Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Ponos Torina » 29 nov 2009, 21:56

hehe..izgleda najbolje se Bajramovic proveo :D :D :D[/quote]
a dzeme **** safato asima haha :lol: :lol: :lol: bajram se momacki snasao[/quote]

Hvala za link

Ovo je Zlatan sa suprugom :mrgreen: :mrgreen: legenda zlaja :mrgreen:
slika
slika
Ovo mi je najdraza njegova slika
Ja mislio sta je sad kad Berberovic cuger teski sa Asimom se safato :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 29 nov 2009, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 29 nov 2009, 22:02

Ponos Torina je napisao/la:hehe..izgleda najbolje se Bajramovic proveo :D :D :D
a dzeme **** safato asima haha :lol: :lol: :lol: bajram se momacki snasao[/quote]

Hvala za link

Ovo je Zlatan sa suprugom :mrgreen: :mrgreen: legenda zlaja :mrgreen:
slika
Ovo mi je najdraza njegova slika
Ja mislio sta je sad kad Berberovic cuger teski sa Asimom se safato :lol: :lol: :lol: :mrgreen:[/quote]

Kad je ovo slika napravljena? U kojoj godinu?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 nov 2009, 22:06

Nemam pojma gledao sam par datuma ali nista se nepoklapa u vezi ovih slika :evil: :evil: :evil:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 29 nov 2009, 22:18

harishp je napisao/la:Kako ce momacki dohvatiti kad mu je to hanuma :roll:
To mu je bracna obaveza :mrgreen:
a hanume i minjaka :D :D :D ..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 29 nov 2009, 22:24

Lily je napisao/la:
Jelde Lily ti ono nikada nebi obukla ?? Al ono iskreno nam reci !

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 29 nov 2009, 22:26

Normalno da bi obukla :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 29 nov 2009, 22:26

bavarian_bk je napisao/la:
Lily je napisao/la:
e bas nebi :D ja sam vise za haljine do iznad koljena a ovi minjaci to je za mene fufasto.. isto neke pevaljke :lol:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 29 nov 2009, 22:29

Lily je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:
Lily je napisao/la: a hanume i minjaka :D :D :D ..
e bas nebi :D ja sam vise za haljine do iznad koljena a ovi minjaci to je za mene fufasto.. isto neke pevaljke :lol:
Eh svaka cast ,nek si postena ,ev ti sad cokoladu jednu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 29 nov 2009, 22:58

ako moze milku :roll: :lol:
ma neka je ona obukla minjak.. pa mislim ipak udata, imaju dijete (valjda) .. ali barem dobro izgleda pa joj stoji.. ako se njoj to svidja neka.. nije na meni da sudim :D :D :D

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 29 nov 2009, 23:58

[youtube][/youtube]

eo samo za glupe tipkarose forumase kojim smeta sto se ljiljani vesele :mrgreen: :mrgreen:
pa netrebaju se objesit ako nisu mogli pobjedit.. pobjeda je za nas i baraz

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 30 nov 2009, 05:01

Dje se izgubi onaj Medjedunjanin sto ga Ciro postavi da nam donese baraz :D :D
Pa kazu da nije prodo utakmicu on i Misimovic. Miske namjerno odigra protiv nas u Portugalu, Ciro ga javno izruzi sto se inace nigdje ne radi, Miske se ko fol naljuti i nece da igra u Zenici zbog "povrede koljena". Ciro postavi onog medjeda koji kao da je pao sa Jupitera, nije znao ni gdje se nalazi. Samo dva dana kasnije Miske odigra utakmicu u njemackoj ligi sto je nezamislivo da je stvarno imao tu povredu koljena, Ciro ko fol popizdi svasta izlaje, Misimovic se ko fol naljuti i nece da igra dok je Ciro selektor - naivna raja odmah pravi bozanstvo od Miskete a Ciro je vec ranije postao Bog. Ovi lijepo izbroje lovinu po principu milion ti milion mi pa se kao eto pomire, a mi svrsavamo od srece, staces levatine bili, levatin eostali.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 30 nov 2009, 05:10

noah je napisao/la:[youtube][/youtube]

eo samo za glupe tipkarose forumase kojim smeta sto se ljiljani vesele :mrgreen: :mrgreen:
pa netrebaju se objesit ako nisu mogli pobjedit.. pobjeda je za nas i baraz
Naravno da se ne trebaju objesiti, ali vala i nije bilo za ocekivati da senluce istu noc kada su izgubili odlucujucu utakmicu za SP, kao da ni noc pred utakmicu provode po nekakvim zabavnim emisijama. Vjerujem da je pola Bosne tugovalo par dana, a njima se izgleda ****, vazno je da se guze javno sa zenama koje izgledaju kao fukse, da zakrvavljenih ociju otpjevaju "case lomim...". Nek se jebu, od sada izgubili - dobili, sve jedno mi, a kakvi su nisu zasluzili nista bolje od Usanovica i njegove bande.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 30 nov 2009, 08:42

Medunjani nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji,normalno je da nece pokazati ono sto se od njega ocekuje. Ma ciro slabo postavlja igrace na terenu. Prvo mora promijeniti formaciju na 4-4-2,jer mi imamo igrace za tu formaciju. Sta vi kazete na moj izbor za najboljih 11 i rezerve

---------------Hasagic----------------
Jahic-----Nadarevic----Pandza--Spahic

----------------Rahimic------------------
Pjanic---------------------------Salihovic
---------------Misimovic-----------------
--------Dzeko----------Ibisevic----------

Drugi tim:

--------------Begovic--------------
Beberovic----Mirvic---Mravac--xxx

----------Bajramovic---------------
Medunjanin---------------Ibricic
---------------Stilic--------------
-------Muslimovic-----Zec---------

Ovaj prvi tim u obrani se moze korogirati tako da Spahic ide na mjesto Pandze na poziviji stopera,Jahic lijevog beka da igra,a Berberovic desnog.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 30 nov 2009, 09:32

To je taj nas bosanski mentalitet..Kad su tamo u stranim klubovima ko buhe su, vrijedni ko pcele i ne smiju pisnuti..Dolaze na treninge i na stakama..Doalze na vrijeme, nema kasnjenja, nema izjava za TV, nema nista opusteno, sve disciplina i rad...
No kad dodju u BIH, daj nam narodnjaka, daj nam muzike, pecenog mesa, rakije i raznih djakonija, daj nam raje, nek se lomi, nek se skace i pjeva..Daj nam muzike, kruha i igara....

Ebiga, balkanski sindrom...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 12:05

CIRO I TACKA INACE CU ZAPALITI BHFANATICOSE :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 nov 2009, 13:24

Bob_Rock je napisao/la:To je taj nas bosanski mentalitet..Kad su tamo u stranim klubovima ko buhe su, vrijedni ko pcele i ne smiju pisnuti..Dolaze na treninge i na stakama..Doalze na vrijeme, nema kasnjenja, nema izjava za TV, nema nista opusteno, sve disciplina i rad...
No kad dodju u BIH, daj nam narodnjaka, daj nam muzike, pecenog mesa, rakije i raznih djakonija, daj nam raje, nek se lomi, nek se skace i pjeva..Daj nam muzike, kruha i igara....

Odkud ti to da su mirni ko bubice,krivo si informisan decko.....

Inace oni se vise provode tamo nego odvje kad dodju na okupljanje,ovi ljudi koji imaju porodice nisu bas u tom fazonu,ali Spahic i mnogi se provode uveliko...

Znam kad je Spahic igrao za Lokomotivu harao je Moskvom sto se tice treba i derneka inace zene placu sto je otisao iz Moskve,cesto je isao po Moskovskim skolama davao edukaciju djeci i mnoge slicne humane stvari...

Svi igraci se provode ali prije toga odrade 2 treninga na dan pa onda ;) nisu oni u zatocenistvu nego na poslu kao i svaki drugi covjek koji radi,kad zvrsis sa poslom radi sta hoces,al nemoj se drogirati i otici u zatvor!!! ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 nov 2009, 14:38

Ponos Torina je napisao/la:
Bob_Rock je napisao/la:To je taj nas bosanski mentalitet..Kad su tamo u stranim klubovima ko buhe su, vrijedni ko pcele i ne smiju pisnuti..Dolaze na treninge i na stakama..Doalze na vrijeme, nema kasnjenja, nema izjava za TV, nema nista opusteno, sve disciplina i rad...

Inace oni se vise provode tamo nego odvje kad dodju na okupljanje,ovi ljudi koji imaju porodice nisu bas u tom fazonu,ali Spahic i mnogi se provode uveliko...

Znam kad je Spahic igrao za Lokomotivu harao je Moskvom sto se tice treba i derneka inace zene placu sto je otisao iz Moskve,cesto je isao po Moskovskim skolama davao edukaciju djeci i mnoge slicne humane stvari...

Svi igraci se provode ali prije toga odrade 2 treninga na dan pa onda ;) nisu oni u zatocenistvu nego na poslu kao i svaki drugi covjek koji radi,kad zvrsis sa poslom radi sta hoces,al nemoj se drogirati i otici u zatvor!!! ;)
Vidis ne mogu oni radit sta god hoce. Ako mehanicar pije alkohol i festa do 5 ujutro, nema veze, a nogometasu je tijelo najvaznije tako da je krajnje neozbiljno festat koliko Spahic to radi (po tvojoj prici). Zato nikad nije nista ni napravio u karijeri, a velik je potencijal bio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 nov 2009, 14:42

Cartman je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:

Vidis ne mogu oni radit sta god hoce. Ako mehanicar pije alkohol i festa do 5 ujutro, nema veze, a nogometasu je tijelo najvaznije tako da je krajnje neozbiljno festat koliko Spahic to radi (po tvojoj prici). Zato nikad nije nista ni napravio u karijeri, a velik je potencijal bio.
Neko napravi ako neko nenapravi svako ima svoj nacin!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 30 nov 2009, 15:00

Mehmed Alispahic!! igrac sibenika koji je za njihove rezultate mozda i vazniji od zeca, zna li neko nesto o njemu vise, mislim da bi on mogao svakako posluziti reprezntaciji??
Volim te Bosno!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 nov 2009, 15:05

PSG i Anderlecht Zainteresovani za dovodjenje Ermina zeke...za vise informacija imate ovdjehttp://www.****/site/inde ... &Itemid=63
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, CAGarfia, DeeWa, Kaunas, lol89, TefalTava i 44 gosta.