AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 jun 2013, 13:24

e moj Berlusconi, :cry:

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 05 jun 2013, 13:31

Kako pišu na Barcinim stranicama :

-Bomba iz Katalonije, Barcelona razgovarala sa čelnicima Milana oko prelaska El Shaarawya u Barcelonu, cijena 47 000 000€!
Sto su me slatko nasmijali.Momak rekao da za njega postoji samo Milan,nema dalje. :mrgreen:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 jun 2013, 13:44

Jos doveli i Neymara na tu poziciju, nidje veze :D

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 05 jun 2013, 14:13

Berluskoni vraća Kaku?

"Korijere delo Sport" tvrdi da je gazda Milana tražio od Galijanija da na sve načine vrati Rikija Kaku u klub!
Kaka je epizodista u Realu, nije tajna da želi da se vrati u Italiju, a spreman je da se odrekne većeg dela primanja.

Berluskoni je zagrejan za ideju da Kaka ponovo zaigra za Milan posle četiri godine, a smatra da bi se Brazilac odlično uklopio u formaciju koju će Alegri izgleda morati da sprovodi, 4-3-1-2.

Brazilac bi naravno igrao iza napadača, videćemo hoće li "Rosoneri" uspeti da ga vrate, za Real je najvažnije da se oslobodi Kakinih ogromnih primanja.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 05 jun 2013, 14:40

Berlusconi: "Allegri and I have different views. I expect Milan and its direction to be respected"

http://sulia.com/channel/ac-milan/f/5b2 ... f14903161/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sampdoria's sporting director: "The negotiations with Milan for Poli are in standby."
Milan have backed out of the race to sign Cerci (for now). The main reason is because Milan are planning to switch to a 4-3-1-2. [Sky]
Evo dugo trazene formacije 4-3-1-2
Milan offered €11.5m for Simone Zaza back in January before Mario Balotelli was signed.
Kaze nema se para a za Zazu se nudilo 11,5 miliona ,kakav je Zaza
Sportitalia reports that Galliani has been in talks with the Lyon directors regarding their central defender Dejan Lovren.
Sky reports that Berlusconi told Allegri (during their dinner last Sunday) to use the 4-3-1-2 formation next season
Genoa have signed Pescara's Quintero. They have paid €5m for 50% according to Sky. Milan were also linked with him.
Sampdoria's SD: "Poli? We're in standby because Milan took some time to confirm Allegri as their coach."
Sampdoria's SD: "Milan are interested in Poli, but currently they aren't capable of finalizing the deal."
Berlusconi: "My relationship with Allegri has always been very cordial."But we have had different views on the decisions to make regarding some of the players."
Zaccardo's agent: "If Zaccardo will return to Parma? He's not going anywhere."
Nocerino's agent: "We will see what happens with Antonio. He still has some years left on his contract, but there is nothing going on now."
Roma are also interested in signing Antonio Nocerino, besides Torino.
Galliani met with Torino's president and sporting director earlier today. They only spoke about Cerci (and not Ogbonna). [Sky]
Ogbonna bi mogao zavrsiti i u Juventusu ,mada se ja nadam da ce doci u Milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 jun 2013, 15:17

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 05 jun 2013, 15:23

IlPrincipe je napisao/la:slika
Uopste nije lose samo zamijeniti ELS-a i Balotellia ,i ne znam da li ce Boateng ostati mogao bi on ici u sredinu i takodje nemoj zaboravljati De Jonga .I nekog stopera. Prati ovaj sastav
--------------Abbiati------------------
-Abate--Zapata--XXXXXX--De Sciglio-
---------------De Jong-------------------
----Montolivo--------Poli----------------
------------Saponara----------------
---------Balotelli---El Shaarawy------

Ovaj sastav nije uopste los ma tu odredjene doze i kreativnosti i trkaca ,i jos sto je bitno napomenuti Poli ima odredjenu dozu kreativnosti u svojoj igri
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 jun 2013, 15:36

Ljudi ne trebaju nam vise napola kreativci vec jedan striktni kreativac kojem je posao uposljavati suigrace s kvalitetnim zadnjim pasom. Montolivo je mix trkaca i veznjaka, Saponara takodjer... TREBA NAM PRAVI VEZNJAK AKO HOCEMO ISTA OVE SEZONE.

Kada vidim kakva se imena ovdje spominju, sjetim se proslog ljeta i kakve smo debile sve dovodili... :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 05 jun 2013, 15:46

Ako dovedu Lovrena pa stvarno im treba jbt m...r :evil:
A i ostalo se sve neki polovni klocevi spominju, na sta ce ovo izic :?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jun 2013, 18:37

Fina postava, samo bi ja tu dodao De Jonga, mozda Boatenga na sredini ( ili ko ce vec doci ) i kao ofanzivnog veznog Pjanica/Kaku/Hernanesa.
Jos dodaj tu dobrog stopera ( vjerovatno Ogbonna ) i mi smo sasvim jedna respektabilna ekipa, ima hljeba u nama :mrgreen:

Samo da hoce promjenit tu formaciju, imam osjecaj da bi se puno toga promijenilo na bolje u igri. :roll: Ne mogu vjerovati da smo odigrali citavu jednu sezonu tako i da nijednom nismo pruzili dobru i gledljivu partiju, a da ne pricam i da je pojedine igrace unazadio jer pravi od njih nesto sto nisu ( ovdje prvenstveno mislim da boatenga i faraona ).

A sto se Lovrena tice, pa sta ja znam, radije bi i njega bar na klupi nego Yepesa, Zaccarda ili Boneru, nije ni on tako los, makar za zamjene. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 jun 2013, 21:38

According to Sky Sports Arsenal have confirmed that Andrey Arshavin, Denilson and Sebastien Squillaci will leave the club when their contracts expire at the end of June.

Uvjek mi je ovaj Arshavin bio drag igrac :D

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 05 jun 2013, 21:48

-Bomba iz Katalonije, Barcelona razgovarala sa čelnicima Milana oko prelaska El Shaarawya u Barcelonu, cijena 47 000 000€!
Sa domaćih fb stranica navijača Barce
Il club piu titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 jun 2013, 23:19

Galliani could try to sign Pastore on loan or buy Diamanti, according to Sky

Nije loše .. ali prije bi Pastore na posudbu nego Diamantija kupljenog
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 jun 2013, 00:12

Berlu naredio galijaniju da vrati kaku kako zna i umije.. Mozda se i honda prikljuci sada vec timu posto mu ugovor istice u januaru mozda ga rusi puste uz neko malo obestecenje i sada... sta ja znam, ja sam ga upamtio onda na prevenstu i nije bio los. od toga nisam vala ga ni pratio niti sta vec...

a Kaku bi volio opet vidjeti u nasem dresu makar i na klupi :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jun 2013, 12:42

Vidim da je neko od cela rekao da ih ne zanima Kaka jer je vec u godinama tako da sam siguran nekih 80 % da ga ustvari dovode. :mrgreen:
I Balotelli je bio 'trula jabuka', pa su ga doveli i poslije priznali da je to sve bilo dio taktike.

Jao Pastoreee, pa zamisli samo tandem Pastore-Montolivo-De Jong-Saponara/Kaka slika
jos naprijed Balo-Ses slika

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 06 jun 2013, 12:57

Ovaj momak uopste nije los :D

[youtube][/youtube]

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 jun 2013, 13:36

rope11 je napisao/la:Vidim da je neko od cela rekao da ih ne zanima Kaka jer je vec u godinama tako da sam siguran nekih 80 % da ga ustvari dovode. :mrgreen:
I Balotelli je bio 'trula jabuka', pa su ga doveli i poslije priznali da je to sve bilo dio taktike.

Jao Pastoreee, pa zamisli samo tandem Pastore-Montolivo-De Jong-Saponara/Kaka slika
jos naprijed Balo-Ses slika

tandem (plural tandems)

1)A bicycle with two seats, two sets of pedals, and two wheels.

2) An arrangement of two objects arranged one behind the other.

;)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jun 2013, 13:42

A pa dobro, lapsus. :mrgreen:
Napisao sam tandem jer sam krenuo napisati samo Pastore-Montolivo koji bi igrali na sredini, ali nisam mogao stati kada sam se sjetio da ce tu biti vjerovatno jos i De Jong i Kaka. :mrgreen:

Jos me ubi mamurluk, ne razmisljam bas najbistrije danas. :geek:

FORZA MILAN !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 06 jun 2013, 14:35

Galliani: "Pazzini won't be replaced by players who will only be here for a month or two. He will be replaced by Andrea Petagna."

Galliani: "We will try to sign a trequartista even though we have Boateng and Saponara."

Galliani: "Kakà will absolutely not return to Milan. I like Diamanti, just as I like other players."

Znaci , mogao bi doci Kaka. :mrgreen:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jun 2013, 17:17

Haman da ce Ogbonna u Juventus , Torinu ide 8 miliona plus Ciro Immobile
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []