inace , Carlo sam sto nije
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bandwagon Miami fans
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Evo Daily Mirror kaze Laudrup bi mogao biti coach.. 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Svašta se piše, vidjećemo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano

Ova dva iz PSG u paketu.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
mozda je ronaldo produzio ugovor a mozda i nije 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jel to stvarno piše ili se zajebavaš?trxel je napisao/la:Evo Daily Mirror kaze Laudrup bi mogao biti coach..
Michael Laudrup will give up his coaching career at Swansea City after disputes with the Chairman Huw Jenkins. Real Madrid has taken him as a successor to Jose Mourinho in the eye.
Sou´rce: Daily Mirror
Friday, 7 June 2013 12:23
Sou´rce: Daily Mirror
Friday, 7 June 2013 12:23
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
barca_87 je napisao/la:
zar je moguce da se lik izvaljuje ovako iz dana u dan![]()
![]()
bolje ne pisat nista
Ozil potpisao ugovor,.....ne sa Bayernom nego sa Adidasom.
Na 5 godina uz 3,5 mil godišnje veoma unosan posao za Mesuta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Šta ima madridisti? Šta se kuha u Madridu, dajte malo novosti, nisam bio u "online svijetu" ima mjesec dana 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Nije za ove teme, ali ima neke veze. Evo crveni za Latviju..pa nek samo neko kaze da ono Naniju nije bio za crveni

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Nedo Bog da je bila obrnuta situacijaHarrison je napisao/la:Nije za ove teme, ali ima neke veze. Evo crveni za Latviju..pa nek samo neko kaze da ono Naniju nije bio za crveni![]()
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Španjolski novinari su "iskopali" članak iz 2000. godine, tačnije intervju u kojem je Mourinho izjavio sljedeće: "Trenirao bih Real Madrid samo kako bi ga uništio, zauvijek Cule!"

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
A cini mi se da je on tada bio prevodilac u Farseloni.Ado1921 je napisao/la:Španjolski novinari su "iskopali" članak iz 2000. godine, tačnije intervju u kojem je Mourinho izjavio sljedeće: "Trenirao bih Real Madrid samo kako bi ga uništio, zauvijek Cule!"![]()
![]()
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
deder smješko iščupaj nam i onaj članak kad kapiten bareslone Luis Figo izjavi da je njegova ljubav prema istoj nemjerljiva i da će karijeru završit u njojAdo1921 je napisao/la:Španjolski novinari su "iskopali" članak iz 2000. godine, tačnije intervju u kojem je Mourinho izjavio sljedeće: "Trenirao bih Real Madrid samo kako bi ga uništio, zauvijek Cule!"![]()
![]()
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Selam mu je didi a sad mu sretno u Celziju.Harrison je napisao/la:A cini mi se da je on tada bio prevodilac u Farseloni.Ado1921 je napisao/la:Španjolski novinari su "iskopali" članak iz 2000. godine, tačnije intervju u kojem je Mourinho izjavio sljedeće: "Trenirao bih Real Madrid samo kako bi ga uništio, zauvijek Cule!"![]()
![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pa i uradio je to.Ado1921 je napisao/la:Španjolski novinari su "iskopali" članak iz 2000. godine, tačnije intervju u kojem je Mourinho izjavio sljedeće: "Trenirao bih Real Madrid samo kako bi ga uništio, zauvijek Cule!"![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Uspješno operiran u Njemačkoj,sportska kila narodski rečeno...
@lbj trolovska tetkice
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pipita dobio crveni u 27. minuti kod rezultata 0-0(argentina-columbia).
Sretno zmajevi!!
Daju samo 25 milja za Pipitu,ne bi trebalo prihvatiti.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.