A kad je to "pred utakmicu" ... u kolko je utakmica?Rikardo je napisao/la:To trazi pred utakmicu, sad nema sigurno.oldman je napisao/la:Hajde bez naprdjivanja stream molim za nas preko velike bare.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
A kad je to "pred utakmicu" ... u kolko je utakmica?Rikardo je napisao/la:To trazi pred utakmicu, sad nema sigurno.oldman je napisao/la:Hajde bez naprdjivanja stream molim za nas preko velike bare.
Hvala ti care sto mi napomenu,ja se zanijeo na forumu tek sad vidim da je ttri sata..hvala na podsjecanju i lahku nocsamozeljo1987 je napisao/la:Tri sata ujutro, a ja sjedim budan. Kada repka treba igrat' ja postanem čudan, ne mogu da spavam, neće san na oči, dugi mi dani a jos duže noći!
Noć prije tekme ludilo me hvata, boli me za onog ko mene ne shvata, pojačavam muziku , ne pitam dal' smetam, ne mogu da sjedim ko Baltazar šetam!
Fifa preuzima pocetak odigravanja utakmice po vremenskoj zoni te zemlje u kojoj se utakmica odigrava i prema tome nista nije pogresno preneseno sa strane FIFA-e. U Latviji pocinje utakmica u 19:30 sati jer Latvija spada pod vremensku zonu Eastern European Time (EET), dok za BiH vazi Central European Time (MEZ), sto znaci kada je u Latviji 19:30 sati, da je kod nas 18:30 sati, sto sugerise da postoji sat vremena razlike izmedu Latvije i BiH. Za sve ljude pod vremenskom zonom Central European Time, pod koju spada i BiH, utakmica pocinje u 18:30 sati, tada je u Latviji 19:30 sati.Papastathopoulos je napisao/la:ljudi, ovo s vremenom odigravanja tekme fakat ima neku svoju cudnu stranu...ne zezam se, a evo i sto....
za tekmu hrvatska-skotska rez.ultati.com kazu:
za tu istu tekmu fifa.com kaze:
za tekmu latvija-bih, rez.ultati.com kao i drugi sajtovi kazu da je u 18:30, a evo sta fifa.com kaze:
jedino ako fifa.com idu na lokalno vrijeme, tako da u hrvatskoj i u nas je ista vrem. zona, a u latviji je sat unaprijed...al fakat, ovdje yebe lud zbunjenog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.