PS. FGR ima jako puno veze sa grupom,tako da ne znam otkud ti taj nick.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U potpunosti se slazem.Vodstvo grupe donosi ispravne odluke.Svetinja je nasa samo sto je DiREkTNO vezano za nas klub.Pa tako i hasetov turnir,a ove tzv malonogometne turnire manje vise treba izbjegavati.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.Nantess je napisao/la:e moj Hase da si ovdje sada....
legenda je jedna..
nadolazi jos jedna aBd velika legenda, a do tada samo tri slova AFH..
samo njegov turnir, jer nas je sve zaduzio do groba, jer je to nase, i treba se pretplatit na taj trofej..
ostalo nije vrijedno spomena..
tatamata je napisao/la:A ti si gledao utakmicu pa znas?Daj cuti molim te.Utakmica je bila odlicna,rekao sam to na temi Borac vec,pravi derbi,dinamicna,zanimljiva.Sarajevo za nijansu bolje,frajer nam uvalio golcinu,zasluzena pobjeda.Horde me malo razocarale,bolje su odradile gostovanje prosle sezone.nime_tm87 je napisao/la:Iako sam manijak moram reci da ste m odali bukvicu ,, olupali ste ih ko beba zvecku.![]()
![]()
Zike_HzSa je napisao/la:KRAJ
Sarajevo - Velež 4:1
1:0 Almir Pliska
2:0 Edin Dudo
3:0 Mirza Rizvanovic
4:0 Edin Dudo
4:1 Esad Crnalic
Nasa mladost jednostavno pokazala da posjeduju veliki talenat,samo to treba na pravi nacin i u pravom smjeru doradjivati.Pred njima je nasa i njihova buducnost.FCS.sarajlija89 je napisao/la:kezem ja jos je bajrambice jos dobrih stvari
...izgleda da iako vecinom igraju omladinci da bi mogli uzet ovaj turnir...finale je vise nego izvjesno sutra....joj dudo je beton,jos dok je za selju igro na ovim turnirima uvijek im je bio najbolji igrac..a evo kod nas i kapiten
.....a dargo mi vidjet ove juniore...imamo preveliku perspektivu u njima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.