Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

hordas_Bec
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la hordas_Bec » 30 nov 2009, 12:07

ma dosta mi je vise i ovi bh-fanaticosa......sta oni tu sviraju k*rcu, bune se protiv cire a do juce pjevali "ciro majstore"....samo nesta glume, ako su toliki fanaticosi, sto nerazbiju te ljude iz saveza, a ne po steti repke i nas navijaca stalno paliti baklje po stadionima...tipicno seljakca posla.....

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 30 nov 2009, 12:10

hordas_Bec je napisao/la:ma dosta mi je vise i ovi bh-fanaticosa......sta oni tu sviraju k*rcu, bune se protiv cire a do juce pjevali "ciro majstore"....samo nesta glume, ako su toliki fanaticosi, sto nerazbiju te ljude iz saveza, a ne po steti repke i nas navijaca stalno paliti baklje po stadionima...tipicno seljakca posla.....
Objasnio sam ti ja gore ko su oni...200-400 ljudi koji zive na racun ostalih par hiljada clanova koji placaju clanarine po 50 eurica i plus sto im valjaju neke turske majice ili rekvizite po masnim cijenama..Od tih para idu na gostovanja (a ko ne bi isao).....Prvo trebaju da srede organizaciju i korupciju u svojim redovima a tek onda da se bave sa Savezom...

Pun je BHF Usanovica i slicnih...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 30 nov 2009, 12:14

Bob_Rock je napisao/la:
hordas_Bec je napisao/la:ma dosta mi je vise i ovi bh-fanaticosa......sta oni tu sviraju k*rcu, bune se protiv cire a do juce pjevali "ciro majstore"....samo nesta glume, ako su toliki fanaticosi, sto nerazbiju te ljude iz saveza, a ne po steti repke i nas navijaca stalno paliti baklje po stadionima...tipicno seljakca posla.....
Objasnio sam ti ja gore ko su oni...200-400 ljudi koji zive na racun ostalih par hiljada clanova koji placaju clanarine po 50 eurica i plus sto im valjaju neke turske majice ili rekvizite po masnim cijenama..Od tih para idu na gostovanja (a ko ne bi isao).....Prvo trebaju da srede organizaciju i korupciju u svojim redovima a tek onda da se bave sa Savezom...

A ti idi na tekmu i placaj 50 eurica ulaz od crkavice dok ti tandem B-LAZE-vic&Usranovic uzima 50 posto provizije :mrgreen: 8-)
Ne zaboravi da se poguras malo u redu u lobiju hotela za kartu :P :lol: :D :mrgreen:
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 30 nov 2009, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 nov 2009, 12:15

Svaka cast svacijem misljenju. Svako misli za sebe da je u pravu.
Ciro jeste napravio uspjeh i ja ne znam kome je u cilju da prikaze ove kvalifikacije kao neuspjeh. Pa shvatite ljudi da su ovo bile kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo i a iza sebe smo ostavili (toliko puta opjevanu) Belgiju i Tursku. Svakako treba spomenuti Estoniju (i onu pobjedu od 7:0) i Armeniju. Ne znam zasto ljudi svjesno zaboravljaju jednu cinjenicu - da su ovo bile kvalifikacije za Europsko prvenstvo mi bi vec bili tamo. Lako je sada spominjati i Dansku i Srbiju. Pogledajte gdje nam je reprezentacija bila prije godinu i pol.
Jos jedna velika stvar:
Ko bi vodio reprezentaciju od nasih proslavljenih strucnjaka, koji rade po bijelom svijetu, za ove pare? Svaka cast Halilhodzicu, Bazdarevicu, Hadzibegivu, ali lako je savjetovati iz udobnih fotelja u Francuskoj ljudima u BiH kako da zive. Dodjite u BiH pa pokusajte nesto promjeniti. Ciro je upravo to uradio, a sigurno je sam sebe hiljadu puta upitao "Zasto mi ovo treba?". Budite zadovoljni sto nas vodi covjek koji ima ime u ovom poslu.
A mi umjesto da se radujemo sto u svijetu ljudi pricaju o nama kao o nekome koga je Portugal dobio tijesno 1:0 u oba susreta (vjerujte da se ne bi bolje provele neke Europske fudbalske sile), mi blatimo to sto se pravilo u protekle skoro 2 godine. Umjesto da se ratujemo sto se cijela Bosna i Hercegovina spominje u fudbalskom okviru mi bi opet ratovali. I nikako da shvatimo da treba zaraditi privilegiju da ugostish Portugal. Imamo mi igrace svakako, ali ima i Ceska pa gdje su sada. Zato, hvala ti Ciro! On sa igracima najvise ispasta u svemu ovome.
Isto tako lako je i dijaspori govoriti o BiH. Dodjite ljudi, sastavite godinu dana zivota ovdje, pa ce vam se prica uveliko promjeniti. Probajte nesto promjeniti. Lako je budali baciti baklju, nece on ispastati, nece ni savez, ispastace narod koji zivi u BiH.
Raduj se Bosno i Hercegovino.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 30 nov 2009, 12:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 30 nov 2009, 12:17

Bob_Rock je napisao/la:

hvala druze, nisam vidio....samo sam htjeo reci, da je to sramota, takvo pismo poslati ciri....sta oni misle tko su oni?!?!....snimaju neke pjesme, pale baklje po stadionima i slicne stvari, a gdje su im muda da odu u savez i pomlate usanovica i ostale????...lahko je pismo napisat i uputit prema ciri....SRAMOTA

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 nov 2009, 12:17

Offside je napisao/la:Ma oni su fakini bez pokrića. Smiješni su do bola.
Dok vecina bude mislila kao ti (jos najmanje 2-3 godine) nash fudbal ce da bude u poziciji imena tvog nicka ;)
nema potpisa

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 30 nov 2009, 12:20

Citizen-X je napisao/la:
Bob_Rock je napisao/la:

A ti idi na tekmu i placaj 50 eurica ulaz od crkavice dok ti tandem B-LAZE-vic&Usranovic uzima 50 posto provizije :mrgreen: 8-)
Ne zaboravi da se poguras malo u redu u lobiju hotela za kartu :P :lol: :D :mrgreen:
citizen-X ti si sigurno jedan od tih sto ide na gosotvanja

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 30 nov 2009, 12:21

A tebe ko da gledam uz kafu iz kafane gledas kako mlate momke i navijas za drotove samo zato jer su momci "iz dijaspore". Inteligentno nema sta :mrgreen:

Malo smo fasovali jos nam treba i takvih genijalaca k'o ti da nas podvajaju i sjeckaju ionako nasjeckane narezane i jos uvijek frisko naklane. Ma jesi pametan rodila te majka :mrgreen:

Ko o cemu qurva o postenju. :mrgreen:[/quote]
lose gledas coro,spremam ispit(i inace ne pijem kafu :D )
inace nemam nista protiv dijaspore(pa i ja imam mnogo rodbine u dijaspori) ali imam problem sa ljudima kao sto si ti koji sa distance dobacuju i govore nama sta treba da radimo,a kada im kazemo da se ne mijesaju onda smo mi razbijaci sloge i bratsva.Vidim da si se pronasao pa ako ti je toliko stalo do bratsva zamolio bi te da dodjes u BiH,odes pred savez i pocnes proteste.Ja cu prvi za tobom krenut(povest cu svu raju koju znam,a koja je ˇna kafiˇ)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 nov 2009, 12:26

Slazem se sa pojedinim forumasima,ovi iz BHF stalno s..u,u Belgiji mu pjevali Ciro majstore,a danas ga pljuju,sta oni hoce vise,nek navijaju za zemlje odakle dolaze Danska,Svedska itd. Bosne se sjete samo kad je tekma ili kad dodju u Bosnu za ljeto na mjesec dva i tad se furaju sa kolima stranih tablica,nek se brinu o zemljama kojim zive,meni je ciro dobar :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 30 nov 2009, 12:29

Citizen-X je napisao/la:
Offside je napisao/la:Dokad će ova skupina dijasporaca mlatit praznu slamu, tobože u ime svih navijača BiH. Ko im je dao tu privilegiju da oni govore kao da predstavljaju većinu, zna se da su oni debela manjina koja doduše u zadnje vrijeme i nije **** kao nekad. Debili...
Obzirom da tebi i drugima slicnog mentalnog sklopa a tulinegdje i intelekta ima podosta primjeraka - meni licno je preostalo da gledajuci takav "intelekt i napredak" svuda oko sebe zaganjam trajni boravak u bilogdjekud burazeru - prije 3 godine. Jesam li to debil? :mrgreen: A da se upoznamo? Da cujem sta je vase cijenjeno visocanstvo napravilo steklo i uradilo za primjer drustvu sportu i sl? Bilo bi lijepo cut'. :mrgreen: Ja imam kapitala iza sebe ostavljenog imas li ga ti u svojoj glavici i iza sebe?

Al' evo ja cu ti rec' sta imate - brdo popijenih kafa zgooza nagooz svaki dan markica uf elhamdulila za kafe a morebitbidne i kisele i beskonacne ljubomore - i samo od tog zive tebi slicni gladimudani i takvi kao ti. Lajavci bez kraja k'o pokvaren gramofon. Meni je godra da zauzimam poziciju debila (ascare si i doktor psihijatar ili psiholog) sa svojim zivotom u kojem sam nesto promijenio za razliku od tebe, tebi slicnih kojima je rat ko da je juce stao i nikad da prestanete sa ispraznim moralisanjem zaviscu i ljubomorom koju i jedino mozete da ispijate u potocima.

Ti si hodajuca sramota koja vascijeli zivotni vijek svede samo na klepetanje i naklapanja puna ljubomore i to je sva funkcija koju si udradio da ucinis nesto. Zato suti i skoluj se barem - da imas na osnovu cega da sudis i presudjujes ljudima.
Koliko kompleksa u jednom postu, čudo jedno. Tebra ne znam šta je tebe uvrijedilo jer i ja sam odskora dijaspora, ali sebi nedajem za pravo da ja udaram moralne temelje našim sunarodnjacima u BiH. Sistemi vrijednosti po kojem će živjeti, navijati ili ti ga podržavati Ćiru. To ostavljam njima jer zapamti niti ja niti ti niti bilo ko u dijaspori nije i ne može biti veći patriota od ljudi koji dole žive i za hljeb zarađuju u svojoj avliji. Činjenica je da čovjek koji je uveselio svakodnevnicu tamnog vilajeta je Ćiro. Dao je nadu ljudima u bolje sutra, dokazao je da možemo i da Bosna nije zadnja rupa na svirali i da nismo papci i baksuzi kao što smo dosad bili predstavljani u svijetu. To što ti i tvoja fejsbuk grupa navijača dajete sebi za pravo da kreirate lažno mišljenje kao objektivno je dokaz vašeg manjka kulture, osjećaja za realnost. Ćiro će ostati zato što velika većina BiH navijača to želi, jer za razliku od vas mi smo uz Ćiru i Zmajeve od prvog dana i poraza od Bugarske. Gdje ste vi bili u to vrijeme. Iz početka malo ste kenjali, pa kad su došli rezultati postadoste manji od makova zrna i sad kad smo ispali našli ste prosipati šuplju. Bili bilo ovog pisma da je BiH izborila mundijal. Bi al u panjevima. Ne ozbiljni ste u svom stavu i radu i takve vas neozbiljne doživljava VEĆINA navijača naše Bosne ponosne. A diskutovati o tome, ko je šta napravio u svom životu i kakvu je škola završio na sportskom forumu zaštićen anoimnim nadimcima, dovoljno govori o tebi doktore.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 30 nov 2009, 12:33

adn_sah je napisao/la:
Gostujem samo po kafanama i klubovima :mrgreen:

Ja sam takav tip - da kad bih vidio da se raja u hotelu gdje borave reprezentativci nagurava i dovikuje sa predstavnicima saveza i reprezentativcima - instantno sjeo u avion nazad.
Ciganluk-teferichinga sam se nagled'o za sva vremena ;)

Nazalost kolege gore koji rece da sam se nasao u svemu, moracu da ga razocaram i da kazem nisam - nego je jednostavno tesko toliko vise slusat retardirano ponavljanje sjeckanja i cjepkanja ljudi na ove, one, dijasporce i sl.
Jednom nas je to kostalo zivota, a po svemu sudeci ima retardiranog kapitala za takav debiluk ima previse i za naredni put.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 30 nov 2009, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 30 nov 2009, 12:37

Lahko je paliti baklje i praviti neke probleme po utakmicama gdje su policajci zene....U Belgiji da bi te policajac udario pendrekom po glavi treba da ima dozvolu od predsjednika drzave..Lahko je tu doci i praviti neke proteste..

Koliko toga imaju protiv Saveza i koliko dugo su vec u borbi protiv istog, pa do sada su 10 puta trebali napasti zgradu saveza i uposlene..No sta se desilo? Jednom se okupili i opet su protest najvise podrzavale navijacke grupe iz BIH, Horde Zla, Manijaci, Robijasi i Red Army....BHF se samo sklonio, kao i vecina njihovic clanova 1992. godine...

A mogu slati pisma preko pedija svaki dan, to im nije mrsko..Lahko je tako protestovati..Stoga i jesu ovakvi rezutlati..Cude se sto se nista ne mijenja..Zasto bi se promijenilo? Sto ste poslali 35.000 protestnih pisama???

Pa da to tako ide, predsjednik u USA bi se mijenjao svaki dan..Vrjerujem da svaki dan u Bijelu kucu dodje na hiljadu pisama koji su protiv Obame ili prije Busha....Nema promjena dok se ne zasluze....!!!

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 30 nov 2009, 12:40

BHF najjači ste, samo naprijed !!!

sefa-bn
Kontakt:

Post Postao/la sefa-bn » 30 nov 2009, 12:42

ciro **** :D :lol:

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 30 nov 2009, 12:43

Offside je napisao/la: Koliko kompleksa u jednom postu, čudo jedno. Tebra ne znam šta je tebe uvrijedilo jer i ja sam odskora dijaspora, ali sebi nedajem za pravo da ja udaram moralne temelje našim sunarodnjacima u BiH. Sistemi vrijednosti po kojem će živjeti, navijati ili ti ga podržavati Ćiru. To ostavljam njima jer zapamti niti ja niti ti niti bilo ko u dijaspori nije i ne može biti veći patriota od ljudi koji dole žive i za hljeb zarađuju u svojoj avliji. Činjenica je da čovjek koji je uveselio svakodnevnicu tamnog vilajeta je Ćiro. Dao je nadu ljudima u bolje sutra, dokazao je da možemo i da Bosna nije zadnja rupa na svirali i da nismo papci i baksuzi kao što smo dosad bili predstavljani u svijetu. To što ti i tvoja fejsbuk grupa navijača dajete sebi za pravo da kreirate lažno mišljenje kao objektivno je dokaz vašeg manjka kulture, osjećaja za realnost. Ćiro će ostati zato što velika većina BiH navijača to želi, jer za razliku od vas mi smo uz Ćiru i Zmajeve od prvog dana i poraza od Bugarske. Gdje ste vi bili u to vrijeme. Iz početka malo ste kenjali, pa kad su došli rezultati postadoste manji od makova zrna i sad kad smo ispali našli ste prosipati šuplju. Bili bilo ovog pisma da je BiH izborila mundijal. Bi al u panjevima. Ne ozbiljni ste u svom stavu i radu i takve vas neozbiljne doživljava VEĆINA navijača naše Bosne ponosne. A diskutovati o tome, ko je šta napravio u svom životu i kakvu je škola završio na sportskom forumu zaštićen anoimnim nadimcima, dovoljno govori o tebi doktore.
Koji kompleks doktore? Gdje ga vidis? Opet se igras doktora?
Daj prvo zavrsi medicinu ili bilo kakvu skolu pa ljude dijagnosticiraj - nemoj tako ofrlje nepismeno "oro ja njivu".
Bolje ti je malo do ocnog - jer ja nisam BHF niti me bilo kakvo svrstavanje u bilo kakvu sredinu i tor privlaci.
Onog glavnog nema i to je moj naglasak, a to je zajednistvo ideja akcija i pokreta.
Nemam ja kompleksa - samo stajalista zdravog razuma - za razliku od tvojih dijagnoza koje postavljas drugima.
Presaberi prvo svoje komplekse, prije nego budes pricao o tudjim. :mrgreen:

Sta je Ciro postig'o lici na tiket na kladionici sa pogodjenih bruku parova i jednim promasenim - listic ne vazi a ti se materi mozes hvalit kako si pogodio sve parove samo jedan ofulo :mrgreen: Nama je prvenstvo bilo blize za Bakom za go bez baraza pa ga toliko ljudi ne zakivase u nebesa, covjek prvi zaigr'o za BIH a stadion urla "Baka ustasho". Ja na toj utakmici nisam bio. Oni sto su bili znaju ko su tada tako i s kime bili na utakmici medju (kojim) navijacima.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 30 nov 2009, 12:50, ukupno mijenjano 2 puta.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 30 nov 2009, 12:49

Ma ideali BHF-a su popucali ko cetnicke linije na Vozuci 95. godine...... :D :D :D

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 30 nov 2009, 12:50

Citizen-X je napisao/la:
adn_sah je napisao/la:
Gostujem samo po kafanama i klubovima :mrgreen:

Ja sam takav tip - da kad bih vidio da se raja u hotelu gdje borave reprezentativci nagurava i dovikuje sa predstavnicima saveza i reprezentativcima - instantno sjeo u avion nazad.
Ciganluk-teferichinga sam se nagled'o za sva vremena ;)

Nazalost kolege gore koji rece da sam se nasao u svemu, moracu da ga razocaram i da kazem nisam - nego je jednostavno tesko toliko vise slusat retardirano ponavljanje sjeckanja i cjepkanja ljudi na ove, one, dijasporce i sl.
Jednom nas je to kostalo zivota, a po svemu sudeci ima retardiranog kapitala za takav debiluk ima previse i za naredni put.
posto si nekad izjavio da ti je drago sto zivis daleko od svega ovoga iskreno bi te zamolio da se ne mjesas u nase probleme i da ostavis nas kretene,debile itd(ocito si ti neki doktor a ne Bob rock) da se koljemo i ubijamo.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 nov 2009, 12:51

Kakav ba BHF oni se samo jave kad treba napravit nerede ili protiv nekog govorit,nikako vise :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 30 nov 2009, 12:53

Citizen-X je napisao/la:
Offside je napisao/la: Koliko kompleksa u jednom postu, čudo jedno. Tebra ne znam šta je tebe uvrijedilo jer i ja sam odskora dijaspora, ali sebi nedajem za pravo da ja udaram moralne temelje našim sunarodnjacima u BiH. Sistemi vrijednosti po kojem će živjeti, navijati ili ti ga podržavati Ćiru. To ostavljam njima jer zapamti niti ja niti ti niti bilo ko u dijaspori nije i ne može biti veći patriota od ljudi koji dole žive i za hljeb zarađuju u svojoj avliji. Činjenica je da čovjek koji je uveselio svakodnevnicu tamnog vilajeta je Ćiro. Dao je nadu ljudima u bolje sutra, dokazao je da možemo i da Bosna nije zadnja rupa na svirali i da nismo papci i baksuzi kao što smo dosad bili predstavljani u svijetu. To što ti i tvoja fejsbuk grupa navijača dajete sebi za pravo da kreirate lažno mišljenje kao objektivno je dokaz vašeg manjka kulture, osjećaja za realnost. Ćiro će ostati zato što velika većina BiH navijača to želi, jer za razliku od vas mi smo uz Ćiru i Zmajeve od prvog dana i poraza od Bugarske. Gdje ste vi bili u to vrijeme. Iz početka malo ste kenjali, pa kad su došli rezultati postadoste manji od makova zrna i sad kad smo ispali našli ste prosipati šuplju. Bili bilo ovog pisma da je BiH izborila mundijal. Bi al u panjevima. Ne ozbiljni ste u svom stavu i radu i takve vas neozbiljne doživljava VEĆINA navijača naše Bosne ponosne. A diskutovati o tome, ko je šta napravio u svom životu i kakvu je škola završio na sportskom forumu zaštićen anoimnim nadimcima, dovoljno govori o tebi doktore.
Koji kompleks doktore? Gdje ga vidis? Opet se igras doktora?
Daj prvo zavrsi medicinu ili bilo kakvu skolu pa ljude dijagnosticiraj - nemoj tako ofrlje nepismeno "oro ja njivu".
Bolje ti je malo do ocnog - jer ja nisam BHF niti me bilo kakvo svrstavanje u bilo kakvu sredinu i tor privlaci.
Onog glavnog nema i to je moj naglasak, a to je zajednistvo ideja akcija i pokreta.
Nemam ja kompleksa - samo stajalista zdravog razuma - za razliku od tvojih dijagnoza koje postavljas drugima.
Presaberi prvo svoje komplekse, prije nego budes pricao o tudjim. :mrgreen:
Upravo tako, nema onog glavnog, zajednistva, ideje akcije... A nece ni bit sve dok fanaticosi danas jedno sutra drugo. Kad smo pobjedjivali po belgiji, estoniji... ciro im je valjo kad se izgubi od portugala odma im ciro nevalja. Ovdje u Bosni velika vecina raje podrzava ciro. Ja sam bio zaista sretan kad sam vidio da se pomirio sa misketom. Jer da smo bilo kojeg izgubili tesko bi to nadoknadili

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 30 nov 2009, 12:54

Admir_Sa je napisao/la:
Offside je napisao/la:Ma oni su fakini bez pokrića. Smiješni su do bola.
Dok vecina bude mislila kao ti (jos najmanje 2-3 godine) nash fudbal ce da bude u poziciji imena tvog nicka ;)
Ne samo fudbal, naša je država u ofsajdu i bit će još bruku vremena. Jednostavno takvo je stanje u državi, a ono se reflektira na sve pa tako i na fudbal. Misliš da ja ne bi volio gledati Premier Ligu i pune stadione, gledat naše legende u savezu, Kodru, Konjića, Barbareza i kompaniju. Ali to je toliko realno, kao što je realno da će BiH vidjeti EU. Jednostavno baklje, protesti i ostali primitivni mehanizmi su totalno nedjelotvorni i ja ne znam koliko moraš biti glup i retardiran da bi shvatio da se ne boriš protiv saveza, nego se boriš protiv države, jer upravo rušenjem poretka u savezu, rušiš kompletan poredak u državi. Savez je uređen u skladu sa državom. I nikako da shvatite da se ne treba bosti sa rogatim, nego naći novi pametniji način borbe za boljitak fudbala. A one floskule, savez napolje, iljo ustašo ne može pojesti ni moj Meho od dva mjeseca. To bi isto bilo kao da sutra budu protesti ispred vlade i da se traži ukidanje entiteta, hapšenje Dodika, ukidanje korupcije i mafije i ekspresni pristup europskoj uniji. Ha ja...
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.