FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
The flying Dutchman scores once again 
Mario Gomez has agreed wages with both Napoli and Fiorentina in case one of them will pay 16-18m requested by Bayern, according to Sky Italy
Kakvih crnih 30 miliona
Kakvih crnih 30 miliona
Nisu normalni ako ga puste za mizernih 16 miliona 
soxx je napisao/la:Mario Gomez has agreed wages with both Napoli and Fiorentina in case one of them will pay 16-18m requested by Bayern, according to Sky Italy
Kakvih crnih 30 miliona
How yes no.Čuj 18 mil za Gomeza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa sta ti kontas 30? Za igraca koji nema mjesta u klubuSaurman je napisao/la:soxx je napisao/la:Mario Gomez has agreed wages with both Napoli and Fiorentina in case one of them will pay 16-18m requested by Bayern, according to Sky Italy
Kakvih crnih 30 miliona
How yes no.Čuj 18 mil za Gomeza.
Sad koliko je istina
30-tak miliona minimalno. Nema mjesta u trenutno najboljem klubu u Evropi. Nije star, u najboljim je godinama. Također nije igrao većinu utakmica u prvom dijelu sezone radi povrede. Ono što je igrao trpao je nemilice, kao u finalu kupa.
Ako vrijedi Cavani 50-60 miliona onda vrijedi Gomez 30 i više miliona.
Garantujem ti da će zabijati uveliko gdje god bude prelazio.
Neće Bayern igrača na klupi koji prima 10 miliona godišnje. Ovako imaš Mandžu, te Roberta, dva igrača koji bi zajedno trebali primati 10-12 miliona, jedan 4 prima mislim, drugi eventualno 8.
Ako vrijedi Cavani 50-60 miliona onda vrijedi Gomez 30 i više miliona.
Garantujem ti da će zabijati uveliko gdje god bude prelazio.
Neće Bayern igrača na klupi koji prima 10 miliona godišnje. Ovako imaš Mandžu, te Roberta, dva igrača koji bi zajedno trebali primati 10-12 miliona, jedan 4 prima mislim, drugi eventualno 8.
Znači Bayern ga ne želi i ajmo ga prodati za šaku eura iako je njegova tržišna vrijednost 30-35 mil.soxx je napisao/la:Pa sta ti kontas 30? Za igraca koji nema mjesta u klubuSaurman je napisao/la:soxx je napisao/la:Mario Gomez has agreed wages with both Napoli and Fiorentina in case one of them will pay 16-18m requested by Bayern, according to Sky Italy
Kakvih crnih 30 miliona
How yes no.Čuj 18 mil za Gomeza.Bio bi 30 da ga bayern zeli zadrzat.
Sad koliko je istina
Naravno da ovo nije istina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- gerdmuller
- Kontakt:
XHERDAN SHAQIRi: "Mi moramo i iduće godine osvojiti prvenstvo, DFB-Pokal i Ligu prvaka. U Minhenu se broje samo titule i mi sa ovom ekipom možemo opet uzeti sve. Ja vjerujem u to."
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 04:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Uvijek se očekuje od Bayerna titula u prvenstvu, odlični rezultati u kupu i LP-a. Lijepa izjava Shaqirija, takav nam mentalitet i treba.
Vjerujte da je i meni dalje najvažnija lp-a, nekako sam se zasitio bundesligi iako ćemo je aBd osvojiti 99%. Nekako sam siguran da od sljedeće 5 godine Bayern može uzeti 5 titule u Bundesligi, 3-4 kupa i 1-2 lp-a. Ovakva generacija se mora maksimalno iskoristiti. Samo da se ne desi 76 pa čekaš do 2001 titulu lp, no Bayern je jednostavno prejak u menadžmentu gdje se radi vrhunski.
Baš me zanima ko će jednog dana naslijediti Ulija, Karla und co
pametna transfer politika je učinila svoje.
Vjerujte da je i meni dalje najvažnija lp-a, nekako sam se zasitio bundesligi iako ćemo je aBd osvojiti 99%. Nekako sam siguran da od sljedeće 5 godine Bayern može uzeti 5 titule u Bundesligi, 3-4 kupa i 1-2 lp-a. Ovakva generacija se mora maksimalno iskoristiti. Samo da se ne desi 76 pa čekaš do 2001 titulu lp, no Bayern je jednostavno prejak u menadžmentu gdje se radi vrhunski.
Baš me zanima ko će jednog dana naslijediti Ulija, Karla und co
pametna transfer politika je učinila svoje.
- gerdmuller
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; Neutral,sta kazes? 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Evo pregledah sada, od 5:42 grmi ALEEEEEEEEEEEEEEEA ALEEEEEEEEEEEEA OOOOOOOOOOOOO.
Možda atmosfera neće da bude kao prije kući, no zato će na strani biti još bolja
Ultras gegen rassismus, jašta, nismo kao Talijani
EIN SCHUSS, EIN TOR, DIE BAYERN !
Možda atmosfera neće da bude kao prije kući, no zato će na strani biti još bolja
Ultras gegen rassismus, jašta, nismo kao Talijani
EIN SCHUSS, EIN TOR, DIE BAYERN !
- mirzabavarac
- Kontakt:
Strasan klip navijaci pokazali kako grmi.... 
- Bayern@heart
- Kontakt:
Pizzaro dao gol za Peru protiv Ekvadora za pobjedu čestitke
Nadam se da će ostati u ekipi
- anelbavarac
- Kontakt:
Thomas Müller: "Prije par godina moj bivši trener Jurgen Klinsmann je donio odluku i rekao mi je da za mene nema mjesta u Bayernu. Međutim, pomoćni trener Hermann Gerland protivio se mojoj prodaji, a uz to ni Hoffenheimova ponuda nije bilo dovoljno dobra. Zatim se prelazni rok završio, a ja sam ostao ovdje. Sada shvaćam koliko sam sreće imao."
Jedna od najvecih gresaka Bayerna je dodvodjenje ublehe Klinsmanna za trenera, na kraju se za Tomicu sve odlicno zavrsilo,hvala bogu pa je tu bio strucnjak Gerland u protivnom ko zna gdje bi Thomas sada igrao.
Jedna od najvecih gresaka Bayerna je dodvodjenje ublehe Klinsmanna za trenera, na kraju se za Tomicu sve odlicno zavrsilo,hvala bogu pa je tu bio strucnjak Gerland u protivnom ko zna gdje bi Thomas sada igrao.
- mirzabavarac
- Kontakt:
Pa naravno sad je vrhunski igrac sto i pokazuje na terenu bravo Mulleru... 
Kakav Klinsmann, poredao po kupatilima i sauni budističke kipove kao da je u Indiji a ne u Munchenu. Najgori trener u historiji Bayerna, uništio je čitavu sezonu i radi tih ispada i u sljedeće 2-3 smo prosjek bilo u Evropi.
Neka trenira sada SAD, trenerski nesposobnjaković.
Neka trenira sada SAD, trenerski nesposobnjaković.
I Alaba iz penala protiv Švedske.Bayern@heart je napisao/la:Pizzaro dao gol za Peru protiv Ekvadora za pobjedu čestitke![]()
Van Buyten, Mandžukić također igrali u prvoj postavi svojih reprezentacija.
Večeras igra i Shaqiri sa Švicarskom protiv Kipra i Martinez prijateljsku sa Španijom protiv Haitija.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Kako je lijepo imati 5 titula lige prvaka na kontu. Prošlo je 2-3 sedmice od finala i dalje se je prisutan onaj dobar osjećaj 
Još da je Vika uspjela...Neutral je napisao/la:Kako je lijepo imati 5 titula lige prvaka na kontu. Prošlo je 2-3 sedmice od finala i dalje se je prisutan onaj dobar osjećaj
- mirzabavarac
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Kako je lijepo imati 5 titula lige prvaka na kontu. Prošlo je 2-3 sedmice od finala i dalje se je prisutan onaj dobar osjećaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.