AS Monaco FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: AS Monaco FC
Svasta ces vidit na ovom forumu..
Ali blagostanje se pocelo uplitati u zivote igraca.. Kako nam se ovaj spasilac registrovao, sve se lakse cini...

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Hugo, spasioče moj 
Sad cu i ja navijat za Monaco, majke mi igrao sam s njima na manageru

Sad cu i ja navijat za Monaco, majke mi igrao sam s njima na manageru
Grad BogatašaMravnjak je napisao/la:Monte Carlo
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Coentrao bi ovih dana trebao potpisati za Monaco. Eto i Real će omastiti brkove na ovim tudumima.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- alan_kardec
- Kontakt:
ajd vala nek i Real omasti brke na nekome. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A izgleda da zele i zaboravljenog Huga Almeidu. 9m eura.A Bola: They claim that Raul Meireles has agreed to sign for Monaco. Fenerbahce supposedly accepted a €12m offer. #ASM
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Mogao bi i Željo uletiti u posao npr ponuditi Svraku.Možda ga Monaco i uzme, dosad su kupili Boga oca.Ne vidim da postoji neki igrač a da ga oni ne žele.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Neobicno da se dovode samo Mendesovi puleni?
Mafijaska posla
Mafijaska posla
- francobaresi
- Kontakt:
Monaco još jedan od dokaza da je FFP samo obična farsa .
Monaco ima historiju i uspjehe u prošlosti , međutim , ovo ljeto će potrošiti preko 200 mil. € (ako već nisu) .
Ništa to ne bi bilo neobično da do jučer nisu bili u drugoj ligi , ne postoji ni najmanja šansa da klub ima toliku sumu novca na svom računu , odnosno da troše ono što zarade .
Ovdje se krši jedno od osnovnih pravila "FFP-a " vlasnik kluba "upumpava " svoj novac u klub . Mislim da je to striktno zabranjeno .
Monaco ima historiju i uspjehe u prošlosti , međutim , ovo ljeto će potrošiti preko 200 mil. € (ako već nisu) .
Ništa to ne bi bilo neobično da do jučer nisu bili u drugoj ligi , ne postoji ni najmanja šansa da klub ima toliku sumu novca na svom računu , odnosno da troše ono što zarade .
Ovdje se krši jedno od osnovnih pravila "FFP-a " vlasnik kluba "upumpava " svoj novac u klub . Mislim da je to striktno zabranjeno .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Roman i Šeik od Citya&PSG-a like thisfrancobaresi je napisao/la: Ovdje se krši jedno od osnovnih pravila "FFP-a " vlasnik kluba "upumpava " svoj novac u klub . Mislim da je to striktno zabranjeno .
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Imaju oni i legalan način da upumpaju novac u klub.
Ovome se teško može stati na kraju.
Ovome se teško može stati na kraju.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
FFP je bajka za budale 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- francobaresi
- Kontakt:
Obična propaganda koju je izmislio Platini da bi pokupio glasove na izborima za predsjednika UEFE . Obično obećanje , a takvih imamo mali milion pred bilo koje izbore , u bilo kojem dijelu svijeta 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
tako je i Ibra reko nesto slicno kad je dosao u PSG, nije zbog para, nego da ucestvuje u pravljenju historijeBigBigBang je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHA placem majke mi citajuci ovu izjavu Falcaoa. Moje srce je u Monaco otisao je tamo jer njegov idol Henry je tamo igrao![]()
![]()
Dokaz da je ibrahim beg pravi pravcati romsonik24 je napisao/la:tako je i Ibra reko nesto slicno kad je dosao u PSG, nije zbog para, nego da ucestvuje u pravljenju historijeBigBigBang je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHA placem majke mi citajuci ovu izjavu Falcaoa. Moje srce je u Monaco otisao je tamo jer njegov idol Henry je tamo igrao![]()
![]()
Ovaj Monako ce biti sila uskoro, ne mislim da ce im PSG moci parirati u prvenstvu!
Sve dok je smiješni Claudio Ranieri trener ove ekipe, čak i sa milijardom na transfere neće parirati PSG-u.Orao je napisao/la:Ovaj Monako ce biti sila uskoro, ne mislim da ce im PSG moci parirati u prvenstvu!
Čak i da parira, on u Evropi ne može ništa uraditi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Yohan Cabaye pred potpisom za knezeve.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Navodno su spremni iskeširati i za Hulka 45 mil. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.