Razlog losa organizacija kako sam ja vidio.Deriguz je napisao/la:otkazan mec protiv Omana
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- mirzabavarac
- Kontakt:
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Nije covjek nista naglasio. Bezze se trudite razglabati. Marjan i euforija ..
- mirzabavarac
- Kontakt:
Sada je i zvanično da je otaazan prijateljski susret između Omana i Bosne i Hercegovine koji je trebao biti odigran u ponedjeljak.
Susret je otkazan zbog greške domaćina koji su zakomplikovali situaciju. Sami organizatori su našoj selekciji neke druge opcije koje je Fudbalski savez BiH odbio.
Potvrda o otkazivanju utakmice stigla je od generalnog sekretara Jasmina Bakovića i predsjednika Saveza Elvedina Begića.
Susret je otkazan zbog greške domaćina koji su zakomplikovali situaciju. Sami organizatori su našoj selekciji neke druge opcije koje je Fudbalski savez BiH odbio.
Potvrda o otkazivanju utakmice stigla je od generalnog sekretara Jasmina Bakovića i predsjednika Saveza Elvedina Begića.
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine neće igrati prijateljski susret u Omanu, piše Avaz.
Prema pisanju portala ****, prijateljski susret između Omana i Bosne i Hercegovine neće biti odigran. Razlog otkazivanja susreta je prema pisanju Avaza taj što su domaćini promijenili plan leta, te su našoj reprezentaciji ponudili neku drugu opciju, što nam nikako nije odgovaralo.
Nek idu na ljetovanje, bice utakmica..
Prema pisanju portala ****, prijateljski susret između Omana i Bosne i Hercegovine neće biti odigran. Razlog otkazivanja susreta je prema pisanju Avaza taj što su domaćini promijenili plan leta, te su našoj reprezentaciji ponudili neku drugu opciju, što nam nikako nije odgovaralo.
Nek idu na ljetovanje, bice utakmica..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Ko je.be Oman, bitna je ova pobjeda, momci odigrali extra 25 šuteva na gol Latvije..extra, sad uzeti Slovake u Zenici i pakovat kofere za Brazil
.. bravo momci.
Cini mi se da prodje godina da mi nismo imali poraza
Sta reci poceli smo da se kurcimo i lagano ce nas zvati za prijateljke svi redom.
Definitivno iduce godine u ovo doba ce BiH u svijetu biti u modi a narocito u Brazilu
Sta reci poceli smo da se kurcimo i lagano ce nas zvati za prijateljke svi redom.
Definitivno iduce godine u ovo doba ce BiH u svijetu biti u modi a narocito u Brazilu
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 08 jun 2013, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
imal ko pametan da objasni kako koji **** mi gubimo bodove na fifinoj listi ? nikako još to da skontam
Vođa zna.
- brzitesanj
- Kontakt:
Meni je samo žao ovih momaka koji sjede na klupi Vrša, Svraka, Višća, Sesar itd. što se neće realizovati ova utakmica jer im je ovo bila prilika da upišu finu minutažu u državnom dresu. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Stvarno puno glupana... Kakav Halilovic , Jedvaj , Hrgota , I. Hajrovic oni su rekli ne i to je to...
Evo realan spisak Igraca za aBd SP:
Asmir Begovic
Jasmin Fejzic
Asmir Avdukic??? - mozda nekog boljeg povest u slucaju da se desi sta begovicu ne vjerujem ja ovom Fejzicu
Emir Spahic
Ermin Bicakcic
Sead Kolasinac
Ervin Zukanovic
Mensur Mujdza
Boris Pandza??? - teska konkurencija realno (prije da ce VRANJES)
Adnan Zahirovic
Elvir Rahimic
Anel Hadzic ??? - igrac Seada Susica , mislim da ce ga pape povest
Senijad Ibricic
Haris Medunjanin
Zvjezdan Misimovic
Miralem Pjanic
Miroslav Stevanovic
Senad Lulic
Sejad Salihovic
Edin Visca ???- po mom dokazao je ono sto je najbitnije u modernom nogometu , brzinu i dobru kontrolu lopte
Edin Dzeko
Vedad Ibisevic
I jos jedno ime iz mlade repke ili npr napadac 3 tipa Atajic , ili nekog iz PL ... Meni fali jos jedan igrac ili dva al to ce biti taj spisak otprilike
Sesar , Vrsajevic , Svraka , Sunjic realno otpadaju kada dodju ove zvijeri!!!!! no hard feelings
Evo realan spisak Igraca za aBd SP:
Asmir Begovic
Jasmin Fejzic
Asmir Avdukic??? - mozda nekog boljeg povest u slucaju da se desi sta begovicu ne vjerujem ja ovom Fejzicu
Emir Spahic
Ermin Bicakcic
Sead Kolasinac
Ervin Zukanovic
Mensur Mujdza
Boris Pandza??? - teska konkurencija realno (prije da ce VRANJES)
Adnan Zahirovic
Elvir Rahimic
Anel Hadzic ??? - igrac Seada Susica , mislim da ce ga pape povest
Senijad Ibricic
Haris Medunjanin
Zvjezdan Misimovic
Miralem Pjanic
Miroslav Stevanovic
Senad Lulic
Sejad Salihovic
Edin Visca ???- po mom dokazao je ono sto je najbitnije u modernom nogometu , brzinu i dobru kontrolu lopte
Edin Dzeko
Vedad Ibisevic
I jos jedno ime iz mlade repke ili npr napadac 3 tipa Atajic , ili nekog iz PL ... Meni fali jos jedan igrac ili dva al to ce biti taj spisak otprilike
Sesar , Vrsajevic , Svraka , Sunjic realno otpadaju kada dodju ove zvijeri!!!!! no hard feelings
>>No body likes us but we dont care<<
- brzitesanj
- Kontakt:
A Timo Sušić mislim da će ga amidža morao povesti u Brazil. Nek dijete vidi "svijeta" 
Zadnja izmjena: brzitesanj, dana/u 08 jun 2013, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
tino-swen shooshich hahhahah
inace je momak legenda, mislim na tina
Oman poceo nas uslovljavat sa prevozom i brojem putnika,halo ba znate li vi s kim imate posla,hocete da vam prijateljski utrpamo petardu
Ma ljudi se usrali,kontaju bolje Brazil zvat nego BiH
Nego sta reci za tekmu?Ma potvrdilo se to da igraci koji su igrali u svojim klubovima redovno su najvise i pokazali,svi su pokazali ono sto sam ja i ocekivao od njih,navijacima skidam kapu,mogu misliti koliko respekta smo navukli s ovim partijama a u isto vrijeme i samopouzdanja u svojim redovima,za Slovacku ce ljudi 5 noci provesti na ulici zbog karte
Evo citam u Njemackoj se digla frka,Bayern hoce prijateljsku tekmu sa nama,jer smo im navodno ukrali slavu
idemo zmajOvi!!
Nego sta reci za tekmu?Ma potvrdilo se to da igraci koji su igrali u svojim klubovima redovno su najvise i pokazali,svi su pokazali ono sto sam ja i ocekivao od njih,navijacima skidam kapu,mogu misliti koliko respekta smo navukli s ovim partijama a u isto vrijeme i samopouzdanja u svojim redovima,za Slovacku ce ljudi 5 noci provesti na ulici zbog karte
Evo citam u Njemackoj se digla frka,Bayern hoce prijateljsku tekmu sa nama,jer smo im navodno ukrali slavu
idemo zmajOvi!!
Bravo
Tino Sven Susic bi mogao ici , a i Said Husejinovic... na siri spisak sad da li ce medju 23 je upitno... morate biti svjesni uvijek se neko povrijedi to je tako .. kod svake repke hrvatska , njemacka , italija uvijek pred EP ili SP neko se povrijedi samo molim boga da budemo na broju ima da im hebemo majku svima... (Osim Njemacke i Spanije to bi bilo vec previse ocam
)
Tino Sven Susic bi mogao ici , a i Said Husejinovic... na siri spisak sad da li ce medju 23 je upitno... morate biti svjesni uvijek se neko povrijedi to je tako .. kod svake repke hrvatska , njemacka , italija uvijek pred EP ili SP neko se povrijedi samo molim boga da budemo na broju ima da im hebemo majku svima... (Osim Njemacke i Spanije to bi bilo vec previse ocam
>>No body likes us but we dont care<<
zdravo, ja sam tino-swen shooshich
a vi.
[youtube][/youtube]
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
U međuvremenu, tuga u Beogradu i Tuzli. Belgija je bila prejaka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
zamisli kad mozemo vidit u repki Sead Kolasinac, Tino Swen Shooshich, Alen Halilowich, Ermin Bichakchich
zamisli kad mozemo vidit u repki Sead Kolasinac, Tino Swen Shooshich, Alen Halilowich, Ermin Bichakchich
Koji kompleksi **** te. I odna se cudimo sto su neki "zagovaralI" gradjanski rat u BIH ? Pu, jos jednom PLJUCHigh je napisao/la:U međuvremenu, tuga u Beogradu i Tuzli. Belgija je bila prejaka.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Pogodi Dzeko daje gol.
Pogodi dvicu na Bosnu, naravno
Pogodi Italija Pik X i Portugal 1 (morao sam najmanje 5)
I odigram jos Armeniju da zaokruzim dobitak i obori me kvota 11 maraka...Yebena Malta
Ne zalim cenera ni sekunde kad vidim kako melju ovaj ciklus.
Prije je bio Pojam u gostima pobijediti. Sada je neuspjeh ako nije petarda.
Slovaci pateticni, Lihtenstajnu bankari igraju i domari a oni im bod otkinu. Amaterska reprezentacija da to uradi Slovacima koji su nedavno u Juznoj Africi guzzove derali...
U Zenici Lihtenstajn prima preko 11 golova.
Slovacka u dvomecu 5:1 ukupan rezultat u nasu korist i onda ....
Ja necu do Maja 2014 moci vjerovati da smo na najvecem nogometnom turniru u svijetu. Docekasmo i mi
Pogodi dvicu na Bosnu, naravno
Pogodi Italija Pik X i Portugal 1 (morao sam najmanje 5)
I odigram jos Armeniju da zaokruzim dobitak i obori me kvota 11 maraka...Yebena Malta
Ne zalim cenera ni sekunde kad vidim kako melju ovaj ciklus.
Prije je bio Pojam u gostima pobijediti. Sada je neuspjeh ako nije petarda.
Slovaci pateticni, Lihtenstajnu bankari igraju i domari a oni im bod otkinu. Amaterska reprezentacija da to uradi Slovacima koji su nedavno u Juznoj Africi guzzove derali...
U Zenici Lihtenstajn prima preko 11 golova.
Slovacka u dvomecu 5:1 ukupan rezultat u nasu korist i onda ....
Ja necu do Maja 2014 moci vjerovati da smo na najvecem nogometnom turniru u svijetu. Docekasmo i mi
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Prvo da razmontiramo Amere, pa da se braća Slovaci još više isprepadaju.samozeljo1987 je napisao/la:Ko je.be Oman, bitna je ova pobjeda, momci odigrali extra 25 šuteva na gol Latvije..extra, sad uzeti Slovake u Zenici i pakovat kofere za Brazil.. bravo momci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.