BSBosna je napisao/la:
Samo nisam razumijo tvoje pitanje, mene nija velika briga o nacionalizmu u stvarnu.
Nemam ja nikakve problem sa Karacicem ili igraca sa Sirokom Brijegu ako su zasluzili da igraju za selekciju. Ali sto nije zvao Omerbasica, Radovca, F. Handzica, Popovica, etc.? Ako mozes mi objasniti to, onda dalje se izvanjavam za moj clanak I sta sam napisao u njemu. Meni samo treba dovolnja informacija I mogu nesta napisati.
zato prvo skupis pravi info i pises tekst..odnosno, jos bolje ako imas mogucnost stupis u kontakt sa selektorom i uradis intervju s njim pa da ti on objasni..
ja znam da je Radovca zvao još protiv Poljske ali je ovaj vukao ozljedu pa je odbio.kazem, koliko ja znam..a potvrdilo je to još par forumaša..
za ostale neznam, ali vjerujem da ima svoje razloga ili pak oni svoje, odakle ja, ti ili bilo tko znamo s kime se kontaktira, tko odbija, tko ne želi, tko nemože da nastupa? Bilo koji sportski radnik, ako i malo drži do rezultata i do sebe (a ja te uvjeravam da je Karačić po tom pitanju vrlo jasan što se zna iz škole Širokog) će zvati najbolje, one za koje smatra da mogu najbolje i da mogu polučiti rezultat..jer i samom njemu je vođenje reprezentacije uspjeh, poticaj ali i referenca ukoliko ima kasnijih rezultata.. mlad je i ima ambicija za dalje što je normalno..
naravno ako nema rezultata, ako nema komunikacije njega i igrača, ako ne ide mora napustiti..ali to je takav posao, možeš imat lošu generaciju (po imenima) ali klapu koja će dobro igrat, nešto kao što je on imao u Bugarskoj kada su ih svi otpisali a oni se plasirali dalje...a tada se sjećam čim nije pozvao onog tatinog sinčića iz Švicarske svi su ga popljuvali, smjenjivali itd, sve dok nije postigao rezultat u koji nitko, ama baš nitko nije vjerovao..
samo mi je glupo da u tekstu nabrajaš imena (ima imena koliko oćeš, svaki forumas ovdje ima po 5-6 igrača koje bi on, a nemože se zvat 150 igrača na popis)..a priej toga se nisi raspitao, nisi zvao trenera, selektora, nisi kontaktirao igrače..a kao pravi novinar to trebaš prvo uraditi..
eto toliko