eto ga vamaLenBias je napisao/la:kakva ekipa, otkaz treneru godine

a otkaz je dobio jer je zahtjevao novi ugovor, i da ga nije dobio a sezona pocela ko zna sa bi bilo i kako bi se ponasao, senilan jbg..
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
eto ga vamaLenBias je napisao/la:kakva ekipa, otkaz treneru godine
razlog molim.LBJ MVP je napisao/la:Loš potez Nuggetsa.
S prosječnom ekipom je igrao playoff na jakom zapadu svake sezone.Ove je pogotovo odradio odličan posao i pored povreda koje su ga zadesile.JHam je napisao/la:razlog molim.LBJ MVP je napisao/la:Loš potez Nuggetsa.
LBJ MVP je napisao/la:S prosječnom ekipom je igrao playoff na jakom zapadu svake sezone.Ove je pogotovo odradio odličan posao i pored povreda koje su ga zadesile.JHam je napisao/la:razlog molim.LBJ MVP je napisao/la:Loš potez Nuggetsa.
Za rezultate u playoffu tih godina on je najmanje kriv,jbg Melo mu glavni igrač bio.
Pitanje je bi li Nuggetsi ispali u prvoj rundi da je Danilo bio zdrav,a ovako bez najboljeg igrača...
Jedva čekam tog koji će s ovakvom ekipom 50 pobjeda imati.
Melo,JR,KMart i Nene imaju košarkaški ispodispodprosječan iq probaj ih ti voditJHam je napisao/la:![]()
![]()
![]()
tebi je prosjecna ekipa koja ima 2 all-stara (melo, iverson) ili ona sa Billupsom, Melom, JRom, KMart-om, Cambyem, Neneom?? na koju mislis??![]()
JEdva cekam da potpisemo normalnog trenera pa da se tek vidi kako imamo zvijezdu u ekipi, ili vise njih, kojima karl nije dao da se pokazu, jedan od razloga otkaza jeste taj sto nije dovoljno igrao McGee-a
Nebi, karl je vec rekao da opet ceka pripreme i to da vidi kako ce se pokazati.LBJ MVP je napisao/la:Melo,JR,KMart i Nene imaju košarkaški ispodispodprosječan iq probaj ih ti voditJHam je napisao/la:![]()
![]()
![]()
tebi je prosjecna ekipa koja ima 2 all-stara (melo, iverson) ili ona sa Billupsom, Melom, JRom, KMart-om, Cambyem, Neneom?? na koju mislis??![]()
JEdva cekam da potpisemo normalnog trenera pa da se tek vidi kako imamo zvijezdu u ekipi, ili vise njih, kojima karl nije dao da se pokazu, jedan od razloga otkaza jeste taj sto nije dovoljno igrao McGee-a![]()
McGee je odličan košarkaš ali i njemu fali pameti.Karl je fino radio s njim,vjerujem da bi sljedeće sezone dobio veću minutažu i ovlasti u igri.
A to za ispodprosjecan IQ odredjenih kosarkasa, nisu vjerujem jedini, ali ako imas autoritet i pokazes ga onda ces sigurno ih moci voditiChris Tomasson @christomasson 5h
Spoke to some ****. In upcoming tweets, will give some reasons why George Karl was fired.
Chris Tomasson @christomasson 5h
Management blamed George Karl for losing Golden State series. Believed he panicked by matching up small rather than by playing Nuggets game.
Management wanted George Karl to play JaVale McGee more after they paid him all this money. Wanted him to start over Koufos but Karl said no
Management believed George Karl played Andre Miller too much. Wanted to see Evan Fournier get more development during regular season.
Chris Tomasson @christomasson 4h
Management wouldn't have minded George Karl develop younger players in general more even if would have meant winning few less games than 57
Chris Tomasson @christomasson 4h
George Karl didn't want to go into the final year of his contract without an extension. Didn't want to be lame duck. Lost power struggle.
Bolji od Browna jeste sigurno, to nije tesko, i dosta ga i gleda ljudi kao jednog od najboljih, al je tvrdoglav previse, i nije on za ove ekipe vise. Sretno mu u daljnjem radu, meni je drago sto je otisao.Balon je napisao/la:Cekaj zar ti nisi onaj sto je galamio kako je Karl kosarkaski mag za M. Browna? Nije to bilo tako davno. Price kako Brown vise nece ni preuzeti novu ekipu ovo ono ? Eto spucase Karlu otkaz a Brown ponovo sjeo na klupu talentovanog tima iz Clevelanda. Sad Karl vise nije ni "normalan" trener a do jucer je bio jedan od najboljih. Sta bi?
Izgleda da sad ganjamo na draftu Iversona, koji je prema pisanjima bolji vec i od KK i od Mozgova, tj. jaci, borbeniji i ima par fazona u reketu, i ganjamo Bullocka koji je ekstra suter.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa dosta nezgodna situacija za vas...Ma kako se zavrsila,nije lako kad zamijenis trenera nakon 9 sezona,ne zbog njegovog trenerskog znanja,vec zbog cinjenice da su u rosteru sve igraci koje je on zelio,a i draftovao.Ako tome dodas vas stil igre,protiv kojeg nemam nista,ali nije ucinkovit za PO,onda je i tebi jasno da ce novi trener imati pune ruke posla,jer ce covjek morato mijenjati skoro cijeli identitet ekipe.Kad jedan PHX sa onakvim igracima nije nikada uspio sa tim stilom igre,tesko da ce bilo ko.Imate vi i mnoge dobre 'elemente' u ekipi,ali vam treba neko na low postu,ako zelite uci u krug ekipa koje ce se boriti za titulu.Jos bi dodao,da bi meni Mozgov definitivno igrao prije Koufosa,kao i to da bi mi Fournier bio rezervni PG.Nisu nesto ofanzivno nadareni ni jedan ni drugi(pricam za ova 2 centra),ali 2.18 je 2.18 u reketu plus lik nije glup i po meni je jako solidan igrac,a Karl je zakopao na klupi cijelu sezonu.Na draftu vam treba kvalitetan suter.Toliko!
Ne nisam, ovo si izmislio. Ne sjecam se ali ako sam uopste ista rekao onda da Lakersi idu na titulu, sasvim normalno je ciljati na titulu kad u ekipi imas Nasha, Kobea, Dwighta i Gasola. Nasu ekipu su prije svega pregazile povrede i trener pa onda i neke druge stvari tako da ti je usporedba nigdje veze. Sve i da jesam ono izjavio, navijacki je ocekivati titulu svog tima. Ja pricam o Karlu i o tome kakav je trener, na pocetku sezone si ga dizao i Browna predstavljao kao najveceg levata a prvi ostade bez posla dok drugi ponovo sjedi na klupi NBA tima. Sad je Karl odjednom senilan, tvrdoglav i sta sve ne.JHam je napisao/la:Bolji od Browna jeste sigurno, to nije tesko, i dosta ga i gleda ljudi kao jednog od najboljih, al je tvrdoglav previse, i nije on za ove ekipe vise. Sretno mu u daljnjem radu, meni je drago sto je otisao.Balon je napisao/la:Cekaj zar ti nisi onaj sto je galamio kako je Karl kosarkaski mag za M. Browna? Nije to bilo tako davno. Price kako Brown vise nece ni preuzeti novu ekipu ovo ono ? Eto spucase Karlu otkaz a Brown ponovo sjeo na klupu talentovanog tima iz Clevelanda. Sad Karl vise nije ni "normalan" trener a do jucer je bio jedan od najboljih. Sta bi?
A zar nisi ti jedan od onih sto ste govorili na pocetku sezone da lakersi osvajaju?? Sta bi na kraju kad ste se borili za PO??
P.S Ja cekam da vidim sta Nezalaganje ima da kaze na ovaj potez uprave, on nas je najvise kritikovao zbog R&G kosarke
Stvarno se nadam da se salis...Covjek nas je trenirao 9 godina, konstantno!! Bez otkaza!! I dobio je otkaz na kraju sezone, dok je tvoj miljenik kojeg spominjes dobio otkaz na pocetu i citavu sezonu bio bez posla...jel ti stvarno mislis da ce Karl toliko dugo cekati na posao?? Za njega se vec interesuje Memphis!! I LAC!! A ti mi spominjes Browna koji je dobio posao na kraju sezone u Clevelandu(svaka njima cast imaju i potencijal i dobre igrace, al jos nisu ni MEM ni LACi) !!Balon je napisao/la:Ne nisam, ovo si izmislio. Ne sjecam se ali ako sam uopste ista rekao onda da Lakersi idu na titulu, sasvim normalno je ciljati na titulu kad u ekipi imas Nasha, Kobea, Dwighta i Gasola. Nasu ekipu su prije svega pregazile povrede i trener pa onda i neke druge stvari tako da ti je usporedba nigdje veze. Sve i da jesam ono izjavio, navijacki je ocekivati titulu svog tima. Ja pricam o Karlu i o tome kakav je trener, na pocetku sezone si ga dizao i Browna predstavljao kao najveceg levata a prvi ostade bez posla dok drugi ponovo sjedi na klupi NBA tima. Sad je Karl odjednom senilan, tvrdoglav i sta sve ne.JHam je napisao/la:Bolji od Browna jeste sigurno, to nije tesko, i dosta ga i gleda ljudi kao jednog od najboljih, al je tvrdoglav previse, i nije on za ove ekipe vise. Sretno mu u daljnjem radu, meni je drago sto je otisao.Balon je napisao/la:Cekaj zar ti nisi onaj sto je galamio kako je Karl kosarkaski mag za M. Browna? Nije to bilo tako davno. Price kako Brown vise nece ni preuzeti novu ekipu ovo ono ? Eto spucase Karlu otkaz a Brown ponovo sjeo na klupu talentovanog tima iz Clevelanda. Sad Karl vise nije ni "normalan" trener a do jucer je bio jedan od najboljih. Sta bi?
A zar nisi ti jedan od onih sto ste govorili na pocetku sezone da lakersi osvajaju?? Sta bi na kraju kad ste se borili za PO??
P.S Ja cekam da vidim sta Nezalaganje ima da kaze na ovaj potez uprave, on nas je najvise kritikovao zbog R&G kosarke
#Nuggets teammates @KennethFaried35 & @TyLawson3 invited to attend USA Basketball mini-camp in Las Vegas next month.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.