Safet Sušić - Pape
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Nakon nedimka, majstorije is sudzuke, bilo je vrijeme da nas pocasti i gospodin fra Franko i da kompletira ovaj katolicki forum
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
DonCorleone je napisao/la:Nakon nedimka, majstorije is sudzuke, bilo je vrijeme da nas pocasti i gospodin fra Franko i da kompletira ovaj katolicki forum.
Safet Susić Pape.Kako ce se samo veliki timovi otimati za njega kad uzememo,ko iole uprati nasu tekmu vidi kakva je to igra,ono tekmu protiv Francuza nikad necu prezaliti pa tu smo ih ubili u prvom kaoBayern-Barcu al eto nije nam se dalo. Sve u svemu dominacija!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
gdje su oni sa onim strucnim komentarima tipa teleci pogled, razumije samo muuu i slicno 
nema potpisa
Jos samo da nam se efendija Ceric ukaze ovde i Boga mi cemo biti najposjeceniji forum. Al onda nebi bili katolicki forum.Sakuragi je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:Nakon nedimka, majstorije is sudzuke, bilo je vrijeme da nas pocasti i gospodin fra Franko i da kompletira ovaj katolicki forum.
![]()
upravo
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Al u gujci,jedino mogu sa vama pod ruku.Sakuragi je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:Nakon nedimka, majstorije is sudzuke, bilo je vrijeme da nas pocasti i gospodin fra Franko i da kompletira ovaj katolicki forum.
![]()
upravo
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kad ga vidim sjetim se Sase Vugdalica i rijeci DOBRI MOJ PRIPOSTENI SELEKTORUcalcio je napisao/la:
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Juce napisah da nam je selektor haman pa svjetska klasa i vidim ovdje pojedini se ne slazu. Pa Boze moj svakako se nalazimo na forumu i svako ima svoje misljenje.
Meni je iskreno od opcija koje trenutno imamo najbolji ( znaci gledajuci na one sa kojima se borio za selektorsku poziciju). Barbu sam strasno zelio ali Barbi treba iskustva. Bice Barba ako Bog da nas selektor. Jedini drugi koji bi po meni dosao u obzir kad bi htjeo jeste Vaha. Iskreno se nadam da cemo i to docekati jednog dana Vaha da nam bude selektor. No da se ja vratim na temu. Pape iskreno kad je poceo i nije mi nesto posebno prijao kao selektor. Pljuvao ga nisam ali bio sam skeptican. Medutim Pape je za ovo vremena pokazao da nije onaj tip "vuk dlaku mjenja ali cud ne". Covjek se prilagodavao repci i zaista se sada vidi da Safet sve ovo radi srcem. I sama izjava danasnja govori da Pape zaista voli ovo sto radi. Kazem opet mozda Safet jeste nekad greske pravio, u stvari jeste sigurno. Ali Pape je tip koji je pokazao da se uci dok je ziv. Elem mozda bas nije svjetska klasa ali kakvih imamo koji su se borili za "selektorsku stolicu" i ko nam je sve selektor bio, pa Boga mi u poredenju sa njima jeste. Elem sve ti sam Safete, sve sam majstore. Ziv nam bio i u Brazilu nas do pobjeda vodio.
Oduljih ja ovaj post-halalite. 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sta reci, osim SVAKA CAST MAJSTORE...
Najvise sam mu zahvalan sto je reprezentaciju, kada je mentalna snaga u pitanju podigao na jednu visu razinu.
Takodjer je dokazao da je u stanju da nauci iz svojih gresaka - ovdje aludiram na pocetak njegovog mandata i onu utakmicu protiv Francuske na Kosevu.
Najvise sam mu zahvalan sto je reprezentaciju, kada je mentalna snaga u pitanju podigao na jednu visu razinu.
Takodjer je dokazao da je u stanju da nauci iz svojih gresaka - ovdje aludiram na pocetak njegovog mandata i onu utakmicu protiv Francuske na Kosevu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Akobogda nece,jer je fakat neozbiljan.Dok drugi i i omladinske sastave vode,ovaj nista drugo nego pokericu ganja.soccerfan je napisao/la:Juce napisah da nam je selektor haman pa svjetska klasa i vidim ovdje pojedini se ne slazu. Pa Boze moj svakako se nalazimo na forumu i svako ima svoje misljenje.Meni je iskreno od opcija koje trenutno imamo najbolji ( znaci gledajuci na one sa kojima se borio za selektorsku poziciju). Barbu sam strasno zelio ali Barbi treba iskustva. Bice Barba ako Bog da nas selektor. Jedini drugi koji bi po meni dosao u obzir kad bi htjeo jeste Vaha. Iskreno se nadam da cemo i to docekati jednog dana Vaha da nam bude selektor. No da se ja vratim na temu. Pape iskreno kad je poceo i nije mi nesto posebno prijao kao selektor. Pljuvao ga nisam ali bio sam skeptican. Medutim Pape je za ovo vremena pokazao da nije onaj tip "vuk dlaku mjenja ali cud ne". Covjek se prilagodavao repci i zaista se sada vidi da Safet sve ovo radi srcem. I sama izjava danasnja govori da Pape zaista voli ovo sto radi. Kazem opet mozda Safet jeste nekad greske pravio, u stvari jeste sigurno. Ali Pape je tip koji je pokazao da se uci dok je ziv. Elem mozda bas nije svjetska klasa ali kakvih imamo koji su se borili za "selektorsku stolicu" i ko nam je sve selektor bio, pa Boga mi u poredenju sa njima jeste. Elem sve ti sam Safete, sve sam majstore. Ziv nam bio i u Brazilu nas do pobjeda vodio.
![]()
Oduljih ja ovaj post-halalite.
I da bi takav nenormalan prihvatio repke. vala ni ni Djevicanska ostrva ga ne bi prihvatila.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- adriano_leite
- Kontakt:
Ova reprezentacija nikada nije imala ovakvog selektora. Radi se profesionalno, nema dizanja glave u nebesa, nema neke euforije pa da nas lagano protivnici ohlade, iako bude receno da cemo im **** majku. Ova reprezentacija igra pametno, lijepo, ucinkovito. Ovako je igrao i Susic u svoje vrijeme, a sada to prenosi i na svoje igrace. Ocigledno se vidi rukopis Safeta Susica na igri nase repke.
Samo oni koji ne zele da vide, tvrde da je ova repka tu gdje jeste, zahvaljujuci igracima, a da je selektor amater. Ocigledno neki previse igraju kojekakvih fudbalskih simulacija online ili offline, pa pomisle da bi i oni mogli raditi cuda koja radi Pape.
Pape nije motivator u smislu da ce Dzeki reci da je bolji od Ibrahimovica, da cemo **** majku Spancima, ali je itekako kadar s igracima otvoreno pricati, pohvaliti ih kada zasluzuju, kritikovati kada zasluzuju, sto stvara dobar efekat kod igraca. Covjek je realan i ne dozvoljava da nasa bagra (kvazi-novinari) dize nepotrebnu euforiju i da igraci lete glavama u visine. Ocigledno je da Pape radi mnogo bolji posao nego sto vecina ovdje vidi.
Kada nestanu svi zamisljeni (izmisljeni) argumenti protiv Papeta, kada to Pape sve lagano demantira, onda ce vjerovatno se povuci prica kako su protivnici lagani. Kako onda objasnjavate kiks Slovacke, koja je jako dobra repka? Objasnjenje je jedno, a to je da danas svako igra fudbal i da su iznenadjenja moguca i da nema vise lagano upisanih bodova. Mnoge repke dozive hladan tus, ali nas Pape to danas ne dozvoljava. Momci imaju pristup svakoj tekmi kao da je posljednja i to je ono sto je Pape usadio u njih i njihov nacin razmisljanja.
SVE SAM SAFE, SVE SAM MAJSTORE!
Samo oni koji ne zele da vide, tvrde da je ova repka tu gdje jeste, zahvaljujuci igracima, a da je selektor amater. Ocigledno neki previse igraju kojekakvih fudbalskih simulacija online ili offline, pa pomisle da bi i oni mogli raditi cuda koja radi Pape.
Pape nije motivator u smislu da ce Dzeki reci da je bolji od Ibrahimovica, da cemo **** majku Spancima, ali je itekako kadar s igracima otvoreno pricati, pohvaliti ih kada zasluzuju, kritikovati kada zasluzuju, sto stvara dobar efekat kod igraca. Covjek je realan i ne dozvoljava da nasa bagra (kvazi-novinari) dize nepotrebnu euforiju i da igraci lete glavama u visine. Ocigledno je da Pape radi mnogo bolji posao nego sto vecina ovdje vidi.
Kada nestanu svi zamisljeni (izmisljeni) argumenti protiv Papeta, kada to Pape sve lagano demantira, onda ce vjerovatno se povuci prica kako su protivnici lagani. Kako onda objasnjavate kiks Slovacke, koja je jako dobra repka? Objasnjenje je jedno, a to je da danas svako igra fudbal i da su iznenadjenja moguca i da nema vise lagano upisanih bodova. Mnoge repke dozive hladan tus, ali nas Pape to danas ne dozvoljava. Momci imaju pristup svakoj tekmi kao da je posljednja i to je ono sto je Pape usadio u njih i njihov nacin razmisljanja.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Safetu niko ništa ne može prigovoriti u ovom trenutku. On radi odličan posao. Nije Pape kriv, što smo dobili najlakšu grupu od kada smo počeli igrati kvalifikacije za svjetska i evropska prvenstva.adriano_leite je napisao/la:Ova reprezentacija nikada nije imala ovakvog selektora. Radi se profesionalno, nema dizanja glave u nebesa, nema neke euforije pa da nas lagano protivnici ohlade, iako bude receno da cemo im **** majku. Ova reprezentacija igra pametno, lijepo, ucinkovito. Ovako je igrao i Susic u svoje vrijeme, a sada to prenosi i na svoje igrace. Ocigledno se vidi rukopis Safeta Susica na igri nase repke.
Naša reprezentacija od kada se takmiči u kvalifikacijama, nikada u prvoj postavi nije imala sedam igrača u početnih 11 iz tri najjače lige svijeta - Njemačka (Ibišević, Mujdža, Salihović) - Engleska (Begović, Džeko), Italija (Lulić, Pjanić). Do jučer je i osmi igrač, iz prve postave, igrao u Španiji (Spahić). Znači nikada nismo imali jaču reprezentaciju.
Moramo do kraja biti oprezni. Ne treba da upadamo u euforiju. Grci sada idu Lihtenštajnu, a zatim kući igraju tri tekme (Latvija, Slovačka, Lihtenštajn). Mislim da će sve četiri utakmice pobjediti.
Mi igramo kući sa Slovačkom i Lihtenštajnom, a idemo Slovacima i Litvancima. Treba nam 9 bodova, a ne euforija.
Spomenuo si kiks Slovaka, protiv Lihtenštajna. To samo na prvi pogled izgleda kao ekstra iznenađenje. Međutim, moramo znati da su Slovaci igrali bez svojih 8 najboljih igrača iz prvih 11: Slovačka - nema Škrtela, Salate, Zabavnika, Pekarika u obrani, u veznom redu Kucke i Weissa i u napadu Jakubka i Vitteka. Sada samo zamisli da smo mi protiv Latvijaca morali igrati bez naših, naprijed nabrojanih igrača, a da su nam tim trebali činiti: Avdukić, Šunjić, Pandža, Vršajević, Sesar, Svraka, Ibričić i Višća. Sa ovom ekipom bi se napatili protiv Latvije. Znači remi Slovaka je iznenađenje, ali ne i ekstra iznenađenje.
Pape radi odličan posao. Stručni štab i igrači trebaju biti na zemlji, bez ikakve euforije. Sretno nam.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 08 jun 2013, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Problem je što su oni igrali protiv LIHTENŠTAJNA sa tim sastavom , mi da smo sa U21 reprezentacijom igrali protiv Lihtenštajna pobijedili bi ih , a kamoli sa sastavom koji ti napisa. Problem je što oni nisu imali kvalitete da jednostavno natrpaju Lihtenštajn ..avlami97 je napisao/la: Spomenuo si kiks Slovaka, protiv Lihtenštajna. To samo na prvi pogled izgleda kao ekstra iznenađenje. Međutim, moramo znati da su Slovaci igrali bez svojih 8 najboljih igrača iz prvih 11: Slovačka - nema Škrtela, Salate, Zabavnika, Pekarika u obrani, u veznom redu Kucke i Weissa i u napadu Jakubka i Vitteka. Sada samo zamisli da smo mi protiv Latvijaca morali igrati bez naših, naprijed nabrojanih igrača, a da su nam tim trebali činiti: Avdukić, Šunjić, Pandža, Vršajević, Sesar, Svraka, Ibričić i Višća. Sa ovom ekipom bi se napatili protiv Latvije.
Vrebaju iz sjene i prate Cocalica u super jakoj ligi Izraela.Admir_Sa je napisao/la:gdje su oni sa onim strucnim komentarima tipa teleci pogled, razumije samo muuu i slicno
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Marsal
- Kontakt:
Pape mašina! Kad je tek preuzimao repku bio sam njegov veliki kritičar ali spusti me Pape na zemlju, jednostavno možda nije elokventan, zabavan za medije, ali čovjek radi svoj posao vraški dobro, pa ja zadnjih par utakmica reprezentacije uvijek se uštinem da vidim da li sanjam, da li ja to gledam Brazilce u bh. dresovima, pa ljudi moji mi meljemo, a Pape je veoma zaslužan za to.
Mislim da poslije repke preuzima neki veliki klub u Turskoj.
Mislim da poslije repke preuzima neki veliki klub u Turskoj.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne znam sto bezveze prozivas momka.Ja ga licno pratim jer smo zajedno trenirali ode u Grcku standardan ode u Izrael u kojem se igra odlican fudbal, nasi klubovi su osjetili to na kozi,ekipa mu zavrsi na drugom mjestu on opet standardan u Zelji bio kapiten igra na mjestu gdje smo najtanji.Ne gura se preko medija kao neki,nije nikad dobio priliku ni u prijateljskoj utakmici.Susicu svaka cast nikad bolje nismo igrali.Ovaj komentar je bio samo zbog Cocalica ne zbog Susica.Elegant je napisao/la:Vrebaju iz sjene i prate Cocalica u super jakoj ligi Izraela.Admir_Sa je napisao/la:gdje su oni sa onim strucnim komentarima tipa teleci pogled, razumije samo muuu i slicno
- theprodigy
- Kontakt:
A kroz sve omladinske kategorije zeljeznicara se nije gurao?jocker je napisao/la: Ne znam sto bezveze prozivas momka.Ja ga licno pratim jer smo zajedno trenirali ode u Grcku standardan ode u Izrael u kojem se igra odlican fudbal, nasi klubovi su osjetili to na kozi,ekipa mu zavrsi na drugom mjestu on opet standardan u Zelji bio kapiten igra na mjestu gdje smo najtanji.Ne gura se preko medija kao neki,nije nikad dobio priliku ni u prijateljskoj utakmici.Susicu svaka cast nikad bolje nismo igrali.Ovaj komentar je bio samo zbog Cocalica ne zbog Susica.
Ma dajte ljudi, nisam spavao jutros poslije sabaha sve čekam Gringu, Veleža, Alipašino... da bace komentare o Sušiću. Nemojte nas držati u neizvjesnosti napišite nešto, što ste zločesti.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.