Diamanti jeste dobar igrac, ali da faraon ispadne naspram njega, e je.bi ga onda ...
Pa jbg u padu je forme, jedina ''sreća'' je što je Pazzo povrijeđen, inače bi lako mogao ispasti da Diamanti dođe. Nađite moj komentar nakon prve tekme Milan-Udinese, kada je Balo tek došao i kada sam rekao da on i Faraon ne mogu zajedno igrati.
Faraon gotovo ništa nije pokazao u drugom dijelu sezone, Balotelli ga nekako guši i nameće se kao lider.
i jos ne znam koji ce vam klinac, imate jednu od najboljih odbrana u evropi, pa haj jos i ogbonna
Pa eto Imamo taj projekat Juve-Italia, a Ogbona je dio toga kao član Azzurra. Može igrati i lijevog beka, tako da za 8 miliona to je sjajan posao, a nadam se da će se uspjeti nametnuti kod Contea.
Sto se tice tog ofanzivnog veznog vjerujem da ce Saponara uraditi dobar posao
Nisam Saponaru nikada gledao, kažu da je talentovan, ali i kao takav mislim da još uvijek ne može biti neka prevaga.
cuh Shaarawy napolje... nema od toga nista, il ce igrati sa balom u samom spicu ili ce ostati ova formacija. ali eto kako najvaljuju sad 4-3-1-2 znaci saraf i balo u napadu tu nema dvojbe
Pa zato što je Pazzo povrijeđen mora mijenati formaciju, ili tražiti novog centarfora da bi ostao u istoj. Diamanti ako dođe, biće samo pomjeranje Balotellija naprijed, a Faraon i Diamanti bi na krilu bili, odnosno, eventualno to što ste spomenuli Diamanti polušpic, njih dvojica istureni.
da kazem nadam se ako Bog da da ce Milan dovesti Ogbonnu
Već je završeno sve sa Juventusom 8 miliona + Immobile.