zasto na pp, ako radi postavi ovdetruts je napisao/la:našao sam addon uz pomoć kojeg možeš pročitat poruku a da onom drugom ne piše "seen", radi na Mozilli, Chrome-u i Safariju, pa ko hoće na pp
provjereno radi
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
traži me SIPA zbog ovog linka, ništa ja ću vama ovdje ostavit pa odo na robiju
http://crossrider.com/install/14917-chat-undetected" onclick="window.open(this.href);return false;
nadam se da Šećerberg neće zajebat ovaj addon
http://crossrider.com/install/14917-chat-undetected" onclick="window.open(this.href);return false;
nadam se da Šećerberg neće zajebat ovaj addon
Imate li vi problema sa cahtom ovih dana ?
Meni nesto ne fercera, za neke prijatelje mi pokazue da su offline a zapravo su online, znaci nema one zelene tacke pored imena a online su. Ja sve vdimo sta oni pisu, lajkuju, itd. a pokazuje ih off.
Sad moze biti da su one opcije da budes vidljiv samo za neke, ili da se od nekoga sakrijes. Mozda me neko sakrijo, ali sad da imam takve ne vjerujem.
Da nije neki bug ?
Meni nesto ne fercera, za neke prijatelje mi pokazue da su offline a zapravo su online, znaci nema one zelene tacke pored imena a online su. Ja sve vdimo sta oni pisu, lajkuju, itd. a pokazuje ih off.
Sad moze biti da su one opcije da budes vidljiv samo za neke, ili da se od nekoga sakrijes. Mozda me neko sakrijo, ali sad da imam takve ne vjerujem.
Da nije neki bug ?
-
drugipokusaj
- Kontakt:
Kako se ono na fb stavlja kako se osjecas...vidim da to mnogi furaju, a nigdje nemam tu opciju ili je tom na ovom novog izgledu fb?
Zadnja izmjena: drugipokusaj, dana/u 06 jun 2013, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
prebaci na engleski i imat cesdrugipokusaj je napisao/la:Kako se ono na fb stavlja kako se osjecas...vidim da to mnogi furaju, a nigdje nemam tu opciju ili je to imam na ovom novog izgledu fb?
Da se nisu oni stavili u off il su tebe stavili na offRikardo je napisao/la:Imate li vi problema sa cahtom ovih dana ?
Da nije neki bug ?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
najludje mi je kad pisem drugaru nesto, kaze nije on nego njegova djevojka, kao usla na njegov profil, dao joj sifru, provjerava ga nesto, cccOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa po meni je papučar svako ko, dok je u vezi, piša sjedeći. ( Ako me razumiješ)
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Ja dao svojoj šifru, al ima jedna caka, ona opet ne može uć, kad god uđe mora kod unijet, a kod meni na mobitel dođe 
termin papucar su izmilili oni koji su ljubomorni na neciju srecu. mene boli neka stvar jel neko papucar ako je njemu ljepo sa zenom nije moja stvar da komentarisem.
You are someone else I am still right here
- Amoxicillin
- Kontakt:
+1fera je napisao/la:termin papucar su izmilili oni koji su ljubomorni na neciju srecu. mene boli neka stvar jel neko papucar ako je njemu ljepo sa zenom nije moja stvar da komentarisem.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
a tebi je vidio sam nedavno lijepofera je napisao/la:termin papucar su izmilili oni koji su ljubomorni na neciju srecu. mene boli neka stvar jel neko papucar ako je njemu ljepo sa zenom nije moja stvar da komentarisem.
- Marsal
- Kontakt:
Meni je papučar kad neko zaboravi svoje drugove zbog trebe, imao sam jarana, od prvog dana srednje pa do zadnjeg smo bili best frendovi, druzili se, izlazili, hodali, zajedno trebe trazili, često nocivali jedan kod drugog, lokali, ma nisi mogao vidjet jednog bez drugog da bi on čim je srednja završila zbario neku curicu i zaboravio je bio sve zajedničke derneke, zaboravio je bio kako sam ga dvaput spasio belaja
Uglavnom s tom malom je već 3 godine u vezi, ja sam ga otad vidio 3-4 puta i to samo u prolazu, jedva da bismo se pozdravili. U te 3 godine, nikad nije izašao ni sa kim drugim osim sa njom, sve drugove je odbacio. To je papučar
Jednom sam čak bio poželio da ga malo ostavi pa da mu se čitav svijet sruši
ali skohntah da bi onda mene opet teretio o njoj i tako, uglavnom sve najbolje, dabogda se uzeli, imali krdo djece, svake godine dvaput isli na more, vozali 2 auta i zivjeli bosnian dream.
Ali ja nikad ne bih mogao tako, zaboraviti i odbaciti sve jarane zbog malo vruće pichke.
Ali ja nikad ne bih mogao tako, zaboraviti i odbaciti sve jarane zbog malo vruće pichke.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
fera tvoja definicija je slama
Procitaj ovo sta je marsal rekao. Mada se uz ovo moze jos dosta toga dodat'. Kakva ljubomora na neciju srecu, zar moze neko biti toliko bolestan
Procitaj ovo sta je marsal rekao. Mada se uz ovo moze jos dosta toga dodat'. Kakva ljubomora na neciju srecu, zar moze neko biti toliko bolestan
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Cuj, zar neko moze? Pa naravno da moze druze, cak sta vise, to je uobicajena pojava kod ljudi. Na sta ces biti ljubomoran, ako neces na neciju srecu? Neces valjda biti ljubomoran na neciju nesrecu? Jedino sto treba razlikovati je to kada nekome pozitivno zavidis i kada neciju srecu ne trpis, pa mu onda potajno zelis da ne potraje.
Nije se jednom desilo da najbolja drugarica svojoj drugarici zeli od srca da prekine s momkom, jer ova nema odjednom dovoljno vremena za hodanje itd.
A sto se tice papucarstva. U pravu ste, slazem se da je ruzno odbaciti prijatelje, ali isto tako ne mozes ti npr. ocekivati da tvoj jaran, koji je u ozbiljnoj vezi, hoda s tobom po dernecima i ku*valucima. Svaka pamenta cura ce gledati da to sasjece u korijenu, jer zna sta iz takvih provoda proizilazi. A svaki momak koji zeli da ima i zadrzi pametnu djevojku ce morati da povuce rucnu. Tako to krene obicno...
No to naravno ne znaci da se covjek treba potpuno prestati druziti s rajom. Kafe, fudbal i tako te stvari su itekako potrebne i mislim da nijedna normalna djevojka nece imati nesto protiv toga. Ali nocni provdi su, kako rekoh, ipak drugi par cipela...
Nije se jednom desilo da najbolja drugarica svojoj drugarici zeli od srca da prekine s momkom, jer ova nema odjednom dovoljno vremena za hodanje itd.
A sto se tice papucarstva. U pravu ste, slazem se da je ruzno odbaciti prijatelje, ali isto tako ne mozes ti npr. ocekivati da tvoj jaran, koji je u ozbiljnoj vezi, hoda s tobom po dernecima i ku*valucima. Svaka pamenta cura ce gledati da to sasjece u korijenu, jer zna sta iz takvih provoda proizilazi. A svaki momak koji zeli da ima i zadrzi pametnu djevojku ce morati da povuce rucnu. Tako to krene obicno...
No to naravno ne znaci da se covjek treba potpuno prestati druziti s rajom. Kafe, fudbal i tako te stvari su itekako potrebne i mislim da nijedna normalna djevojka nece imati nesto protiv toga. Ali nocni provdi su, kako rekoh, ipak drugi par cipela...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Papastathopoulos je napisao/la:I meni u pm..neki dan usao na fb, vec sam ranije stavio da sam offline, mala mi tu bila, i kontam da sam rahat malo kad stize za par min od nje poruka na fb "da nisi slucajno tu?"..a po belaju joj rekao da idem spavatSemirr je napisao/la:desava li se nekome da kad stavi da je offline, drugi opet vide da si onlineja stavim da sam off i onda opet dolaze poruke, na pitanje jaranu zar vidis da sam online, kaze malo si online, malo offline, bas se ne mozes ni sakriti
![]()
a evo malo i realnosti![]()
i tako ona kaze, cas offline, cas online..pa reko u pm, ne mozes se vise ni sakrit
Haha, kralju.
Kad ti je poslala poruku, jednostavno je nisi trebao otvoriti i onda kod nje ne pise ono "seen", tj. ne prikazuje joj da si vidio poruku i sve bi bilo ok.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma druze ne bi ona meni bez razloga slala tu poruku nego ona fino drzi otvoren prozorcic chata sa mnom (
) i vidi promjene off-on
i tako je vidila da sam odjednom "pozelenio", a bio sam stavio na offline, tako da je znala da sam tu, otvarao ja il ne otvarao poruku, al jbg, kazem, ne moze se vise covjek ni sakriti kako treba 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Samo si trebao reci nisam bio tu, to je do fejsa 
"It's one of premier league's oldest lessons .
Samo treba reć da su židovi krivi
Do fejsa je.. jer ja nisam NIKAD online na FB, a u zadnje vrijeme me stalno prikazuje kao online, i udjem sa jaranovog profila, stoji da sam online, kliknem na sebe, otvori chat prozor i onda pise da sam offline
Jbm li im majku ubise me ljudi porukama, a ne volim komunicirat niskim preko tog qrca 
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Isti slučaj.jbmilan je napisao/la:Do fejsa je.. jer ja nisam NIKAD online na FB, a u zadnje vrijeme me stalno prikazuje kao online, i udjem sa jaranovog profila, stoji da sam online, kliknem na sebe, otvori chat prozor i onda pise da sam offlineJbm li im majku ubise me ljudi porukama, a ne volim komunicirat niskim preko tog qrca
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.