U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
evo penal za francuze, sudija j.ebem ti mater kurvesinu
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Pusiona
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
evo počelo je...
prema live-u bi se dalo zakljuciti da je penal bio ubacaj pa neko guranje ili povlacenje 
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ako nekog zanima
http://www.uefa.com/under19/season=2013 ... ch=2011236" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.uefa.com/under19/season=2013 ... ch=2011236" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
ja sam procitao da je Maric gurnuo nekog francuzaKevin je napisao/la:prema live-u bi se dalo zakljuciti da je penal bio ubacaj pa neko guranje ili povlacenje
pa da, to i govorim, nakon ubačaja neko guranje sta liSakuragi je napisao/la:ja sam procitao da je Maric gurnuo nekog francuzaKevin je napisao/la:prema live-u bi se dalo zakljuciti da je penal bio ubacaj pa neko guranje ili povlacenje
Urota protiv Karacica i Sirokog!!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Upravu si. Na bet365 je pisalo da je ubacaj za Bosnu pa onda odmah napisato penal za Francuza. Sigurno je bilo neko nespotrebno guranje opet, isto stvar.Kevin je napisao/la:pa da, to i govorim, nakon ubačaja neko guranje sta liSakuragi je napisao/la:ja sam procitao da je Maric gurnuo nekog francuzaKevin je napisao/la:prema live-u bi se dalo zakljuciti da je penal bio ubacaj pa neko guranje ili povlacenje
dasta, sve potplaćeno..Cartman je napisao/la:Urota protiv Karacica i Sirokog!!!
ma Karačić odlazi nakon ovog 99%, očito ne ide ili imamo prevelika očekivanja..
vidit ćemo ko će ga naslijediti i šo bi drugi mogoa postići sa ekipom, valjda nešto bolje bude
Ova sredini terena sa Odaka I Cive nista mi se nesvidja.
kad bi izgubili 3-0 ja bih bio zadovoljan 
hajradinovic na lijevom beku je prava stvat dobija dosta duela i igra pametno
civa opet los
inace igramo dosta bolje nego protiv austrije. igramo timsku odbranu i nismo dopustili nijednu opasnu priliku.
ali francuzi drze puno loptu, a mi tesko stvaramo prilike.
nakon 10 minuta nasa najbolja, nakon kornera cerimagica hodzic sa 6 metara je najvisi u skoku. odbranio mu je covjek koji je bio postavljen na stativi, i to rukom. to su svi vidjeli sem sudije
penal za njih se moze svirati nespretno ga je gurnuo bas igrac a francuz ga he lukavo sacekao. nepotrebno jer je akcija vec bila zavrsena
civa opet los
inace igramo dosta bolje nego protiv austrije. igramo timsku odbranu i nismo dopustili nijednu opasnu priliku.
nakon 10 minuta nasa najbolja, nakon kornera cerimagica hodzic sa 6 metara je najvisi u skoku. odbranio mu je covjek koji je bio postavljen na stativi, i to rukom. to su svi vidjeli sem sudije
penal za njih se moze svirati nespretno ga je gurnuo bas igrac a francuz ga he lukavo sacekao. nepotrebno jer je akcija vec bila zavrsena
Nije mi jasno da nemozemo normalno diskutovati bez uvreda nacionalizma i ugrozenih
Dino-92 kapa do poda
hvala dino jel se to javljas uzivo sa stadiona druze?dino-92 je napisao/la:hajradinovic na lijevom beku je prava stvat dobija dosta duela i igra pametno
civa opet los
da sa stadiona sad ce pocet drugo poluvrijeme
-
admir12345
- Kontakt:
Ja budala igram hendikep protiv BIH jbt budalu ajmooooo Francuziiiiiiiiii josssss kojiiiiiii 
gdjes protiv bosne igratiadmir12345 je napisao/la:Ja budala igram hendikep protiv BIH jbt budalu ajmooooo Francuziiiiiiiiii josssss kojiiiiiii
-
admir12345
- Kontakt:
Pa vidio si protiv Austrije nula smo igrali reko mogu nam i Francuzi makar 3 dat reko poklonjena kvota 1.4Sakuragi je napisao/la:gdjes protiv bosne igratiadmir12345 je napisao/la:Ja budala igram hendikep protiv BIH jbt budalu ajmooooo Francuziiiiiiiiii josssss kojiiiiiii