Samo idi.
Agresti: Conte je razgovarao sa Perinettiem o Ilicicu.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Kod: Označi sve
http://www.juvenews.eu/notizie/la-squadra/notizia/item/3080-mercato-latletico-blocca-llorenteTo je vjerovatnost da cemo ti I ja zaigrati za Juve, za Teveza je ipak oko 30%.Andrej je napisao/la:vjerovatnost da tevez dodje u juve je 0,1%![]()
gojzerica je napisao/la:Koji im je qrac..
Znam to, al' cijelu sezonu handre lika, a dosta toga je uradio za klub.Yucca je napisao/la:gojzerica je napisao/la:Koji im je qrac..
Imaju pravo na to jer je do 1 jula zvanicno njihov igrac mogu ga pustiti ranije ali vjerovatno namjerno nece hoce da ga malo handre zato sto dzabe odlazi
Potpis care.Sarajevo1946 je napisao/la:Tevez je zvijer igrač i tip napadača kakvog Conte preferira i kakav nam treba. Radilica, borac, trkač, a i zna lopte brate. On i Rooney, takvog trećeg nema.
Drugo je što je glup, u svakom slučaju se ne bih bunio da dođer, jer Conte je meni garancija za sve.
A tek kad im njemačka himna zasvira.Trequartista je napisao/la:U Izraelu dominacija Juventina na tribinama.

Dakle, već sutra moguć dogovor.Juve, è fatta per Ogbonna! Forse già domani l'accordo con Cairo: al Toro 8 mln + metà Immobile. Quadriennale da 1,8 mln netti a stagione
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.