi bili u vrhu nase lige i ne bi strepili za opstanak.Jedan je od rijetkih koji je stao između razjarene mase banjalučkih huligana i običnih nasih građana.Ko radi,taj i grijesi.Mislim da se čovjeku po pitanju Zvijezde nema sta reći.
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
I meni da dadnu Monopol da prodajem pica na trbinama i ja bi sebe davo za Zvijezduelf1 je napisao/la:potpisvatreni je napisao/la:Zuro je jedan od rijetkih koji sebe nesebično daje za Zvijezdu počevsi od organizacije pa nadalje.Kada bi neki počevsi od trenera,igrača i nadalje davali i dio sebe kao Zuro mi bi bili u vrhu nase lige i ne bi strepili za opstanak.Jedan je od rijetkih koji je stao između razjarene mase banjalučkih huligana i običnih nasih građana.Ko radi,taj i grijesi.Mislim da se čovjeku po pitanju Zvijezde nema sta reći.
- 7aprildomemoj
Potpis !Tkanton je napisao/la:I meni da dadnu Monopol da prodajem pica na trbinama i ja bi sebe davo za Zvijezduelf1 je napisao/la:potpisvatreni je napisao/la:Zuro je jedan od rijetkih koji sebe nesebično daje za Zvijezdu počevsi od organizacije pa nadalje.Kada bi neki počevsi od trenera,igrača i nadalje davali i dio sebe kao Zuro mi bi bili u vrhu nase lige i ne bi strepili za opstanak.Jedan je od rijetkih koji je stao između razjarene mase banjalučkih huligana i običnih nasih građana.Ko radi,taj i grijesi.Mislim da se čovjeku po pitanju Zvijezde nema sta reći...... Mante se toga da neko sebe daje nizasta.....sve je to interes..... jedino ko je na gubitku dole su gledaoci koji dolaze a pogotovo RD koji idu i na gostovanja i za njih se moze rec da daju sebe a ovo ostalo je sve interes
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
ne prodaje covjek sebi pice to ide u klupsku kasu...pricate gluposti...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
naravnoastra1922 je napisao/la:ne prodaje covjek sebi pice to ide u klupsku kasu...pricate gluposti...
-
voliosamzvijezdu
- Kontakt:
ti Tkanton si obicni moron,nemas vise koga pljuvati,pa si poceo po radnicima kluba,sta ti imas reci za Zuru,covjek voli zvijezdu,a to pice,i to je on sredio,i te pare idu klubu,a mogao je za sebe radit,covjek vecinu vremena provodi u klubu,i radi stvari koje nebi covjek za dnevnicu radio,a on to radi,sve i svasta,i sve u interesu kluba,i prvo se malo raspitaj prije nego krenes jesti ono sto smrdi puno!
Da da garant će zvijezda prodavat sokice po tribinama i riskirat kaznu od poreske zbog par stotina KM, sigurno i onaj sto špice prodaje ide u klubsku kasuvoliosamzvijezdu je napisao/la:ti Tkanton si obicni moron,nemas vise koga pljuvati,pa si poceo po radnicima kluba,sta ti imas reci za Zuru,covjek voli zvijezdu,a to pice,i to je on sredio,i te pare idu klubu,a mogao je za sebe radit,covjek vecinu vremena provodi u klubu,i radi stvari koje nebi covjek za dnevnicu radio,a on to radi,sve i svasta,i sve u interesu kluba,i prvo se malo raspitaj prije nego krenes jesti ono sto smrdi puno!
daj ba dosta o Zuhri njemu na dusu ako radi lose. znal neko imal se u planu sta oko stadiona radit ili imal kakvih informacija "rekla-kazala" za pojačanja
ima ima ali nismo nikad culi za njih 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
znal se odakle su i kakvi su na terenu ? moze i na pp
-
BiberBiber
- Kontakt:
Senči se vraća kući jučer bio kod Omerčića na razgovoru da se vrati u klub al neće ako mu ne isplate stari dug čuj Omerčić dovodi igračeludinjo22 je napisao/la:znal se odakle su i kakvi su na terenu ? moze i na pp
ma nek ih dovodi ko hoce samo se nadam da ko god ostane i dode da ce srcem igrati i boriti se za dres zvijezde..nasim bi najbolje bilo da rade brzo da se igracki kadar na vrijeme sklopi. .nadam se da ce dovesti dva dobra igraca i malo skuplja koji ce nam donositi prevagu uz ove sto ostanu i nase mlade trebali bi imati respektabilnu ekipu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
" onclick="window.open(this.href);return false;
evo jednog dobrog koji ne bi trebao biti puno skup
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Taj je vec zauzetastra1922 je napisao/la:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma on je taman za nas nema on kvalitet za sampionapile87 je napisao/la:Taj je vec zauzetastra1922 je napisao/la:
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo u engleskoj Premier ligi 85 igrača je slobodno tj. ističe im ugovor, naši iz uprave bi trebali požuriti i dovesti nekoga kako bi se ekipa uigrala itd.
Ako bar kojeg ne kaparisete bit cu razocaran u vasu upravu.Evo prilike da se dovedu dzaba i prodaju za milioneseven je napisao/la:evo u engleskoj Premier ligi 85 igrača je slobodno tj. ističe im ugovor, naši iz uprave bi trebali požuriti i dovesti nekoga kako bi se ekipa uigrala itd.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Mislim da bi nam Arshavin i Denilson legli k'o budali šamarseven je napisao/la:evo u engleskoj Premier ligi 85 igrača je slobodno tj. ističe im ugovor, naši iz uprave bi trebali požuriti i dovesti nekoga kako bi se ekipa uigrala itd.
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.