Mislim 16,al ja cesto pretjeram.Bob_Rock je napisao/la:Hajd ba idi zadacu raditi, znas li koliko imam ja godina? Mogu biti babo i tebi i Ibisevicu...dexter___ je napisao/la:Nesto kontam da ti nije Vedo pokupio kavu ribu,ma ne vjerujem. Ustvari znam, simpatija iz razreda se lozi na njega.Bob_Rock je napisao/la:Vedad je imao srecu ili neka poznanstva pa je uspio i drago mi je, neka je, da hoce jos vise..No realno govoreci, takvih igraca ima na nasim prostorima koliko zelite, njegovog kvaliteta i kalibra, no isti nemaju te srece ili poznanstva..
Pa znate li vi sta je nekadasnji centarfor Celika, legenda Senad Brkic u odnosu na Ibisevica!!! ma daj, smijesno mi i poredit..No Brkic je igrao u pogresno vrijeme, bio na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme...no govoreci o fudbalu i davanju golova, Brkic je mashina u odnosu na Ibisevica...
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Pa dobro nije nam tema Brkic, zna se zasto nije postigao, no da je bio igrac za Europe pokazao je kada je koliko ono komada sprzio u Turskoj protiv Denizlispora??? Mislim ono je bio tezi talenat i mnogo veci nego je Vedad, no sto on nije napravio karijeru kriv je i rat i jos mnogo okolnosti...
Hocu reci na kraju da je Vedad nista drugo nego prosjecni igrac, prosjecni talenat, cak i ispod toga koji je eto imao srecu da zabljesne u toj polusezoni gdje se vjerovatno i ugasio...Nije on nikada bio neki ekstra talenat i igrac..
Dzeko je to, jedan od rijetkih, Dzeko je imao daleko tezi put ispred sebe ali je rusio sve pred sobom i vidi se da je vanserijski igrac i talenat...
Hocu reci na kraju da je Vedad nista drugo nego prosjecni igrac, prosjecni talenat, cak i ispod toga koji je eto imao srecu da zabljesne u toj polusezoni gdje se vjerovatno i ugasio...Nije on nikada bio neki ekstra talenat i igrac..
Dzeko je to, jedan od rijetkih, Dzeko je imao daleko tezi put ispred sebe ali je rusio sve pred sobom i vidi se da je vanserijski igrac i talenat...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
Imat će Vedad još za pokazat
Meni samo nije jasno zasto si se ti tako okomio na Ibisevica? A vidim gotivis Dzeku.. svaka cast obojici.. Dzeko i Misimovic, Ibisevic i Salihovic i ostali.. Svi su oni odlicni..Mladi su i igraju u dobrim klubovima.. Probili se i svi znaju za njih.. Ja mislim da je to veliko.. Ti se uhvatio Ibisevica .. Kazes imao je srecu -pa hvala Bogu.. neka momka neka igra.. a ako tebi smeta ne moras stalno nesto protiv njega pisati.. jednostavno nemoj biti na ovoj temi i gotova stvar.. 

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Izvini,ali citas li ti gluposti koje napises. Cuj imao poznanstva,pa ne igra u Vrbanjusi nego u Bundes ligi.Tebi je ocito dosadno pa valjas sta ti padne na pametBob_Rock je napisao/la:Vedad je imao srecu ili neka poznanstva pa je uspio i drago mi je, neka je, da hoce jos vise..No realno govoreci, takvih igraca ima na nasim prostorima koliko zelite, njegovog kvaliteta i kalibra, no isti nemaju te srece ili poznanstva..
Pa znate li vi sta je nekadasnji centarfor Celika, legenda Senad Brkic u odnosu na Ibisevica!!! ma daj, smijesno mi i poredit..No Brkic je igrao u pogresno vrijeme, bio na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme...no govoreci o fudbalu i davanju golova, Brkic je mashina u odnosu na Ibisevica...
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma hajde brate pusti ga...dajem zivot da je uzivao kad je vedo zabijao,sta bi sad po njegovom trebalo i Eduarda izbacit iz repke.Imao je on tesku povredu pa sad ne igra bog zna sta...mislim ne mozes tako samo reci da ne valja igrac.Njemacki mediji ga gotive i hvale a ovdje sad neki pametni i strucnjaci.Vedo ce zaigrati i to cete svi vidjet.Tako je to u fudbalu malo imas srece malo nemas...Denizmare je napisao/la:Izvini,ali citas li ti gluposti koje napises. Cuj imao poznanstva,pa ne igra u Vrbanjusi nego u Bundes ligi.Tebi je ocito dosadno pa valjas sta ti padne na pametBob_Rock je napisao/la:Vedad je imao srecu ili neka poznanstva pa je uspio i drago mi je, neka je, da hoce jos vise..No realno govoreci, takvih igraca ima na nasim prostorima koliko zelite, njegovog kvaliteta i kalibra, no isti nemaju te srece ili poznanstva..
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
Ma sta ti je jesi normalan(100% nisi), nikakva poznanstva on nije imao, igrao je u americi a hayat ga je otkrio i preko media doveli su ga u mladu repku i onda je svojom dobrom igrom( 18 golova u 17 utakmica) dobio u poziv u A selekcijuBob_Rock je napisao/la:Vedad je imao srecu ili neka poznanstva pa je uspio i drago mi je, neka je, da hoce jos vise..No realno govoreci, takvih igraca ima na nasim prostorima koliko zelite, njegovog kvaliteta i kalibra, no isti nemaju te srece ili poznanstva..
- rob do bagro
- Kontakt:
Vedad Ibišević pod istragom
Napadaču Bundesligaša Hoffenheima i nogometne reprezentacije BiH, Vedadu Ibiševiću, prijeti suspenzija zbog navodnog povlačenja suparničkog igrača za kosu.
Kontrolna komisija Njemačkog nogometnog saveza (DFB) pokrenula je istragu protiv 25-godišnjeg Hoffenheimovog golgetera jer je u 81. minuti subotnje utakmice protiv dortmundske Borussije suparničkog nogometaša Patricka Owomoyelu primio pa povukao za kosu.
Isti je DFB-ov organ zatražio očitovanje od Ibiševića kao i od Owomoyele. Nakon toga odlučit će o mogućem procesuiranju bh. nogometaša.
U spomenutom srazu 14. bundesligaškog kola Borussia je u Hoffenheimu slavila pobjedu 2-1.
Kontrolna komisija Njemačkog nogometnog saveza (DFB) pokrenula je istragu protiv 25-godišnjeg Hoffenheimovog golgetera jer je u 81. minuti subotnje utakmice protiv dortmundske Borussije suparničkog nogometaša Patricka Owomoyelu primio pa povukao za kosu.
Isti je DFB-ov organ zatražio očitovanje od Ibiševića kao i od Owomoyele. Nakon toga odlučit će o mogućem procesuiranju bh. nogometaša.
U spomenutom srazu 14. bundesligaškog kola Borussia je u Hoffenheimu slavila pobjedu 2-1.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
kad sam vidjela ovo "pod istragom".. protrnuh.. heh.. kad tamo samo ga povukao za kosu.. i on ce radi gluposti ce kaznu zaradaiti cccrob do bagro je napisao/la:Vedad Ibišević pod istragom
Napadaču Bundesligaša Hoffenheima i nogometne reprezentacije BiH, Vedadu Ibiševiću, prijeti suspenzija zbog navodnog povlačenja suparničkog igrača za kosu.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Ovaj naslov "pod istragom", kao što Lily reče, baci me u ponor, rekoh i naš Vedo u operaciji namiještanja. Sreća, pa su u pitanju nekakve gluposti kojima se u Njemačkoj bave, zamislite u našoj ligi istraga o igraču koji je povukao igrača za kosu. Ah...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Ponos Torina
- Kontakt:
MinistaR je napisao/la:Ovaj naslov "pod istragom", kao što Lily reče, baci me u ponor, rekoh i naš Vedo u operaciji namiještanja. Sreća, pa su u pitanju nekakve gluposti kojima se u Njemačkoj bave, zamislite u našoj ligi istraga o igraču koji je povukao igrača za kosu. Ah...
To bi kod nas bio spor koji bi se vukao 15 godina po sudovima

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
kod nas dokad ne ubijes igraca nena nikakve istrageMinistaR je napisao/la:Ovaj naslov "pod istragom", kao što Lily reče, baci me u ponor, rekoh i naš Vedo u operaciji namiještanja. Sreća, pa su u pitanju nekakve gluposti kojima se u Njemačkoj bave, zamislite u našoj ligi istraga o igraču koji je povukao igrača za kosu. Ah...
najmanjePonos Torina je napisao/la:MinistaR je napisao/la:Ovaj naslov "pod istragom", kao što Lily reče, baci me u ponor, rekoh i naš Vedo u operaciji namiještanja. Sreća, pa su u pitanju nekakve gluposti kojima se u Njemačkoj bave, zamislite u našoj ligi istraga o igraču koji je povukao igrača za kosu. Ah...
To bi kod nas bio spor koji bi se vukao 15 godina po sudovima![]()

E odlicno,znaci ipak je igrao ovu zadnju hocu reci ipak je bio ''zapazen'' 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I ti si u zadnje vrijeme "zapazen", nadam se da ce te i neki od admina uskoro "zapaziti" ...harishp je napisao/la:E odlicno,znaci ipak je igrao ovu zadnju hocu reci ipak je bio ''zapazen''
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Genghis je napisao/la:I ti si u zadnje vrijeme "zapazen", nadam se da ce te i neki od admina uskoro "zapaziti" ...harishp je napisao/la:E odlicno,znaci ipak je igrao ovu zadnju hocu reci ipak je bio ''zapazen''

Ti si moj idol od sada,nadalje i ubuduce Culibrce moj

Inace u nadi je spas ....
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 nov 2009, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:E odlicno,znaci ipak je igrao ovu zadnju hocu reci ipak je bio ''zapazen''
Harise nema te nesto,dugo te nisam vidio(cuo) nisu ti valjda opet nesto struju dirali

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Neces me ni cuti Semizovac moj.Ovdje se cita, bog te u sumu okrenuoPonos Torina je napisao/la:harishp je napisao/la:E odlicno,znaci ipak je igrao ovu zadnju hocu reci ipak je bio ''zapazen''
Harise nema te nesto,dugo te nisam vidio(cuo) nisu ti valjda opet nesto struju dirali

Ti haman i neni na Skype bajram cestitas

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 nov 2009, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
uvjeren sam da ce vedo na proljece biti onaj starii i pokazati svima vama koji sumnjate da je igracina 

- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Neces me ni cuti Semizovac moj.Ovdje se cita, bog te u sumu okrenuoPonos Torina je napisao/la:harishp je napisao/la:E odlicno,znaci ipak je igrao ovu zadnju hocu reci ipak je bio ''zapazen''
Ti haman i neni na Skype bajram cestitas
Haha kakav skajp sporo,ja uzmem bezžični telefon pa joj čestitam

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.