A ne znam, previše mi se ogadile neke stvari oko reprezentacije, pa me ohladilo. A slažem se za ovo poziranje s krunicom. Lik je svojim djelima kroz cili život prekršio skoro sve Božje zakone, a sad glumi nekog vjernika. Što je najgore, masa raje puši takav jeftini marketing (uključujući i neke ovdje).Lillard je napisao/la: hebe se meni za stimca, mamica, menadzere kad vidim momke na terenu. kad vidim borbenost. sve ono cega danas nije bilo.
dabogda ti se sammir nikad ne prodao cigane.
nek je on najavljivao gol-razliku nabijanje iste, krunica u rukama, kad to vidim zivot mi se smuci...
Nogometna reprezentacija Hrvatske
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tritolone je napisao/la:Hrvatska je svetinja i da igra 11 Chaga treba se nervirat.

Ne znam, ja sam i prije ove utakmice pisao kako je meni Bilićeva Hrvatska bila opasnija reprezentacija. Ok, reprezentaciji je bilo potrebno novo lice koji će razdrmati stvari, ali to definitivno nije Štimac. Hrvatska ne briljira i samo su zahvaljujući čudu, sreći i individualnoj kvaliteti u borbi za mjesto koje vodi u Brazil.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Blaszczykowski
- Kontakt:
I ti si Hrvatska, pa sumnjam da će se neki od njih nervirati jer ti moraš kopati ko konj da bi imao za život.Tritolone je napisao/la:Ja ne znam kako netko tko je Hrvat moze napisat da se zbog reprezentacije netreba nervirat. Treba vas bit sramota, sve skupa.
Hrvatska je svetinja i da igra 11 Chaga treba se nervirat.
Jbt. kad vidim da neki slave ovaj poraz kao pobjedu jer misle da onaj glavati lopov ili izbornik lopov nece prodat nekog svog igraca ccc...sramota.
I sta kaze Stimac,ocekuje da popravi gol razliku protiv Skota? 

1946
Ali falio je ModricHead je napisao/la:I sta kaze Stimac,ocekuje da popravi gol razliku protiv Skota?

U ponedjeljak Portugal sto sumnjam da cu i gledat. Toliko me zaboli.
Onda Srbija na gostovanju. Da pokazemo ko je losiji izbornik. Srbi, ne dajte Mihu da ide molim vas

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Normalno da nece, tbh. nebi ni mene a kladim se ni tebe bilo briga za nekog Antu Antica kako kopa ko konj dok mi skupljamo milijune kao panini slicice.Blaszczykowski je napisao/la:
I ti si Hrvatska, pa sumnjam da će se neki od njih nervirati jer ti moraš kopati ko konj da bi imao za život.
Ja se nerviram kada izgubimo na bocanju kako necu kada "mozda" izgubimo plasman zbog jednog idiota kao sta je Stimac, da, ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa ali on je danas jednostavno morao pobjedit desetkovanu Skotsku, morao. A za Mamica i ostalu mafijasku bagru me apsolutno nije briga, danas sutra ih nece bit tu, a Hrvatska je tu zauvijek.
Bit ce otuzno ako propustimo 2 svijetska zaredom, ali barem nogomet profitirat, nece StitZo opet dobit posa u sljedecem stoljecu i unistit jos jednu momcad.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Eto vidiš - u svakom zlu (propušteno SP) bude i neko dobro (ćeranje Štice). A pošto je Hrvatska vječna, bit će još i šansi za SP. No sikiriki. 

- Vandelanoitte
- Kontakt:
Jel ga zabio Halilović ? 

Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
- brzitesanj
- Kontakt:
Još jedan dokaz da je Halililoviću bilo bolje da je izabrao BiH umjesto da se sa nama i sa našim igračima raduje "petardi", on je morao večeras pognute glave napustiti teren i u svlačionici slušat Štimčeve frustracije.Vandelanoitte je napisao/la:Jel ga zabio Halilović ?

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Hrvatska će 99% u baraž jer ruku na srce Belgija je najviše pokazala dosad i sigurno neće ispustiti 1 mjesto do kraja.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 08 jun 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
E hebi ga. Al' kad ce ona jos veca bagra otic?Blaszczykowski je napisao/la:Eto vidiš - u svakom zlu (propušteno SP) bude i neko dobro (ćeranje Štice). A pošto je Hrvatska vječna, bit će još i šansi za SP. No sikiriki.
Treba se nacekat do toga.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Na SP se mora plasirati kako god zna i umije, yebo to ko je vodi.
Koja katastrofa večeras
Koja katastrofa večeras
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- brzitesanj
- Kontakt:
Belgija je prva baraž je tu a u baražu može svašta da bude. 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
bit cemo nositelji tako da realno moramo proci.brzitesanj je napisao/la:Belgija je prva baraž je tu a u baražu može svašta da bude.
ali nista niej sigurno sa idiotom na klupi

Stimacjos uvjek pliva na povrsini jer ubire plodove Bilicevog rada,a uskoro ce to propast i imam osjecaj da ce te dozivit kolaps mada za vas kolaps znaci ispast iz prvih 10,eventualno 15 i ne kvalificirat se na prvenstvo, ali tesko s obzirom na okolonsti,ali reprezentacija je privatizovana uzi krug ljudi sve dirigiju od hns-a kartela dinama i pijuna stimca(izbornik samo da se smire tenzije nakon pokusaja preuzimanja HNS-a) koji nije trener ni za ekipu iz stobreca
Rekao sam ja protekle godine da ce Hrvati zaliti sto nisu produzili ugovor sa Bilicem...
Mene licno Stimac podsjeca na Susica na pocetku njegovog mandata, kada je nisu bile vazne pozicije koje se igraju, nego imena koja se nalaze na terenu - zbog toga smo izgubili protiv Francuske na Kosevu koja je bila nakautirana nakon poraza od Bjelorusije i mi smo je onda vratili u zivot.
Susic je iz svojih greska naucio, no je li to Stimac u stanju uciniti stvarno ne znam. No prije bih rekao da nije, nego da jeste.
Mene licno Stimac podsjeca na Susica na pocetku njegovog mandata, kada je nisu bile vazne pozicije koje se igraju, nego imena koja se nalaze na terenu - zbog toga smo izgubili protiv Francuske na Kosevu koja je bila nakautirana nakon poraza od Bjelorusije i mi smo je onda vratili u zivot.
Susic je iz svojih greska naucio, no je li to Stimac u stanju uciniti stvarno ne znam. No prije bih rekao da nije, nego da jeste.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Drzi se se ti HSV Cizburgera i mani se supljeamerosm je napisao/la:Rekao sam ja protekle godine da ce Hrvati zaliti sto nisu produzili ugovor sa Bilicem...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
e da se niste kurchili po sirokom i mostaru, mozda bi nesto i bilo od vas
shala, modrich vam je bok ovisite o njemu izgleda, a mamic rak.
sretno u barazu, abd vidimo se u zilubra

shala, modrich vam je bok ovisite o njemu izgleda, a mamic rak.

sretno u barazu, abd vidimo se u zilubra

Sigurno ti je srce ko kuća kad jednom godišnje, turistički, obilaziš svoju Hrvatsku. U tom momentu pomisliš: ''Pu majko što me rodi u onim kamenim vrletima a ne ovdje, u Evropskoj Uniji'' 

- Vandelanoitte
- Kontakt:
Gdje je silni Mandžo klasa za Džeku? jel ono on profula sa pola metra prazan gol ? 

Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.