ima potencijala,i otice u neki jak klub to je sigurno,uglavnom sace se javiti dezurni kriticari da ako Susic pozove decka,da je to stela,da Pape oce da ga gura itd. vjerovatno mu Pape trazi vezu u seriji Aciza je napisao/la:http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/ ... sic-454184
mali ima potencijala ,skrenuo je paznju na sebe a ovo oko juventusa,rome i fiorentine je samo nekakvo nagadjanje talijanskog tabloida uzeti s rezervom ali budel napredovao i iduce godine nije iskljuceno da predju u neki jaki klub
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
bacelonafan
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Bas o njemu:
http://www.ind" onclick="window.open(this.href);return false; ex.hr/sport/clanak/bomba-s-mercata-juventus-se-zagledao-u-tina-susica-/681679.aspx
http://www.ind" onclick="window.open(this.href);return false; ex.hr/sport/clanak/bomba-s-mercata-juventus-se-zagledao-u-tina-susica-/681679.aspx
SJAJAN finiš sezone u Hajduku imao je Tino Sušić, a njegove igre zamijećene su na talijanskom mercatu. Već je bio na probi u Sampdoriji prošle godine, pa najmlađi izdanak nogometne obitelji Sušić, nije nepoznato ime u Italiji. No, u vijestima s mercata stoji da je mladog Hajdukovog napadača već nekoliko puta gledao Juventus. To je za sada jedino što se ističe, ali Hajduku i to znači, s obzirom da je stavio u izlog sve svoje ključne igrače.
Tino Sušić nećak je izbornika BiH Pape Sušića, ali svojim posljednjim izvedbama podsjetio je na oca Seada, koji je bio pravi nogometni romentičar.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ma glupost definitivno, lik nije standardan ni u Hajduku a kamol sta drugo.Neutral je napisao/la:Bomba
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Skoro kompletan drugi dio sezone je standardan,i uz to sigurno ponajbolji igrac Hajduka.Meni ovo uopce nije glupost,ali sam uvjeren da je Juve prevelik zalogaj.Bilo bi fino vidjeti ga u Firenci,tu bi mogao igratibhsport je napisao/la:Ma glupost definitivno, lik nije standardan ni u Hajduku a kamol sta drugo.Neutral je napisao/la:Bomba
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
U zadnjih par tekmi je bio jedan od istaknutijih u redovima Hajduka. Da je ponajbolji i nije.Adi_Zepce je napisao/la:Skoro kompletan drugi dio sezone je standardan,i uz to sigurno ponajbolji igrac Hajduka.Meni ovo uopce nije glupost,ali sam uvjeren da je Juve prevelik zalogaj.Bilo bi fino vidjeti ga u Firenci,tu bi mogao igratibhsport je napisao/la:Ma glupost definitivno, lik nije standardan ni u Hajduku a kamol sta drugo.Neutral je napisao/la:Bomba
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
Kalasnjikov
- Kontakt:
Jer je stavljan na pozicije koje nisu njegove,krilne,zadnji vezni.bhsport je napisao/la: U zadnjih par tekmi je bio jedan od istaknutijih u redovima Hajduka. Da je ponajbolji i nije.
Otkako je pomaknut bliže golu,igra odlično.
-
bacelonafan
- Kontakt:
haha ajde popljujte ga malo,lik je tek sad fizicki spreman,rotiran je na sve pozicije,i odigrao je drugi dio fenomenalno,asistirao,pogadjao al zivi bili pa vidjeli,samo da poslije ne bude izdajica ode da igra za HRbhsport je napisao/la:Ma glupost definitivno, lik nije standardan ni u Hajduku a kamol sta drugo.Neutral je napisao/la:Bomba
Ne mislim da je glupost, Hajduk inace ima extra odnose sa Seriom A, a posto momak ima fudbalski "pedigre" sigurno da zapinje za oko zabarima...bhsport je napisao/la:Ma glupost definitivno, lik nije standardan ni u Hajduku a kamol sta drugo.Neutral je napisao/la:Bomba
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Goalgetter
- Kontakt:
Susic u Juve, Vrsajevic u Inter 
Je li otputovao Kolašinac u Izrael sa Njemačkom u21 reprezentacijom ? Vidim danas na utakmici protiv Nizozemske nije bio ni na klupi. 
Jeste... Ali nije bio u kombinacijama.11plavih je napisao/la:Je li otputovao Kolašinac u Izrael sa Njemačkom u21 reprezentacijom ? Vidim danas na utakmici protiv Nizozemske nije bio ni na klupi.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Ovo mi mirise na Mudonjinu pricukokakolas je napisao/la:Jeste... Ali nije bio u kombinacijama.11plavih je napisao/la:Je li otputovao Kolašinac u Izrael sa Njemačkom u21 reprezentacijom ? Vidim danas na utakmici protiv Nizozemske nije bio ni na klupi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Daj Bože da si upravu Harkane 
nema na prvenstvima "nije bio u kombinacijama". svi pozvani igraci sjede ili na klupi ili su na igralistu. kolasinac se povrijedio, zato ga nije bilo.
ne pise nigdje da ga nije bilo zbog povrijede. a majstorcina bi rekao da je nemoguce da se Seo povrijedidino-92 je napisao/la:nema na prvenstvima "nije bio u kombinacijama". svi pozvani igraci sjede ili na klupi ili su na igralistu. kolasinac se povrijedio, zato ga nije bilo.
Prošli put je bio zub... Šta je sad? 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Izjeo svu ovcavinu i sudzuku za kratko vrijeme koju je ponio od kuce,i eto belaja.dino-92 je napisao/la:nema na prvenstvima "nije bio u kombinacijama". svi pozvani igraci sjede ili na klupi ili su na igralistu. kolasinac se povrijedio, zato ga nije bilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znači opet zub jelharishp je napisao/la:Izjeo svu ovcavinu i sudzuku koju je ponio od kuce.dino-92 je napisao/la:nema na prvenstvima "nije bio u kombinacijama". svi pozvani igraci sjede ili na klupi ili su na igralistu. kolasinac se povrijedio, zato ga nije bilo.
Zeleni...kokakolas je napisao/la:Znači opet zub jelharishp je napisao/la:Izjeo svu ovcavinu i sudzuku koju je ponio od kuce.dino-92 je napisao/la:nema na prvenstvima "nije bio u kombinacijama". svi pozvani igraci sjede ili na klupi ili su na igralistu. kolasinac se povrijedio, zato ga nije bilo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
bolovi u lijevom koljenu, nije ni trenirao zadnja 2 dana. tako je pisalo na kicker.de.Sakuragi je napisao/la:ne pise nigdje da ga nije bilo zbog povrijede. a majstorcina bi rekao da je nemoguce da se Seo povrijedidino-92 je napisao/la:nema na prvenstvima "nije bio u kombinacijama". svi pozvani igraci sjede ili na klupi ili su na igralistu. kolasinac se povrijedio, zato ga nije bilo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, CAGarfia, DjaniTarik, LeCoq, MiranGlasnic, Posejdon, Radnicki1921, SanaBosna i 59 gostiju.