Druga Liga - grupa Centar
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Centar
Ja cirkusa u Brezi :S svašta sam se nagledao u našem fudbalu, ali ono nigdje nisam vidio :S kod rezultata 1:2 za Mladost utakmica prekinuta i biće registrovana rezultatom 0:3.
#samoRudar #zauvijek
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Šta se desilo?
- L' Imperator
- Kontakt:
pregruba (čitaj seljačka) igra domaćih igrača, nakon svakog faula sviranog za Mladost su uslijedili prekidi.., prijetnje, verbalno i fizički, glavnom sudiji od strane domaćih igrača i uvijek su morali i pomoćnici ulaziti u teren da stanu u odbranu glavnog sudije, koji je savršeno odrađivao svoj posao. U prvom poluvremenu je bio jedan prekid od gotovo 10 minuta gdje je bilo elemenata da se prekine utakmica, ali su se strasti malo smirile pa je ista i nastavljena. U 90. minuti, potpuno opravdano dosuđen penal za Mladost koji nije izveden (do tog trenutka je rezultat glasio 1:2). Domaći ganjali sudiju po cijelom terenu, gađali ga loptom....... Nakon toga je gl. sudija u dogovoru s delegatom bez imalo razmišljanja prekinuo utakmicu.NK/RK Krivaja je napisao/la:Šta se desilo?
Žalosno je da se u Brezi igra onakav fudbal.., mislio sam da je to normalna sredina

#samoRudar #zauvijek
Sjećam se jedne godine kada su nam se igraci vratili iz Breze krvavi zbog fizičkih napada njihovih igrača. Posle toga se sjećam da su novinari u par navrata pisali da su pravi divljaci kad igraju kuci.
Mora da smo imali 99% utakmice. Onaj drugi 3% nas je koštao utakmice. - Ruud Gullit
- L' Imperator
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ovisi o tome tko ispadne iz Prve lige.
Ako Prvu ligu napusti Bosna (a već ju je napustilo Goražde), imaš
16 trenutnih + 2 ispala iz Prve - 1 otišao u Prvu + 2 došla iz nižih (liga KS i liga BPK) = 19
Da bi se došlo do 16 klubova, tri moraju ispasti iz lige (naravno, ako ovi iz KS i BPK odluče ući u viši rang). Ako Bosna ostane u Prvoj, ispadaju dva.
16 trenutnih + 2 ispala iz Prve - 1 otišao u Prvu + 2 došla iz nižih (liga KS i liga BPK) = 19
Da bi se došlo do 16 klubova, tri moraju ispasti iz lige (naravno, ako ovi iz KS i BPK odluče ući u viši rang). Ako Bosna ostane u Prvoj, ispadaju dva.
Hayley <3
a dve su već istupila iz liga tako da je moguče da niko nesipadne u slučaju da Bosna ostane gdje je sada.badblueboylivno je napisao/la:Ovisi o tome tko ispadne iz Prve lige.
A gdje vam je prvak lige ZDK?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Smetnuo skroz.
Dodaj onda još jedan na ta tri... ako su dva istupila, onda od aktivnih ispaju dva, odnosno 13. i 14. na ljestvici.

Dodaj onda još jedan na ta tri... ako su dva istupila, onda od aktivnih ispaju dva, odnosno 13. i 14. na ljestvici.
Hayley <3
Zar se i tebi to dešava?:-)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Izgleda slijedeću sezonu 3 kluba iz BPK-a 

Azot bi trebao ući, je li tako?
klub duge tradicije zaslužuje da igra bar u ovom rangu. al' koliko onda ekipa ostaje još na BPK koji igraju kantonalnu ligu?
edit: malo sam "pročačkao" po internetu i nađoh da postoje još FK Jahorina(pretpostavljam iz Prače), FK Drina (pretpostavljam iz Goražda), FK Ilovača, FK Gradac i FK Berič...
klub duge tradicije zaslužuje da igra bar u ovom rangu. al' koliko onda ekipa ostaje još na BPK koji igraju kantonalnu ligu?
edit: malo sam "pročačkao" po internetu i nađoh da postoje još FK Jahorina(pretpostavljam iz Prače), FK Drina (pretpostavljam iz Goražda), FK Ilovača, FK Gradac i FK Berič...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Imaš li ti, kao Goraždak, rezultate kupa BPK? Nema šanse da se nešto više nađe na netu.gz234 je napisao/la:Izgleda slijedeću sezonu 3 kluba iz BPK-a

Hayley <3
Azot bi sigurno trebao ući. Ne mogu ni ja da saznam rezultate kupa, evo tražio sam na stranici kantona rezultate ni tu nema. A nema ni stranice FS/BPK, tu bi vjerovatno bilo 

Kolina 1:1 Mladost DK izgleda Kolina ostaje.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Je li se ovi fakat zovu Mladost Doboj Kakanj?
Vjerovatno ima negdje objasnjeno, ali da ne bih listao bruku stranica ove teme, moze li iko u 2-3 recenice napisati u cemu je fora?
Hvala
Vjerovatno ima negdje objasnjeno, ali da ne bih listao bruku stranica ove teme, moze li iko u 2-3 recenice napisati u cemu je fora?
Hvala

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Doboj je predgradje/selo kod Kaknja pa da ne bude zabune sa gradom Dobojem.
- kraljttbvb
- Kontakt:
HvalaEborg je napisao/la:Doboj je predgradje/selo kod Kaknja pa da ne bude zabune sa gradom Dobojem.

Ja sam mislio da su mozda u ratu izbjeglice iz Doboja osnovali klub u Kaknju, pa radi toga Mladost Doboj, a dodali i Kakanj jer tamo igraju, ili nesto u tom fazonu.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
To je vec FK Gradina Doboj Jug.
Ako se ne varam Doboj Jug je podrucje u FBiH koje je prije rata bila dio opcine Doboj ali je sada ista pocijepana izmedju dva entiteta. U istoj zive mahom "stare" Dobojlije koji su prognani iz Doboja tokom rata.
E sad je li to mjesna zajednica ili sta vec ne znam, mislim da je to sve opcina Tesanj.
Ako se ne varam Doboj Jug je podrucje u FBiH koje je prije rata bila dio opcine Doboj ali je sada ista pocijepana izmedju dva entiteta. U istoj zive mahom "stare" Dobojlije koji su prognani iz Doboja tokom rata.
E sad je li to mjesna zajednica ili sta vec ne znam, mislim da je to sve opcina Tesanj.
Doboj Jug je općina u sastavu ZDK i sjedište općine je u Matuzićima. tu živi nešto izbjeglica iz grada Doboja, ali je večinom prijeratno domicijelno stanovništvo. postoji uz matični Doboj koji je u RS, još i općina Doboj-Istok kojem je sjedište u Klokotnici i pripada Tuzlanskom kantonu. mislim da je općina Doboj jedina od svih prijeratnih, koja je pocjepana na tri općine u Dejtonu.
što se tiče NK Gradine Doboj Jug to je potpuno novi klub, nema nikakve veze sa prijeratnim klubovima iz Doboja. u Doboju su dva glavna kluba koji postoje i danas, Sloga i Željezničar...
što se tiče NK Gradine Doboj Jug to je potpuno novi klub, nema nikakve veze sa prijeratnim klubovima iz Doboja. u Doboju su dva glavna kluba koji postoje i danas, Sloga i Željezničar...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,