Mislio sam da neko od Rodjenih pita pa je bio vise domacinski izvjestajbadblueboylivno je napisao/la:Hvala na reportu, napisao si ga kao da se radilo o seniorima. :palac_gore:motty je napisao/la:Bio sam na utakmici, prvo poluvrijeme apsolutna dominacija Rodjenih, 3-4 stopostotne prilike, postignut gol oko 20te minute, posjed lopte ubjedljivo na strani domacina, sve je bilo idealno, Troglav bezidejan i onda pred sam kraj jedan prekid i gol za goste.badblueboylivno je napisao/la:Je li itko danas gledao pionire?
Troglav nanio Veležu prvi poraz ove sezone, nakon 17-1-0 u ligi i demoliranja Zrinjskog u finalu lige ispriječili se momci iz Livna.
Na pocetku drugog poluvremena jedna greska na sredini Rodjenih, fina kontra gostiju i zabijaju za 1-2. Nakon toga se Velez izgubio, do pred sam kraj utakmice, tada imaju par prilika iz prekida, jednu stopostotnu sansu i jednu pogodjenu precku. Sve u svemu momci nisu lose odigrali, rekao bih da je odlucila fizicka sprema gostujuce ekipe, i po meni pogreske trenera sa izmjenama i rotiranjem pozicija pojedinim igracima.
Sve u svemu ima ovdje materijala za finu ekipu, samo da se poprave uslovi i da se nastavi ozbiljan rad.
Znači, moji ni izbliza nisu završili posao, ali ipak vjerujem da na svom terenu nećemo dopustiti iznenađenje.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Do sada ima samo jedno pravilo sva najcrnja nagadjanja vijesti iz mahale su se obistinile u vezi prelazaka. Jedino raji ostaje da vjeruje u cuda. Ja sam 90% siguran da ovi momci idu ovog ljeta u neki od Sarajevskih klubova.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Burberry46
- Kontakt:
Moze li neko od navijaca Veleza da napise kakav je Hebibovic, nisam ga nesto upratio? pozdrav
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
perac papira tanovic prije svog evt odlaska pere papire za bud-zasto....ja sam u svakom slucaju spreman i na ovakav scenario....grobar kluba nastavlja sa svojom odvec prepoznatljivom praksom....nazalost- moze mu se!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Tana idi vise i spasi Velez svojim odlaskom. Nista bolje nisi ucinio od monotonih borbi za opstanak svake godine i gubljenja svakog igraca koji nesto vrijedi. Sad ako uzme neko Hebibovica i Letica opet krecemo s 0 i nek nam je bog na pomoci. Tebe briga jer ce i tebe biti tu negdje a sto ce RAja ostat po.sr.an.a za to te libo taki. Necemo borbu za opstanak,zderanje noktiju,lekse,prazne tribine,kaljanje imena nase SVETINJE. Hocemo dobar Velez a ti ako nisi sposoban za funkciju koju obavljas sam se povuci. Vise nam je pun k.u.ra.c i ako treba nogama cemo te izbit iz kluba

Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
velez vjerovatno ima vecinu amaterskih ugovora koji se mogu lako raskinuti.mislim da ti igraci nisu krivi ako odu.idu svi za parama.na ovom vaktu je tesko nekome ponuditi trogodisnji ugovor kad mu nemozes garantovat za jednu polusezonu da ce dobiti pare.mozda za letica treba platiti naknadu za treniranje pa je zatro na amaterskom ugovoru kao i hebibovic
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nemojte na upravu, pa stabiliziramo se 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
obe noge mu popucale i oba oka mu poispadala u znak zahvalnosti!

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
mirzabavarac je napisao/la:Rodjeni predahnite slobodno.![]()
Desni bek koji je eksplodirao u prošloj sezoni našao se na meti Sarajeva, iako sa klubom iz Mostara ima važeći ugovor, istina amaterski u trajanju od još godinu dana.
Osim Hebibovića, zanimljiv Sarajevu je i lijevi bočni Bojan Letić.
"Kontaktirali su me trener i direktor Sarajeva. Bili su konkretni, ponudili su mi dobre uslove za prelazak u Sarajevo, ali ja sa Veležom imam važeći ugovor koji traje do ljeta naredne godine", kaže Hebibović, te dodaje:
"Interes Sarajeva godi, jer je to klub koji je konstantno u vrhu i koji gotovo uvijek igra u Evropi, ali Veležu ne želim okrenuti leđa i eventualno otići na ružan način. Ovdje sam se afirmisao i tom klubu dugujem koliko i matičnom Igmanu iz Konjica odakle je sve krenulo".
heheheh Hebibović pametan dečko je...ga bolje igrati u Veležu nego žuljati klupu u Sarajevu.
pmoRAja je napisao/la:Tana idi vise i spasi Velez svojim odlaskom. Nista bolje nisi ucinio od monotonih borbi za opstanak svake godine i gubljenja svakog igraca koji nesto vrijedi. Sad ako uzme neko Hebibovica i Letica opet krecemo s 0 i nek nam je bog na pomoci. Tebe briga jer ce i tebe biti tu negdje a sto ce RAja ostat po.sr.an.a za to te libo taki. Necemo borbu za opstanak,zderanje noktiju,lekse,prazne tribine,kaljanje imena nase SVETINJE. Hocemo dobar Velez a ti ako nisi sposoban za funkciju koju obavljas sam se povuci. Vise nam je pun k.u.ra.c i ako treba nogama cemo te izbit iz kluba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bratno, imamo sada skupštinu, pa reći sve što nam leži na srcu, a ne neki dođu i šute ko pi...čke, a neki i nedođu samo trabunjaju po forumu i fejičevoj.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Puza,
Samo po forumu - nesmiju ni po Fejicevoj. Neko ce ih cut.
A na skupstini nece ni jedan imat mudha da nazove Tanovica a ni Velagica a ni nikog od njih lopovima itd... Smijesno vise bola - vazda iste price na forumu a na skupstini muha se ne cuje.
PS... Hebibovic je sam odgovorio na ovih 10tak gluposti napisanih iznad "Bili su konkretni, ponudili su mi dobre uslove za prelazak u Sarajevo, ali ja sa Veležom imam važeći ugovor koji traje do ljeta naredne godine."
Neznam koliko bi puta covjek nekima ovdje trebao jedno te isto ponovit.
A na skupstini nece ni jedan imat mudha da nazove Tanovica a ni Velagica a ni nikog od njih lopovima itd... Smijesno vise bola - vazda iste price na forumu a na skupstini muha se ne cuje.
PS... Hebibovic je sam odgovorio na ovih 10tak gluposti napisanih iznad "Bili su konkretni, ponudili su mi dobre uslove za prelazak u Sarajevo, ali ja sa Veležom imam važeći ugovor koji traje do ljeta naredne godine."
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Imao je i Bandović važeći ugovor pa je otišao džabe,tako da me ništa ne može iznenadit od ovog kluba.MostaracVelezovac je napisao/la:Puza,
Zadnja izmjena: Crvenarmija, dana/u 06 jun 2013, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ne ne, trebamo imati respekt prema uhljubu i grobaru kluba.
Ljudi dokazali postojanje i prisutnost svemiraca a tebi se neda dokazat kakav smrad i slinavac tanovic sedin je?
Mislim ne znam, na kakvim si ti brate tabletama odrastao pa si tako tvrdoglav?:S
Svaku sezonu(polu) nestane nam par-tri igraca a gle cuda na skoro uvijek isti scenarij al ne- treba biti sljep i treba biti hajvan i biti zahvalan!:@
Ljudi dokazali postojanje i prisutnost svemiraca a tebi se neda dokazat kakav smrad i slinavac tanovic sedin je?
Mislim ne znam, na kakvim si ti brate tabletama odrastao pa si tako tvrdoglav?:S
Svaku sezonu(polu) nestane nam par-tri igraca a gle cuda na skoro uvijek isti scenarij al ne- treba biti sljep i treba biti hajvan i biti zahvalan!:@
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- Titova-Juga
- Kontakt:
U dure što nas mazlumima prave već 20 godina, al' zašto se raja i dalje pravi slijepa to mi nikako ne ide u glavu, ali baš nikako ! 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Skupština KN RED ARMY -PONEDELJAK,10-06.2013,u 19-30h Kino sala Univerziteta Dzemal Bjedić Mostar -iza Agromediteranskog fakulteta.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Prvo, pricas neistine - Banda nije otisao djaba. Ako ne znas cifru 2 godine nakon incidenta onda ne zasluzujes da je od mene sad saznas.Crvenarmija je napisao/la:Imao je i Bandović važeći ugovor pa je otišao džabe,tako da me ništa ne može iznenadit od ovog kluba.MostaracVelezovac je napisao/la:Puza,
Drugo, jesi li to ti vidio Bandovicev ugovor da znas da bio vazeci? Ako ne znas jeli ili nije bio, ne zasluzujes ni to da saznas od mene.
Trece, Hebibovic je rekao da je njegov vazeci i da ostaje. Zar ti nije malo bezveze tvrdit nesto sto te sam igrac demantuje? Jel to ti znas bolje od Hebibovica sta njegov ugovor kaze?
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
nem73 je napisao/la:Ne ne, trebamo imati respekt prema uhljubu i grobaru kluba.
Koja bola 2-3 igraca?
Koja? Sta bola lupas nebuloze? Jesi ti bola pjan pa dodjes ovde?
Igrac kome istekne ugovor je slobodan igrac. Koji je to igrac otisao iz Veleza tokom ugovora bez odstete?
Znas li koji? Neznas? Pa onda ne lupaj kad neznas.
Svi ostali su otisli nakon isteka ugovora a to je normalno svugdje na svijetu. Lewandowski odlazi Borusiji nakon isteka ugovora, Ronaldo odlazi iz Reala a da igrac iz Veleza ne ode negdje nakon isteka ugovora ako mu se ponudi vise para. Opstepoznato je da Velezov roster nije ni upola skup ko Zeljin. Ako ti to smeta navijaj za Zelju, sta si se Veleza svezo?
I sad bruka neka ako neko dodje i ponudi igracu vise para?! Neko grobar ako mu igrac ode za boljom ponudom?
Sta bola lupas?
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Na kraju krajeva idi na skupstinu pa mu jhebi mater u lice.
Sta si dosadan vise sa supljacima o Tanovicu dok se krijes iza nekog nika na forumu. Reci mu u lice i rijesi se toga vise.
Eto Tanovic ce taman sad doc na forum sport sport ba i procitat ce tvoje "Tanovicu odlazi iz svetinje" i otici ce jer si mu ti reko. Ostavit ce oprostajnu poruku na fkvelez stranici - reko mi gospodin s foruma da odem, pa ja evo odoh. E nek si mu reko. Bas si mu reko.
Stisni muda pa otidji na skupstinu sta ste se vas 4-5 dopovezali vise morit o Tani. Imate eto skupstinu pa mu recite sta imate rec. Dosta vise jedno te isto od vas svaki u Boga dan. I to, sto je najgore, sirite 70% netacne informacije.
Sta si dosadan vise sa supljacima o Tanovicu dok se krijes iza nekog nika na forumu. Reci mu u lice i rijesi se toga vise.
Eto Tanovic ce taman sad doc na forum sport sport ba i procitat ce tvoje "Tanovicu odlazi iz svetinje" i otici ce jer si mu ti reko. Ostavit ce oprostajnu poruku na fkvelez stranici - reko mi gospodin s foruma da odem, pa ja evo odoh. E nek si mu reko. Bas si mu reko.
Stisni muda pa otidji na skupstinu sta ste se vas 4-5 dopovezali vise morit o Tani. Imate eto skupstinu pa mu recite sta imate rec. Dosta vise jedno te isto od vas svaki u Boga dan. I to, sto je najgore, sirite 70% netacne informacije.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 07 jun 2013, 07:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sta mai nedime? Tek sad i ja pocinjem sumnjati da si to ti! Jer fakat da ti je tana bitniji od Veleza i nacin na koji ga peres ovde jedino je dolican gore imenovanom magarcu.
Ziv ti meni i zdrav bio al ti nisi normalan
Jbt tana akrep posred cmara, uzivaj....
Ziv ti meni i zdrav bio al ti nisi normalan
Jbt tana akrep posred cmara, uzivaj....
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.