kako se nije dokazao, pa je li doveo repku u 1 jakosnu skupinu?Batko je napisao/la:Nema uvijek iste vadione, sada savez radi odlicno i pruzile su im se maksimalno dobre pripreme.....Prema imenima radi se o solidnoj reprezentaciji....
Po meni je krivac izbornik i on mora dobiti odma otkaz, tamna da je tek postavljen, a ne sto je tu godinama i nije se dokazao....
Primjer da se moze je Vlado Jagodic, od ne bas solidne generacije je napravio mnogo toga prosle kvale, bio na pragu plasmana za baraz, sto je senzacija, jer gledajuci kaakav je sastav imao, pa samo jedan njemacki igrac je vrijedio ko cijela nasa ekipa....
6:0, pa to nije normalno, pa nismo San Marino, tu izbornik nema nikakve kontrole, ja bi mu dao otkaz odmah poslije te utakmice.
Moje misljenje. Ovo ej sramota.
kad već spominjes jagodića šta je napravio on? konkretno? plasirao se na Europsko? Svjetsko? jest al u k.Urcu
isto ćete vi ovako pljuvat i jagodića, samo pričekajte malo
ja sam za da ode Karačić i da povede, odnosno da ne igraju više ovi iz Širokog za BiH tako da ih Široki ne "prodaje" preko repke..samo što će stvari opet biti na istom mjestu, godinama naravno, dok se mnogo toga ne posloži..
a onda kad zaigraju za Hrvatsku nemojte prigovarat..iz aktualnih prvaka, osvajača duple krune, ovogodišnjih kup osvajača koji su još u igri za prvo mjesto u prvenstvu ste dobili najbolje igrače za repku i prigovarate..ccc
i Široki je protiv Zvijezde jedne izgubio 6:1, od Radnika 4:0 pa šta? Primao u Europi po 5 komada kao i Željo, pa i Sarajevo..pa šta? događa se..loš dan, loša utakmica, igrač manje..
otići će Karačić doći će drugi trener, pa treći a stvari će i dalje biti iste..vi cete po forumu pisat koga treba zvat, nabrojat ćete 200 imena koja moraju! biti pozvana, pljuvat ćete kad gube, a prsit se kad dobiju nekoga i tako u krug
živi bili pa vidili
ja bi volio da Karačić napusti pa da se još više posveti omladinskom pogonu Širokog tako da mi stvaramo igrače za budućnost i prodajemo ih, a ne da nam igraju za U17 ili U19 repku i da je to neki uspjeh