http://sportin.ba/bh-nogomet/reprezenta ... navijacimazizu1991 je napisao/la:Gdje si to čitao @Marcelo ?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
http://sportin.ba/bh-nogomet/reprezenta ... navijacimazizu1991 je napisao/la:Gdje si to čitao @Marcelo ?
Istrosit ce se do tekme nece moci meda na tribini sutraMARCELO je napisao/la:http://sportin.ba/bh-nogomet/reprezenta ... navijacimazizu1991 je napisao/la:Gdje si to čitao @Marcelo ?
Sve je pod kontrolom.samozeljo1987 je napisao/la:Ljudi moji mene strah ove utakmice ne znam ni sam što ,cijeli dan sam nervozan ne znam kud udaram a mogu mislit sta ce bit sutra..Iskreno se nadam da ce naši odradit posao kako treba, ali znam da će bit teško, čak teže i od Grčke ..
Latvija je igrala 1:1 u Lihtenstajnu.samozeljo1987 je napisao/la:Ljudi moji mene strah ove utakmice ne znam ni sam što ,cijeli dan sam nervozan ne znam kud udaram a mogu mislit sta ce bit sutra..Iskreno se nadam da ce naši odradit posao kako treba, ali znam da će bit teško, čak teže i od Grčke ..
Nesto se ne sjecam bas tog pritiska ali eto. Mislim da smo postigli neke golove na sreću. Tri boda su najbitnijacalcio je napisao/la:Latvija je igrala 1:1 u Lihtenstajnu.samozeljo1987 je napisao/la:Ljudi moji mene strah ove utakmice ne znam ni sam što ,cijeli dan sam nervozan ne znam kud udaram a mogu mislit sta ce bit sutra..Iskreno se nadam da ce naši odradit posao kako treba, ali znam da će bit teško, čak teže i od Grčke ..
Jesam li ti vratio optimizam?![]()
Ma samo se sjeti posto su poveli u Zenici kakav smo pritisak na njih napravili, nisu ni centar mogli proci dok nismo preokrenuli rezultat. No sikiriki, pobjedicemo ali naravno, igraci moraju biti spremni na sve i dati 100%.
Kakvu srecu, sjeti se samo sta im je Pjanic radio, Dzeko gredu par puta pogadjao ovo ono.. ma kakva srecazlajson je napisao/la:Nesto se ne sjecam bas tog pritiska ali eto. Mislim da smo postigli neke golove na sreću. Tri boda su najbitnijacalcio je napisao/la:Latvija je igrala 1:1 u Lihtenstajnu.samozeljo1987 je napisao/la:Ljudi moji mene strah ove utakmice ne znam ni sam što ,cijeli dan sam nervozan ne znam kud udaram a mogu mislit sta ce bit sutra..Iskreno se nadam da ce naši odradit posao kako treba, ali znam da će bit teško, čak teže i od Grčke ..
Jesam li ti vratio optimizam?![]()
Ma samo se sjeti posto su poveli u Zenici kakav smo pritisak na njih napravili, nisu ni centar mogli proci dok nismo preokrenuli rezultat. No sikiriki, pobjedicemo ali naravno, igraci moraju biti spremni na sve i dati 100%.
Da ti nije hladno u Norveskoj.Cartman je napisao/la:Nije bilo straha dok nisam procitao ovo za Rahimica. Od tada drhtim.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Zbog cega?Pa svakako ne igra ni Zahirovic u svom klubu.Barem Rahimic trenira sa boljim igracima!Cartman je napisao/la:Nije bilo straha dok nisam procitao ovo za Rahimica. Od tada drhtim.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
To trazi pred utakmicu, sad nema sigurno.oldman je napisao/la:Hajde bez naprdjivanja stream molim za nas preko velike bare.
Oooooj sto objavi ovo,ja taman da legnem,zadnji ulet na forum i to je tocalcio je napisao/la:Vidi Seje sto se napuhao![]()
Evo vam cijela utakmica u Zenici protiv Latvije pa ubijte sat i po vremena i pogledajte kako smo igrali. I kod 0:1 nije bilo nikakve panike, igrali smo nasu igru i na kraju rutinska pobjeda
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.