Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

Goalgetter
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Goalgetter » 06 jun 2013, 21:01

Zelim 3 boda protiv Latvije, pa makar i stavio Svraku, Rahimica, Sesara i Ibru u prvi sastav, svejedno mi je, zelim da imamo 16 bodova nakon ovih 6 utakmica.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 06 jun 2013, 21:01

E moj Safete pa puk'o si skroz.. Čuj Rahimić da igra koji od 2002. nije utakmice odigrao.. Sreća pa dobismo ovu grupu zato smo prvi, pa će nažalost Safet ispasti trener i po kad se plasiramo, a ustvari Sajo naš nije nimalo kvalitetan.. Morao sam :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jun 2013, 21:02

reptile je napisao/la:Ziku selektora na okupu...Nisam vas prepoznao.
:lol: :lol: Neka ih ba nek se igraju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 jun 2013, 21:03

-SanaFCŽ- je napisao/la:E moj Safete pa puk'o si skroz.. Čuj Rahimić da igra koji od 2002. nije utakmice odigrao.. Sreća pa dobismo ovu grupu zato smo prvi, pa će nažalost Safet ispasti trener i po kad se plasiramo, a ustvari Sajo naš nije nimalo kvalitetan.. Morao sam :D
Uh kako ces sutra u ovo vrijeme da jedes to sto si napisao. Onako, s mukom.
Sport je lijek za tijelo i duh.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 06 jun 2013, 21:15

storm_raider je napisao/la:
-SanaFCŽ- je napisao/la:E moj Safete pa puk'o si skroz.. Čuj Rahimić da igra koji od 2002. nije utakmice odigrao.. Sreća pa dobismo ovu grupu zato smo prvi, pa će nažalost Safet ispasti trener i po kad se plasiramo, a ustvari Sajo naš nije nimalo kvalitetan.. Morao sam :D
pa zar ne vidiš da se lik zaje.bava :roll:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2013, 21:31

Cuj Rahimic, ovo bi nas moglo skupo kostat. Nevjerovatno je da je taj covjek na spisku, a ovaj ga jos gura u prvih 11. Sramota.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 06 jun 2013, 21:36

Cartman je napisao/la:Cuj Rahimic, ovo bi nas moglo skupo kostat. Nevjerovatno je da je taj covjek na spisku, a ovaj ga jos gura u prvih 11. Sramota.
Pa da se razumiješ imalo u nogomet shvatio bi zašto. Ovako, samo sebe sramotiš.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2013, 21:39

nele-BHF je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Cuj Rahimic, ovo bi nas moglo skupo kostat. Nevjerovatno je da je taj covjek na spisku, a ovaj ga jos gura u prvih 11. Sramota.
Da, ti i strucnjaci slicni tebi znaju da igrac koji ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu u ligi treba da igra od pocetka. Poklopi se sramoto jedna.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 06 jun 2013, 21:40

Hvala Bogu, pa i Safet uradi nesto za sto zasluzuje da mu se ljube pete..... Izbacio je onu ohrndinu Zahirovica iz prvih 11, a stavio Generala koji ce i sa 50 god biti bolji i korisniji igrac od doticnog.....
Hvala ti Pape velika, jest da sam te kritikovao jedno milijardu puta zbog brukanja u medijima i zbog gubitka igraca (gdje ima dijelom i njegove krivice, al' by the way), ovim potezom me je kupio za sva vremena.....
Ako Zola ne stasa do WC 2014 da moze igrati zadnjeg veznog u repci, onda neka igra General koji ce i bez utakmice u CSKA Moskvi biti bolji igrac od Akija Zahirovskog, jer se rade bolji i tezi treninzi u CSKA, nego u Zahirovicem klubu utakmice....

Svaka cast Pape....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jun 2013, 21:42

Nasi ce ovo uzeti lakse od ocekivanog !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 06 jun 2013, 21:42

Cartman je napisao/la:
nele-BHF je napisao/la:
Da, ti i strucnjaci slicni tebi znaju da igrac koji ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu u ligi treba da igra od pocetka. Poklopi se sramoto jedna.
Bravo. Još jednom pokazuješ da se ne razumiješ.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2013, 21:44

Elegant je napisao/la:Nasi ce ovo uzeti lakse od ocekivanog !
Ako Susic planira stavit Lulica na beka i Rahimica od pocetka, onda ce to bit puno teze od ocekivanog, a trebalo bi da bude cista rutina. KATASTROFA za Rahimica. Dobit ce infarkt prije poluvremena.

Uh sto je ovaj Nele pametan i razuman. Dovoljno mu je procitat nick da se vidi kako je mnogo pametan. :oops:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 jun 2013, 21:48

Yebem li vam klupska prepucavanja i stavljanje istih ispred interesa reprezentacije.
Pape zna najbolje zašto je stavio Rahimića ispred Zahirovića, al moj stav se ne slaže sa njegovom
odlukom ! Rahimićeve reference kazuju to da : ako je već u repki, nek' se vrti oko nje, a ne da igra.

On je davno za penzije bio, ne pamtim kada je utakmice odigrao !
Zahirović je igrao sve utakmice kvalifikacija, uigran je sa momčadi, ne razumijem čemu ova promjena, i
nikako nije logična ! Samo se nadam da nam se neće obiti o glavu sutra.

Igrao je Zaha protiv Grčke koja je jača 10 puta od Latvije, što onda nije igrao Rahimić ? To se k'o nešto
u međuvremenu promjenilo ? Rahimić igrao za CSKA ? Nije, Zaha igrao za Dinamo ? Jeste.
Meni kao nogometnom laiku takva odluka nije jasna, samo se nadam da zna šta radi.

Uvijek sam ga podržavao kao selektora, ali me ovakvi postovi veličanja jednih i ponižavanja drugih
neopravdano, naprosto inspirišu da pišem opsežne postove. Toliko !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jun 2013, 21:49

U neku se ruku slazem da je bolje da Rahimic ne igra sto zbog godina, a glavno sto nije bas dugo odigrao utakmicu. Bolje da je stavio mladog Zahirovica ali bez obzira na to nece biti frke, ne vidim problem za Lulica sto je na lijevom beku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 06 jun 2013, 21:50

viKK je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
pa zar ne vidiš da se lik zaje.bava :roll:
Ma ne zaj.ebavam uopšte, Rahimić stvarno utakmice nije odigrao ima već tri godine i ne kontam kako može imati prednost nad ostalima.. A uostalom i sam Safet aga je rekao da neće mu nikada zaigrati neko ko ne igra u svom klubu.. A ti jahaču oluja, ja obožavam svoju reprezentaciju, volim i Safeta i Rahimića, i jedva čekam sutrašnju tekmu i pobjedu bez obzira ko igrao, ali druže nismo mi više kanta za nabijanje niti neozbiljna ekipa, tako da nam ne može igrati čovjek koji je pred penzijom i tačka.. Da on igra redovno ne bih se ni javio, ali ovo ne mogu shvatiti nikako

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2013, 21:51

Elegant je napisao/la:U neku se ruku slazem da je bolje da Rahimic ne igra sto zbog godina, a glavno sto nije bas dugo odigrao utakmicu. Bolje da je stavio mladog Zahirovica ali bez obzira na to nece biti frke, ne vidim problem za Lulica sto je na lijevom beku.
Lulic je apsolutna rupa kao bek. Postavlja se pogresno non-stop i kvari citavu offside liniju. Sejo je solidan defanzivno i odlican ofanzivno sa te pozicije. Sta je sad nasao pravit promjene Susic, i to se vraca na stvari koje dokazano ne idu. Lulic je igrao beka i u Bukurestu, katastrofalno odigrao naravno.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 06 jun 2013, 21:52

Koji vam je ljudi?!
Kad stavi Zahirovica, 90% vas se protivi toj odluci, jer smatrate da nema kvaliteta za prve postave;
Kad stavi Rahimica, isti broj se protivi, jer smatrate da je njegovo davno proslo;
Da stavi Svraku na tu poziciju, svi bi se protivili, jer mislite da on nema uopste kvaliteta za reprezentaciju;
Da stavi Sesara ili Salihovica, to opet nikom ne bi odgovoralo, jer svi mislite da su oni vise ofanzivno orjentisani;
Da pozove Hadzica koji igra na toj poziciji, opet vam ni to ne odgovara, jer po vama on ne zasluzuje poziv...

Bojim se da bi i Xabi Alonso po vasem sudu bio preslab da odgovori zadacima na poziciji zadnjeg veznog... :roll:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 jun 2013, 21:52

Gledao sam nedavno Rahimica i covjek trci kao da mu je 25. Brzina nikad nije bila njegova vrlina, to sto nije puno igrao mislim takodje da u njegovim godinama nije nesto negativno, kondicije ima jer redovno trenira tako da mislim nece biti problema.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 jun 2013, 21:55

Pa mislim da upravo Rahimic igra zato sto malo igra u klubu, zato sto samo trenira za reprezentaciju i zato sto je ova ekipa slabiji protivnik pa Rahimic moze dobro odigrati. Covjek zasluzuje da igra, bar ovakve utakmice, nemamo puno legendi, sigurno da je Rahimic jedan od njih.
Celik!3,2,2.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2013, 21:56

calcio je napisao/la:Gledao sam nedavno Rahimica i covjek trci kao da mu je 25. Brzina nikad nije bila njegova vrlina, to sto nije puno igrao mislim takodje da u njegovim godinama nije nesto negativno, kondicije ima jer redovno trenira tako da mislim nece biti problema.
Gdje si ga gledao, svega ti? Jedno je trcanje (cisto sumnjam da moze izdrzat i sat vremena), a uz to jos dodajmo ritam i osjecaj za igru. I pustite "on je toliko iskusan da mu ne smeta sto ne igra", na protiv, njemu je se jos teze vratit nakon povrede i on se usvari nije ni vratio. Lik trenira. Trebao je sam rec da ne moze vise da igra, kad je ovaj Susic lud ko struja.

Kakve legende, kakve zasluge. Treba da igraju najbolji, a Rahimic ne treba ni da bude na spisku.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.