Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Smijesno se je i raspravljat sa njim kad prica tako nesto ima svak svoje misljenje ali zaboravio si da je on drzao rekord 17 tekmi 18 golova i jos ga drzi pa onda jako teska povreda i novi rekord od vede het trik najbrzi u povjesti Bundes lige za 20 min ali ok ima svako svoje misljenje treba ga uvaziti.
P.S.ALI MI SMO TAKAV NAROD SVE NAM JE TUDJE BOLJE OD NECEG NASEG
P.S.ALI MI SMO TAKAV NAROD SVE NAM JE TUDJE BOLJE OD NECEG NASEG
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma nam niko ne valja...treba sve istjerat iz repke sto ce nam,nek igraju ispred zgrade svoje ha ya i mi smo glupi bas
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Pa isto su golova daliharry_90 je napisao/la:Ma proradice Ibisevic kao Dzeko,imao bi i Ibisevic golova da ima u timu nekog kao Misketa,sve sebicni u hofenhajmu,niko nece da doda lopte,svi hoce sve sam

Dijeli drugo mjesto na listi strijelaca Bundeslige, i svi govore kad ce proraditi

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Stvarno si lik iz crtanih romana.....Bob_Rock je napisao/la:Mozda one sto kostaju 100 eura ili vise po komadu, no sto se tice nasih uslova, imam vise utakmica u nogama nego pola nasih reprezentativaca....Ponos Torina je napisao/la:Bob_Rock je napisao/la:eh da vi znate kako bih ja derao mreze da sam na njegovom mjestu, zvali bi me
"bosanski bombardinho".....![]()
![]()
Ja misim da si ti loptu samo na tv-u vidzao
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mozda one sto kostaju 100 eura ili vise po komadu, no sto se tice nasih uslova, imam vise utakmica u nogama nego pola nasih reprezentativaca....[/quote]
Stvarno si lik iz crtanih romana.....[/quote]
ma stripi pravi

Stvarno si lik iz crtanih romana.....[/quote]
ma stripi pravi

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
OK, ja sam vam eto Stripy hehehe a nije vam Stripy lik sto nosi kopacke 3 broja vece i sto je u minimalno 10 kvalifikacionih utakmica dao samo 1 gol i to protiv Estonije !!!
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
- rob do bagro
- Kontakt:
Daj ba Roky sta ti je viseBob_Rock je napisao/la:OK, ja sam vam eto Stripy hehehe a nije vam Stripy lik sto nosi kopacke 3 broja vece i sto je u minimalno 10 kvalifikacionih utakmica dao samo 1 gol i to protiv Estonije !!!
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
OK,skontali smo da ga ne cijenis i ne volis,ali ne moras 65 postova napisati o tome
neko_iz_mase je napisao/la:Pa isto su golova daliharry_90 je napisao/la:Ma proradice Ibisevic kao Dzeko,imao bi i Ibisevic golova da ima u timu nekog kao Misketa,sve sebicni u hofenhajmu,niko nece da doda lopte,svi hoce sve sam![]()
Dijeli drugo mjesto na listi strijelaca Bundeslige, i svi govore kad ce proraditi

Da je bogdo slucaj takav i u repci.Sad bi raja klijestima bubreg cupala da ga proda nebili nasla smjestaj u Juznoj Africi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prijatelju ti bi mogao igrati fudbal samo kada bi Broj 1 bio selektor i to naravno kao rezerva Alan Fordu.Bob_Rock je napisao/la:eh da vi znate kako bih ja derao mreze da sam na njegovom mjestu, zvali bi me
"bosanski bombardinho".....![]()
![]()
Hocemo Grunfa k'o stopera 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To je klasa iznad.harishp je napisao/la:Hocemo Grunfa k'o stopera
Vedad je imao srecu ili neka poznanstva pa je uspio i drago mi je, neka je, da hoce jos vise..No realno govoreci, takvih igraca ima na nasim prostorima koliko zelite, njegovog kvaliteta i kalibra, no isti nemaju te srece ili poznanstva..
Pa znate li vi sta je nekadasnji centarfor Celika, legenda Senad Brkic u odnosu na Ibisevica!!! ma daj, smijesno mi i poredit..No Brkic je igrao u pogresno vrijeme, bio na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme...no govoreci o fudbalu i davanju golova, Brkic je mashina u odnosu na Ibisevica...
Pa znate li vi sta je nekadasnji centarfor Celika, legenda Senad Brkic u odnosu na Ibisevica!!! ma daj, smijesno mi i poredit..No Brkic je igrao u pogresno vrijeme, bio na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme...no govoreci o fudbalu i davanju golova, Brkic je mashina u odnosu na Ibisevica...
Nesto kontam da ti nije Vedo pokupio kavu ribu,ma ne vjerujem. Ustvari znam, simpatija iz razreda se lozi na njega.Bob_Rock je napisao/la:Vedad je imao srecu ili neka poznanstva pa je uspio i drago mi je, neka je, da hoce jos vise..No realno govoreci, takvih igraca ima na nasim prostorima koliko zelite, njegovog kvaliteta i kalibra, no isti nemaju te srece ili poznanstva..
- rob do bagro
- Kontakt:
Navedi nam nekoliko imena sa naseg prostora koji su bolji od VedeBob_Rock je napisao/la:Vedad je imao srecu ili neka poznanstva pa je uspio i drago mi je, neka je, da hoce jos vise..No realno govoreci, takvih igraca ima na nasim prostorima koliko zelite, njegovog kvaliteta i kalibra, no isti nemaju te srece ili poznanstva..
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Hajd ba idi zadacu raditi, znas li koliko imam ja godina? Mogu biti babo i tebi i Ibisevicu...dexter___ je napisao/la:Nesto kontam da ti nije Vedo pokupio kavu ribu,ma ne vjerujem. Ustvari znam, simpatija iz razreda se lozi na njega.Bob_Rock je napisao/la:Vedad je imao srecu ili neka poznanstva pa je uspio i drago mi je, neka je, da hoce jos vise..No realno govoreci, takvih igraca ima na nasim prostorima koliko zelite, njegovog kvaliteta i kalibra, no isti nemaju te srece ili poznanstva..
dexter___ je napisao/la:Nesto kontam da ti nije Vedo pokupio kavu ribu,ma ne vjerujem. Ustvari znam, simpatija iz razreda se lozi na njega.Bob_Rock je napisao/la:Vedad je imao srecu ili neka poznanstva pa je uspio i drago mi je, neka je, da hoce jos vise..No realno govoreci, takvih igraca ima na nasim prostorima koliko zelite, njegovog kvaliteta i kalibra, no isti nemaju te srece ili poznanstva..

93,4 % " !!!
fakat..svaka cast senadu brkicu, ali ipak je bundesliga bundesliga..i da, mozda je vedo i imao srece, ali je sigurno imao i nesrece kada ga zadesila ozljeda kad je bio u formi kakvu samo napadac moze pozeljeti...dexter___ je napisao/la:Nesto kontam da ti nije Vedo pokupio kavu ribu,ma ne vjerujem. Ustvari znam, simpatija iz razreda se lozi na njega.Bob_Rock je napisao/la:Vedad je imao srecu ili neka poznanstva pa je uspio i drago mi je, neka je, da hoce jos vise..No realno govoreci, takvih igraca ima na nasim prostorima koliko zelite, njegovog kvaliteta i kalibra, no isti nemaju te srece ili poznanstva..
Volim te Bosno!!!
Ima ih koliko hoces jarane, evo naveo sam naseg Brkica, i ima jos koliko zelis, dakle igraca koji su veci talenat no koji su u BIH propali ili jos uvjiek propaadju iz ovih ili onih razloga....No sreca pa se dozovio ovaj pomak reprezentacije i sad menadzeri dolaze u BIH i mnogo je lakse odskociti na pravo mjestu za dalji razvoj, Dzeko je veliku ulogu odigrao u tome, jer ipak danas je covjek 13. u svijetu a prije par sezona igrao u BIH, sto znaci da i kod nas ima talenata..Sada ce ih biti sve vise i vise...rob do bagro je napisao/la:Navedi nam nekoliko imena sa naseg prostora koji su bolji od VedeBob_Rock je napisao/la:Vedad je imao srecu ili neka poznanstva pa je uspio i drago mi je, neka je, da hoce jos vise..No realno govoreci, takvih igraca ima na nasim prostorima koliko zelite, njegovog kvaliteta i kalibra, no isti nemaju te srece ili poznanstva..
Ima i onaj Admir Rascic, on je bio odlican talenat, na kraju je negdje i otisao ali kasno..Da je otisao kad je trebalo do sada bi sigurno izrastao u vrhunskog napadaca koji bi mogao igrati u nekoj top 5 euro ligi...
- rob do bagro
- Kontakt:
E jbg ti...ja te pitam jedno ti opet drugo.Kako mozes poredit Brkica i Vedada.Sta je brkic postigao u svom zivotu,jel ima svoje ime u Evropi(nema)svaka cast njemu kako je igrao Celiku...uvijek mi je bio dobar igrac u Celiku...po tvojoj logici bi onda sve trebalo otjerat ove sto sad igraju trenutno u repci i dat ovima iz premier lige da igraju...jel tako ti mislis...mjesto da da se divimo sto imamo takvog igraca mi o njemu da ne valja...e pa necemo brate tako...Bob_Rock je napisao/la:Ima ih koliko hoces jarane, evo naveo sam naseg Brkica, i ima jos koliko zelis, dakle igraca koji su veci talenat no koji su u BIH propali ili jos uvjiek propaadju iz ovih ili onih razloga....No sreca pa se dozovio ovaj pomak reprezentacije i saad menadzeri dolaze u BIH i mnogo je lakse odskociti na pravo mjestu za dalji razvoj, Dzeko je veliku ulogu odigrao u tome, jer ipak danas je covjek 13. u svijetu a prije par sezona igrao u BIH, sto znaci da i kod nas ima talenata..Sada ce ih biti sve vise i vise...rob do bagro je napisao/la:Navedi nam nekoliko imena sa naseg prostora koji su bolji od VedeBob_Rock je napisao/la:Vedad je imao srecu ili neka poznanstva pa je uspio i drago mi je, neka je, da hoce jos vise..No realno govoreci, takvih igraca ima na nasim prostorima koliko zelite, njegovog kvaliteta i kalibra, no isti nemaju te srece ili poznanstva..

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 8 gostiju.