Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Pa igrao je protiv Grcke zadnjih desetak minuta a gledao sam ga i u CSKA, ne sjecam se jeli bio kup ili nesto drugo.Cartman je napisao/la:Gdje si ga gledao, svega ti? Jedno je trcanje (cisto sumnjam da moze izdrzat i sat vremena), a uz to jos dodajmo ritam i osjecaj za igru. I pustite "on je toliko iskusan da mu ne smeta sto ne igra", na protiv, njemu je se jos teze vratit nakon povrede i on se usvari nije ni vratio. Lik trenira. Trebao je sam rec da ne moze vise da igra, kad je ovaj Susic lud ko struja.calcio je napisao/la:Gledao sam nedavno Rahimica i covjek trci kao da mu je 25. Brzina nikad nije bila njegova vrlina, to sto nije puno igrao mislim takodje da u njegovim godinama nije nesto negativno, kondicije ima jer redovno trenira tako da mislim nece biti problema.
Kakve legende, kakve zasluge. Treba da igraju najbolji, a Rahimic ne treba ni da bude na spisku.
Poptis na ovaj post, a posebno na ovo boldirano.MrMuscle je napisao/la:Hvala Bogu, pa i Safet uradi nesto za sto zasluzuje da mu se ljube pete..... Izbacio je onu ohrndinu Zahirovica iz prvih 11, a stavio Generala koji ce i sa 50 god biti bolji i korisniji igrac od doticnog.....
Hvala ti Pape velika, jest da sam te kritikovao jedno milijardu puta zbog brukanja u medijima i zbog gubitka igraca (gdje ima dijelom i njegove krivice, al' by the way), ovim potezom me je kupio za sva vremena.....
Ako Zola ne stasa do WC 2014 da moze igrati zadnjeg veznog u repci, onda neka igra General koji ce i bez utakmice u CSKA Moskvi biti bolji igrac od Akija Zahirovskog, jer se rade bolji i tezi treninzi u CSKA, nego u Zahirovicem klubu utakmice....
Svaka cast Pape....
Mislis Merlin, prvo svira njegov behar a onda ova navijacka.Coraco je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/u-centru ... rao/106603
Kakav je ovo kafić u Rigi, ide malo i Halid
Da i Merlin, ma nekako mi bi smiješno Halčo u pozadini, ljudi se oduzimajuElegant je napisao/la:Mislis Merlin, prvo svira njegov behar a onda ova navijacka.Coraco je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/u-centru ... rao/106603
Kakav je ovo kafić u Rigi, ide malo i Halid![]()
Mozda je neki nas covjek vlasnik ili su zamolili da nam puste nase.
Naravno.Goalgetter je napisao/la:Pape je selektor, on odlucuje. Moze se naspamati 120 stranica o tome da Rahimic ne igra u CSKA, i da nije u formi, odnesemo li sutra 3 boda iz Rige, niko rijeci za to nece prigovoriti. 15. na svijetu, 1. u grupi na tabeli ispred bivseg Europskog prvaka Grcke, tako da ...
Pa Schoolonja iz Manche je stariji od Rahime,pa ga jos hercika nije izdala.Niti ste Fergi prdili sto stavlja ovoga.Cartman je napisao/la:Ako Susic planira stavit Lulica na beka i Rahimica od pocetka, onda ce to bit puno teze od ocekivanog, a trebalo bi da bude cista rutina. KATASTROFA za Rahimica. Dobit ce infarkt prije poluvremena.Elegant je napisao/la:Nasi ce ovo uzeti lakse od ocekivanog !
Uh sto je ovaj Nele pametan i razuman. Dovoljno mu je procitat nick da se vidi kako je mnogo pametan.
Na Papetu je da procjeni je li on sposoban da odigra ovu utakmicu ili ne. Pa nije lud da ga stavi, ako ovaj ne moze drzati tempo ovako jedne vazne utakmice.Mravnjak je napisao/la:Naravno.Goalgetter je napisao/la:Pape je selektor, on odlucuje. Moze se naspamati 120 stranica o tome da Rahimic ne igra u CSKA, i da nije u formi, odnesemo li sutra 3 boda iz Rige, niko rijeci za to nece prigovoriti. 15. na svijetu, 1. u grupi na tabeli ispred bivseg Europskog prvaka Grcke, tako da ...
Ali nedo bog da napravi neku gresku Rahimaga ili izgube iako nigdje veze da je Rahimaga pogresio itd.. ali odma bi paljba bila po njemu i Papetu.
sta si zapeo za Rahimica nije ti covjek pobio familijuCartman je napisao/la:Gdje si ga gledao, svega ti? Jedno je trcanje (cisto sumnjam da moze izdrzat i sat vremena), a uz to jos dodajmo ritam i osjecaj za igru. I pustite "on je toliko iskusan da mu ne smeta sto ne igra", na protiv, njemu je se jos teze vratit nakon povrede i on se usvari nije ni vratio. Lik trenira. Trebao je sam rec da ne moze vise da igra, kad je ovaj Susic lud ko struja.calcio je napisao/la:Gledao sam nedavno Rahimica i covjek trci kao da mu je 25. Brzina nikad nije bila njegova vrlina, to sto nije puno igrao mislim takodje da u njegovim godinama nije nesto negativno, kondicije ima jer redovno trenira tako da mislim nece biti problema.
Kakve legende, kakve zasluge. Treba da igraju najbolji, a Rahimic ne treba ni da bude na spisku.
+1Orao je napisao/la:Nemam nista protiv ove Bosnom behar...ali...
Ali treba nesto od cega se najezis kad podjes da pjevas, i igraca da motivise. O tome kako je behar probeharao, i razocarao ne znam, to nema smisla.
Ja se najezim kad je cujem. Jest da je dojadila, ali prvi put sam je cuo (ono masovno) na Heyselu protiv Belgije. Neznam ko se nije najezio.Orao je napisao/la:Nemam nista protiv ove Bosnom behar...ali...
Ali treba nesto od cega se najezis kad podjes da pjevas, i igraca da motivise. O tome kako je behar probeharao, i razocarao ne znam, to nema smisla.
[youtube][/youtube]
Opisuje cijelu zemlju, historiju, ljubav, patriotizam i ne vrijedja nikog. A svaki je zemljak zna koji voli BiH! Npr hrvati i njihova Lijepa li si od Thompsona je nevjerovatna pjesma, koja iako nemas nista sa tom zemljom natjera te da respektujes to, i sa kakvom strascu hiljade njihovih navijaca pjeva tu pjesmu.
Znam da je to tesko promjeniti sad, bosnom behar ce biti i ostati...ali nije vala neka da ti srce zaigra zbog iste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.