Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Jones je mrcina.. Na svoje kile je pokretljiv, temeljit igrac.. Mislim da ce dosta toga doprinjeti engleskoj repki kao stoper ili igrac flaster .
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
A ti hoces reci da nije vrhunski tehnicar i dribler ?AllGunsBlazing je napisao/la:Neymar da je majstor kakvim ga predstavljaju(a predstavljen je kao vrhunski tehnicar) bi ga otresao bez obzira na kile. Sad ti pisem, nije ni Ronaldinho imao te kile. Evo ti primjera iz nase lige, Suljic i onaj sumar Isakovic, jedan ima 50 kila sa krevetom drugi je 190 cm visok sa bar 80-90 kila, ali kako ga je ubio Suljic. Isakovic se poslije nije mogao GPS-om naci.M4kaveli je napisao/la:Neymar jeste majstor, ali nema 80-90 kila pa da se moze gurati sa jednim Jonesom i jos ostati na nogama.
Nije WC niti izgradjen igrac, ali je strasno talentovan.
Otres'o je on njega skoro svaki put samo sto se ovaj posluzi rukama i obori ga na zemlju.
Otreso ga je i onda kada je sutao malo pored gola, ili je to bio Carrick.
Ronaldinho je hem bio dosta tezi hem dosta jaci na nogama.
Neymar je slab na nogama, ali u Barceloni bi trebao makar malo dobiti na kilazi i ojacati.
Eno Messi nizi nekih 6-7 cm tezi 9kg, ali jak ko bik, ne mozes ga srusit, taman da ga 3 Jonesa cupaju ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vrhunski dribler je samo u Brazilu gdje mu se igraci sklonjaju. Covjek je svaki put probao proci kroz igraca, sto je nemoguce, osim izgleda u Brazilu. Mada ne sumnjam da ce u Spaniji biti dobar dribler, razlika je u igri u odnosu na Englesku. Ali ovaj isti Neymar Spahica nije mogao okrenuti. Spahica koji je daleko od vrha jakih stopera.
Celik!3,2,2.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Zašto Zaha ne igra nikako za u21 repku?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ne može ni Jordan Henderson sam, treba mu barem još 10 suigrača na terenu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Mislim da je blaza povreda u pitanju, pa je ostao na klupi. Moze ovim igracima sto su igrali drzati predavanja. Mislio sam da ce igrati, zato sam i gledao ovu utakmicu. Ali Italija ih je razbila na proste faktore, treba biti realan. Nije moguce da se ovako slabo radi sa mladim igracima. Po meni Pearce nije zasluzio mjesto na klupi. Mogao bi i ja reci momci izadjite i igrajte kako znate, bez apolutno ikakvog timskog duha..
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ovi igrači nisu tolko loši, trenerska ruka je lošatrxel je napisao/la:Mislim da je blaza povreda u pitanju, pa je ostao na klupi. Moze ovim igracima sto su igrali drzati predavanja. Mislio sam da ce igrati, zato sam i gledao ovu utakmicu. Ali Italija ih je razbila na proste faktore, treba biti realan. Nije moguce da se ovako slabo radi sa mladim igracima. Po meni Pearce nije zasluzio mjesto na klupi. Mogao bi i ja reci momci izadjite i igrajte kako znate, bez apolutno ikakvog timskog duha..
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Talentovan je i Halilovic pa koliko ce pokazat vidjet' cemo.
Inace, logicno mi je da se na prijateljskoj sviraju i blazi faulovi dok na tekmama se pusti da oru po terenu.
Inace, logicno mi je da se na prijateljskoj sviraju i blazi faulovi dok na tekmama se pusti da oru po terenu.
Jako fale Zaha i Raheem po krilima, nema sumnje u to.
I opet na kraju dođeš do zaključka da se igra za gol više, i tako i tako...neko gol više brani odbranom, neko napadom, zaključak je isti.AllGunsBlazing je napisao/la: Ne mijesam pojmove, ti pises da se fudbal igra za gol vise, sto nije istina, ne u potpunosti. Ekipe koje se baziraju na odbrani ne igraju za gol vise, nego postici jedan i onda odbraniti tu prednost. Pojam gol vise znaci daj vise nego primis. Fudbal je mnogo stvari, ne samo jedna.
A zašto ste tako ubijeđeni da je taj Neymar tol'ki flop? Ne dajete ni 1% mogućnosti da se desi suprotno od onoga što vi prognozirate...otkud tol'ka sigurnost?AllGunsBlazing je napisao/la:Na kraju, mislim da idemo u off, kad je neki igrac majstor, ne moze ga zaustaviti niko, Neymar to nije, koliko god ga neki htjeli predstaviti. Igrao je i Ronaldinho protiv istih, ako ne i gorih pa ih je pravio budalama, igrao je i Henry pa mu niko pera nije mogao, sjecam se scene kad se Carragher kulturno odbi od njeg, a tad je Carragher bio u naponu snage, da ne spominjem druge majstore fudbala.
Hajmo ga ispratit' par tekmi, eto ne mora čitavu sezonu, barem 10 prvih tekmi pa ćemo komentarisat' njegove igre, njegovo znanje i sl.
Siguran budi da mu dosta sudija one silne prekršaje ne bi oprostilo u većim tekmama, liga, ligu prvaka da ne spominjem. Rekao sam prije par postova, sasvim je normalno kad igrač pravi 2-3 prekršaja tog tipa, ono "pametni" prekršaj, al' brate furat' to cijelih 90 minuta je, blago rečeno, smiješno.AllGunsBlazing je napisao/la:Ja smatram da Jones nije zasluzio crveni karton, zuti jeste zbog stalnih faula, ali ne moze on samo pustiti Neymara.
Ipak je ono bila prijateljska tekma, smiješno bi bilo da se sudija razbaca žutim, a kamoli crvenim kartonima.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Prvo zna se dobro sta znaci izraz za gol vise, definitivno nije za ekipe koje igraju odbrambeni fudbal, nemoj se praviti pametan.
Drugo, Neymara toliko dizu novinari i Pele, a nista od Robinha nije bolji(kad je ovaj isto odlazio u Real). Ima bar 10 boljih mladih igraca. Uz to sve on smijesan ocekuje da mu se ljudi sklanjaju kad dribla. I da niko nije rekao da nece biti dobar igrac, vec da nije onakav kakvim ga novinari/Pele i jos neki ostali predstavljaju.
Ono bi crveni bio samo kad bi sudio sudija iz Spanije, Italijan/Njemac/Englez za ono ne bi dali crveni.
Drugo, Neymara toliko dizu novinari i Pele, a nista od Robinha nije bolji(kad je ovaj isto odlazio u Real). Ima bar 10 boljih mladih igraca. Uz to sve on smijesan ocekuje da mu se ljudi sklanjaju kad dribla. I da niko nije rekao da nece biti dobar igrac, vec da nije onakav kakvim ga novinari/Pele i jos neki ostali predstavljaju.
Ono bi crveni bio samo kad bi sudio sudija iz Spanije, Italijan/Njemac/Englez za ono ne bi dali crveni.
Celik!3,2,2.
Kako nije bolji od tadasnjeg Robinha ?AllGunsBlazing je napisao/la:Prvo zna se dobro sta znaci izraz za gol vise, definitivno nije za ekipe koje igraju odbrambeni fudbal, nemoj se praviti pametan.
Na stranu igracke kvalitete jer su i jedan i drugi bili iznimno talentovani, ali Neymar je zabio 3 puta vise golova za Santos od Robinha i skupio bruku asistencija.
Ima mozda 10 boljih mladih igraca i to zbog iskustva u Evropi, al nema nijedan ovoliki talenat.
Pele se zayebaje jer hoce da se i dan danas o njemu pise po medijima.
I da, sinoc Engleska u21 reprezentacija izgubila od Italije.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kako je moguce da takvi talenti izgube od Italije mora da je na srecu.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Potencijala ima, to je definitivno, samo rad i unaprijedivanje istog je na losem nivou, da ne kazem katastrofalnom. Mladi igraci su podredjeni klubovima u kojim igraju, a ovo okupljanje za mladje repke, pa i A selekciju, vise mi licina fudbal sa termina onako sa rajom. Ekipa bez taktike, odredjenih zadataka, uvjezbanih akcija, prekida itd. ne moze biti konkurentna, bez obzira o kakvim igracima se radi. Nemam pojma sta se desava na treningu, ali i ako se nesto desi, onda treneri nisu kompetentni da pomognu igracima da to prenesu na utakmicu.
Povlačim se iz rasprave o Neymaru, sve dok isti ne nastupi za Barcu u min. 10 - 15 utakmica.
Tad ćemo da raspravljamo, aBd.
Vi slobodno nastavite prosipat' šupljake, gledat' u grah, kašike i sl. tome.
Tad ćemo da raspravljamo, aBd.
Vi slobodno nastavite prosipat' šupljake, gledat' u grah, kašike i sl. tome.
Ja ne znam zašto se uopće piše na temi Engleske reprezentacije o Neymaru, kada postoji tema Precjenjeni igrači? 
@Rizo vam je objasnio.
Englezi izgleda čekaju novu blamažu na Mundijalu da otpuste Hodgsona.Nikad se neće opametiti izgleda.
Englezi izgleda čekaju novu blamažu na Mundijalu da otpuste Hodgsona.Nikad se neće opametiti izgleda.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Večeras Crnogorci igraju veoma bitnu utakmicu protiv Ukrajine na svom stadionu. Englezima bi najviše odgovarala pobjeda Ukrajine ili neriješen rezultat jer bi ovo prvo njima itekako ''leglo''. Ne zaboravimo da će poslije Englezi dočekati Crnogorce na svom stadionu. Ako su se naše komšije onda mogli provući protiv njih kao gosti, nema šanse da to sad urade. Lično sumnjam da Crnogorci večeras mogu i SMIJU (očigledno da je veliki pritisak na njima, a i nemaju veći izbor igrača) pobijediti Ukrajince, a ako to urade, onda će svima dokazati da ovo što su dosad uradili nije nikakva slučajnost, što, naravno, zaslužuje svake pohvale i respekt. Međutim, nije to Ukrajina kao nekada, ali mislim da mogu odigrati utakmicu za sebe (jer u nekim kombinacijama imaju šanse za drugo mjesto), ali i za Engleze. Poljaci igraju u gostima protiv Moldavije, tu, naravno, svi očekuju pobjedu gostiju. Zanimljive će biti završne utakmice ove grupe. Nadam se korisnim rezultatima ove grupe večerašnjih utakmica za Engleze.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ti mjesas pojmove jer otresanje u duelu poredis sa lomljenjem nogu, sam sebe ofiras tim nebulozama.mandraX je napisao/la:Mješaš pojmove.
Ne znam zašto spominješ Barcu, ne znam zašto spominješ ni tu igru "savršene odbrane", kad ja to nigdje nisam spomenuo, niti te pokušao ubijediti u suprotno.
Radije ću gledati peglanje lopte oko protivničkog 16-erca nego neki lom noge ili nešto slično tome.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Kiks Crne Gore večeras, Englezi opet imaju sudbinu o odlasku na SP u svojim rukama. Prvo su na redu Moldavci koji će početkom rujna pasti na Wembleyu, zatim u Ukrajinu minimalno po bod i onda Crnogorci padaju na Wembleyu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.