NK Zvijezda Gradačac
- gradacac10
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Rade Jovicic mijenja Odovica!
taj nema isto licencu kao ni ovaj.ali nisi dalekogradacac10 je napisao/la:Rade Jovicic mijenja Odovica!

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
znaci odovic nece ostati
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Cujem da bi trojica igraca iz Buducnosti trebala preci kod vas. Sad koliko je istina, nisam bas siguran.
1947!
mozes li reci njihova imena ako znas odgovor moze i na PPLjumani_Banovici je napisao/la:Cujem da bi trojica igraca iz Buducnosti trebala preci kod vas. Sad koliko je istina, nisam bas siguran.
Mozda Dragan Jovic ima.astra1922 je napisao/la:taj nema isto licencu kao ni ovaj.ali nisi dalekogradacac10 je napisao/la:Rade Jovicic mijenja Odovica!
muhamed mujic vjerovatno dok za ostale mislim da nemaju bas kvalitet za premijer lige.ovaj mujic se prosle sezone dovodio u vezu sa nama.mozda ce ga sada pokusati dovestiLjumani_Banovici je napisao/la:Cujem da bi trojica igraca iz Buducnosti trebala preci kod vas. Sad koliko je istina, nisam bas siguran.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Mujić(napadač), Džinić(stoper,bek), Kavazović (ofanzivni lijevi vezni).
1947!
Ljumani_Banovici je napisao/la:Mujić(napadač), Džinić(stoper,bek), Kavazović (ofanzivni lijevi vezni).

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Sta je sad tu smijesno ?Zmajjj je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Mujić(napadač), Džinić(stoper,bek), Kavazović (ofanzivni lijevi vezni).![]()
![]()
vi iz Banovića borite se sa tim igračima za opstanak u Federalnoj ligi sad će ti igrači bit naša pojačanja u PL
da i to vidimo, imamo mi takvi u Bosni na dvojnoj registraciji

1947!
Zvijezdi trebaju pojačanja prava iz PL igrači koji donose kvalitet za ekipu ali ovi iz Banovića će grijat klupu a mi takvi igrača imamo na opštini, otišli su Stančevski i Džafić koji nisu opravdali uloženo sad nam tna tim mjestima trebaju igrači iz PL 

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Tako je i Halilovic grijao klupu ?Zmajjj je napisao/la:Zvijezdi trebaju pojačanja prava iz PL igrači koji donose kvalitet za ekipu ali ovi iz Banovića će grijat klupu a mi takvi igrača imamo na opštini, otišli su Stančevski i Džafić koji nisu opravdali uloženo sad nam tna tim mjestima trebaju igrači iz PL
1947!
Sloboda,Gradina,Bratstvo,Radnički,Budućnost pa sada i Orasje su ekipe Prve lige federacije,te Modriča Prvi lige RS.Dakle,sedam ekipa koje u svojim redovima imaju najmanje po jednog igrača koji moze igrati u PL ili je talenat kojeg treba prepoznati i afirmisati....najsvjezili primjer Ordagić.Veći klubovi su uvijek,bar kada je u pitanju rang takmičenja,ovo pisem zbog Slobode,su iz svog okruzenja kupili provjerene igrače i talente.Nama to do sada nije bila praksa jer su nam mahom dolazili kojekakvi sumnjivi igrači iz zemalja okruzenja.Mislim da bi uprava zbog dobrobiti razvoja fudbala u okruzenju,tj.afirmaciji igrača u PL.to jest u Zvijezdi trebala baciti oko na komsiluk.Obratiti paznju kroz pripreme na ove ekipe,organizovati vise utakmica sa ovim ekipama.......
Halilović je kod vas igrao jednu sezonu PL i vidjelo se da je on bio vaš najbolji igrač.Ljumani_Banovici je napisao/la:Tako je i Halilovic grijao klupu ?Zmajjj je napisao/la:Zvijezdi trebaju pojačanja prava iz PL igrači koji donose kvalitet za ekipu ali ovi iz Banovića će grijat klupu a mi takvi igrača imamo na opštini, otišli su Stančevski i Džafić koji nisu opravdali uloženo sad nam tna tim mjestima trebaju igrači iz PL
sta se smijes.i sam znas da je ne bitno kakvi igraci igraju u klubu ako nema para nema ni rezultata.muhamed mujic bi sigurno imao mjesta u zvijezdi ja dajem zivot da je bolji od dzafica.ako nista mladi je 10 godina,i zeljan je dokazivanjaZmajjj je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Mujić(napadač), Džinić(stoper,bek), Kavazović (ofanzivni lijevi vezni).![]()
![]()
vi iz Banovića borite se sa tim igračima za opstanak u Federalnoj ligi sad će ti igrači bit naša pojačanja u PL
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mujić da nije kvalitet ne bi bio u mladoj repki,istina ne znam dal onoj do 19 ili 21.Mislim da bi ga bar trebalo dovesti na probu.astra1922 je napisao/la:sta se smijes.i sam znas da je ne bitno kakvi igraci igraju u klubu ako nema para nema ni rezultata.muhamed mujic bi sigurno imao mjesta u zvijezdi ja dajem zivot da je bolji od dzafica.ako nista mladi je 10 godina,i zeljan je dokazivanjaZmajjj je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Mujić(napadač), Džinić(stoper,bek), Kavazović (ofanzivni lijevi vezni).![]()
![]()
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ali isto tako je došao iz Tojšića i svi su govorili tako kao i Ti. Druga liga, ovo ono.Zmajjj je napisao/la:Halilović je kod vas igrao jednu sezonu PL i vidjelo se da je on bio vaš najbolji igrač.Ljumani_Banovici je napisao/la:Tako je i Halilovic grijao klupu ?Zmajjj je napisao/la:Zvijezdi trebaju pojačanja prava iz PL igrači koji donose kvalitet za ekipu ali ovi iz Banovića će grijat klupu a mi takvi igrača imamo na opštini, otišli su Stančevski i Džafić koji nisu opravdali uloženo sad nam tna tim mjestima trebaju igrači iz PL
1947!
Slazem se sa tobom u potpunosti,dovodit igrace sa kantona i pojacat rad sa vlastitim omladinskim pogonom.Ispostavilo se na kraju da nam je najbolje pojacanje iz Srebrenika.vatreni je napisao/la:Sloboda,Gradina,Bratstvo,Radnički,Budućnost pa sada i Orasje su ekipe Prve lige federacije,te Modriča Prvi lige RS.Dakle,sedam ekipa koje u svojim redovima imaju najmanje po jednog igrača koji moze igrati u PL ili je talenat kojeg treba prepoznati i afirmisati....najsvjezili primjer Ordagić.Veći klubovi su uvijek,bar kada je u pitanju rang takmičenja,ovo pisem zbog Slobode,su iz svog okruzenja kupili provjerene igrače i talente.Nama to do sada nije bila praksa jer su nam mahom dolazili kojekakvi sumnjivi igrači iz zemalja okruzenja.Mislim da bi uprava zbog dobrobiti razvoja fudbala u okruzenju,tj.afirmaciji igrača u PL.to jest u Zvijezdi trebala baciti oko na komsiluk.Obratiti paznju kroz pripreme na ove ekipe,organizovati vise utakmica sa ovim ekipama.......
ma svi su ovdje pametni sad bi dovodili sa sela i iz naseg pogona.jarane ispali bi mi na polusezoni.ekipa se mora studiozno sklapati.moraju biti dobri skuplji provjereni igraci bar 7 a ostalo nadopuniti mladim neafirmisanim igracima iz naseg okruzenja i omladinskog pogona.samo na taj nacin bi mogli godisnje jednog ili dva igraca prodati za neke pare i rahat igrati ligu bez financijskih poteskoca.EvoMene je napisao/la:Bolje to nego da dovodite iz Sbije i Makedonije.
mislim da su nasi u upravi na dobrom putu.jedino bi sada trebali malo ranije dok se nije obralo dovesti dva ili tri igraca koji bi kvalitetom nadopunili nasu igru
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.