Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ma to bi bio posao. Obojicu im uvaliti. Ciro mi je odvratan nekako. Nervira me njegova pojava. A i raznim izjavama mi se smucio. Zielger nije ni kriv ni duzan. Samo zelim da ode i da nam se skine sa platnog spiska.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
znaciopet dobar igrac za O $IlPrincipino je napisao/la:Ma to bi bio posao. Obojicu im uvaliti. Ciro mi je odvratan nekako. Nervira me njegova pojava. A i raznim izjavama mi se smucio. Zielger nije ni kriv ni duzan. Samo zelim da ode i da nam se skine sa platnog spiska.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ma ne bi Ogbonna bio dzabe, morali bi dodati neki dinar, ali bi sigurno znacajno smanjili kolicinu novca kada bi ubacili te igrace koje i navodno Torino zeli. Citam da i Sorensena zele.
A sto se tice samog napada. Dosao je Llorente. Treba nam sada SS i po mogucnosti jedno jako kvalitetno krilo koje moze igrati po desnoj strani.
Navodno smo na sastanku i pregovorima oko Teveza pitali i za Kolarova. Nisam nesto za njega ali bi bilo dobro kada bi nam dosao jedan lijevi bek.
Padoin bi stvarno mogao nazad u Atalantu dok Peluso sigurno ostaje u Juventusu.
A sto se tice samog napada. Dosao je Llorente. Treba nam sada SS i po mogucnosti jedno jako kvalitetno krilo koje moze igrati po desnoj strani.
Navodno smo na sastanku i pregovorima oko Teveza pitali i za Kolarova. Nisam nesto za njega ali bi bilo dobro kada bi nam dosao jedan lijevi bek.
Padoin bi stvarno mogao nazad u Atalantu dok Peluso sigurno ostaje u Juventusu.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
za Pelusa dat De Celjea i milion-dva...od Ciglera i Imobilea nema nista dat i njih... Kolarova bih doveo 100% za nekih 8-10 miliona, bio bi pojacanje.
ne znam za Mela, da zna covjek da ce Pirlo i Markizio "igrati" kako su zavrsili ovu sezonu ostavio bi ga iste sekunde.
ne znam za Mela, da zna covjek da ce Pirlo i Markizio "igrati" kako su zavrsili ovu sezonu ostavio bi ga iste sekunde.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ti bi ali Conte ne. Melo je svoje sa Juventusom zavrsio davnih dana.
A sto se tice De Cegliea. Nema sanse da je Federico skuplji od De Cegliea. De Ceglie bi navodno mogao u Stoke City. A spominje se i Milan nesto.
Mi bi mogli isplatiti dogovorenu cijenu za Pelusa, dok bi prema Bergamonews.it mogli Padoina ukljuciti u posao oko Bonaventure.
A sto se tice De Cegliea. Nema sanse da je Federico skuplji od De Cegliea. De Ceglie bi navodno mogao u Stoke City. A spominje se i Milan nesto.
Mi bi mogli isplatiti dogovorenu cijenu za Pelusa, dok bi prema Bergamonews.it mogli Padoina ukljuciti u posao oko Bonaventure.
GdS kaze da je ponuda za Teveza samo nas nacin da pritisnemo Real da popuste za Higuaina.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- EnzoFerrari
- Kontakt:
I Romeo Agresti insider istice da nema kontakta izmedju Citija i nas, kaze da smo malo napredovali u vezi Higuaina.Andrej je napisao/la:GdS kaze da je ponuda za Teveza samo nas nacin da pritisnemo Real da popuste za Higuaina.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Nema potreba vršiti pritisak, pustiće ga Real don't worry.Andrej je napisao/la:GdS kaze da je ponuda za Teveza samo nas nacin da pritisnemo Real da popuste za Higuaina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- IlPrincipino
- Kontakt:
Nije problem u tome. Problem je u cijeni. Koliko cemo morati platiti za njega? 
sve preko 15M je previse sto jest jestIlPrincipino je napisao/la:Nije problem u tome. Problem je u cijeni. Koliko cemo morati platiti za njega?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- pendjercity
- Kontakt:
Ubjeđenja sam da će Tevez doći, nekako sam čak i siguran, a to nikako ne bih volio.
Ostavimo po strani da bi bio pojačanje jer bi, ali ga ne mogu svariti u dresu mog kluba, ali nikako.
Ali kao što neko napisa ovdje, to jeste prototip igrača kojeg Conte najviše voli, recimo, to je taj tip ala Rooney, prototip igrača za Contea.
Ali ako cijene ljudske kvalitete kao što uvijek potenciraju, onda tu nema ništa.
Ostavimo po strani da bi bio pojačanje jer bi, ali ga ne mogu svariti u dresu mog kluba, ali nikako.
Ali kao što neko napisa ovdje, to jeste prototip igrača kojeg Conte najviše voli, recimo, to je taj tip ala Rooney, prototip igrača za Contea.
Ali ako cijene ljudske kvalitete kao što uvijek potenciraju, onda tu nema ništa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- 10DelPiero
- Kontakt:
Da kombinacija Rooneya i Quagliarelle, strasna radilica ali radije ce zavrsiti akciju makar i fulio vec upisati asistenciju medutim definitivno ce Conte po tom pitanju pozitivno uticati na njega i objasniti mu njegovu ulogu na terenu. Ne znam sta da kazem za njegovu psihu sa njim se nikada ne zna ali ono sto znam jeste da ce Conte, ukoliko dode do nekog problema da Tevez bude izbacen iz tima kao sto je bio iz Citya, istrajati u svojoj odluci za razliku od Mancinija i nece zaigrati do isteka ugovora.
Alessandro Del Piero !
- Trequartista
- Kontakt:
Što ekspresno raste ova zvaničan stranica na fb. 
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
Legendi

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlPrincipino
- Kontakt:
Nista od Super Kupa u Kini. Izgleda nista ni od igranja u Americi. Najvjerovatnije se igra u Italiji.
Tuttosport pise: Ziegler plus pola Immobilea plus novac jednako Ogbonna. GdS takodjer kaze da je gotovo skoro.
Svi su uvjereni da Tevez dolazi, a navodno Higuain ima ponudu od Wengera.
Vidal sinoc postigao gol i bio jedan od najboljih.
Jovetic se povrijedio.
Previse je 30 miliona za njega.
Sutra utakmica
Tuttosport pise: Ziegler plus pola Immobilea plus novac jednako Ogbonna. GdS takodjer kaze da je gotovo skoro.
Svi su uvjereni da Tevez dolazi, a navodno Higuain ima ponudu od Wengera.
Vidal sinoc postigao gol i bio jedan od najboljih.
Jovetic se povrijedio.
Sutra utakmica
- 10DelPiero
- Kontakt:
Da je kako kaparisat De Rossija, kakav bi to vezni red bio
Po pitanju njegove forme pa jednostavno: Forma je trenutna, klasa je vjecna
Po pitanju njegove forme pa jednostavno: Forma je trenutna, klasa je vjecna
Alessandro Del Piero !
- IlPrincipino
- Kontakt:
Doveo bi njega Conte na nivo ali gdje sada jos i sa njim
Potvrdjeno je: Ravanelli je novi trener Ajaccia. Ventrone ide sa njim.
Potvrdjeno je: Ravanelli je novi trener Ajaccia. Ventrone ide sa njim.
Ma Tevez je dobar igrač, smirio bi njega Conte, i iako prije jedno mjesec dva njega nisam želio u ekipi, sad bih volio da dođe, ne znam što ali imam osjećaj da bi igrao jako dobro, i imao bi finu konkurenciju.
@Ogbonna: neki update?
To oni stariji igrači?IlPrincipino je napisao/la: Sutra utakmica
@Ogbonna: neki update?
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 08 jun 2013, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.