Dobro da on ne dobi crveni, ustvari dobio bi ga sigurno da vec nije pokazao Maicosuelu.
Dva crvena u istom momentu, bilo bi previse za domacina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
cija je ruka? Ibiseviceva?geronimo je napisao/la:Hajde pogodite cija je ovo ruka sto chupa za kosu Owomoyela![]()
Dobro da on ne dobi crveni, ustvari dobio bi ga sigurno da vec nije pokazao Maicosuelu.
Dva crvena u istom momentu, bilo bi previse za domacina
harishp je napisao/la:Realno gledano nikakva.Principatus je napisao/la:Da, da penal se nije morao davati, ali da ponistio im je gol i zato zasluzeno. Inace Hoffenheim ponovo pao, danas veoma losa igra Hoffenheima. Evo crvene za Maicousel. Zamalo veca tuca, kakva utakmica...
Dobra za one nase fildjan lige.
Nego igrali Vedo uopste
Ma Hare je golman bolan AdiinjoAdinjo je napisao/la:harishp je napisao/la:Realno gledano nikakva.Principatus je napisao/la:Da, da penal se nije morao davati, ali da ponistio im je gol i zato zasluzeno. Inace Hoffenheim ponovo pao, danas veoma losa igra Hoffenheima. Evo crvene za Maicousel. Zamalo veca tuca, kakva utakmica...
Dobra za one nase fildjan lige.
Nego igrali Vedo uopste
Sta mislis da ti uletis loma mjesto njega???![]()
javi nam kada se to desiBob_Rock je napisao/la:daj ima li iko broj direktora Hoffenheima ili trenera da se ponudim da igram..Kakav Ibisevic, ne moze se sa loptom sastati..Daj da im dodjem na probu na 2 treninga i to je to..Pa da ja krenem zabijati....
Ma jarane i Supic bi bolje odigrao na ovoj poziciji od vaseg kloca.......Ja bih bolje odigrao, neka mi rezu obe noge ako ne bih....Principatus je napisao/la:Kako ono, Stilic je napadac ha?
možda bolje da ti rezu ruke da ne tipkaš gluposti!Bob_Rock je napisao/la:Ma jarane i Supic bi bolje odigrao na ovoj poziciji od vaseg kloca.......Ja bih bolje odigrao, neka mi rezu obe noge ako ne bih....Principatus je napisao/la:Kako ono, Stilic je napadac ha?
Ne mozda nego sigurno!!!!!džakailibu je napisao/la:možda bolje da ti rezu ruke da ne tipkaš gluposti!Bob_Rock je napisao/la:Ma jarane i Supic bi bolje odigrao na ovoj poziciji od vaseg kloca.......Ja bih bolje odigrao, neka mi rezu obe noge ako ne bih....Principatus je napisao/la:Kako ono, Stilic je napadac ha?
Bob_Rock je napisao/la:eh da vi znate kako bih ja derao mreze da sam na njegovom mjestu, zvali bi me
"bosanski bombardinho".....![]()
![]()
Mozda one sto kostaju 100 eura ili vise po komadu, no sto se tice nasih uslova, imam vise utakmica u nogama nego pola nasih reprezentativaca....Ponos Torina je napisao/la:Bob_Rock je napisao/la:eh da vi znate kako bih ja derao mreze da sam na njegovom mjestu, zvali bi me
![]()
Ja misim da si ti loptu samo na tv-u vidzao
U to si , vjerujem, uracunao i tekme koji si odigrao na PES-u ...Bob_Rock je napisao/la:Mozda one sto kostaju 100 eura ili vise po komadu, no sto se tice nasih uslova, imam vise utakmica u nogama nego pola nasih reprezentativaca....Ponos Torina je napisao/la:Bob_Rock je napisao/la:eh da vi znate kako bih ja derao mreze da sam na njegovom mjestu, zvali bi me
![]()
Ja misim da si ti loptu samo na tv-u vidzao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.