finagradskaraja je napisao/la:Vidi brate (po dresu) Nemam dodira sa grupom,imam sa ljudima koji su je osnovali,sta ces ne mozemo svi ni biti ,,GRUPA,,niti me zanima sta ti kao ADVOKAT -grupe mislis.Kazem samo da bi mi pojedinacno trebali sutra pratiti FK SARAJEVO.Radi cega to mislim?????
1-izuzetna prilika ,kojih je malo da se jedan turnir prenosi u evropi i svijetu.
2-da putem tv ekrana pokazemo svima kako u BIH tako i vani KO SMO,STA SMO.....
3-velika gledanost ovoga turnira ce pomoci u reklamiranju brenda koji se zove FK SARAJEVO
4-Na ovaj nacin bojkota turnira dajemo sliku kakva nije,a to jest da smo neorganizovani itd.dragi moj nije grupa od 250ljudi sve sto je podrska FK SARAJEVU.....Mi srecom imamo armiju navijaca i hocu da ti kazem da ovo nije rijesenje sto ce nas 100-200doci u skenderiju.Brukamo se.....
Stvar je u tome i pokusaj shvatiti sta znaci PUNA TRIBINA nas i da to se vidi u cijelom svijetu.
Imas li drugova PITARA vani????????Koji bi gledali turnir na tv-u??'
Zamisli sebi facu da gledas praznu dvoranu a igra tvoje NAJSVETIJE--------SARAJEVO.....Nezamislivo
DAJMO PODRSKU NASIM MOMCIMA POJEDINACNO.....
SVI NA TURNIR SUTRA..
SAMO SARAJEVO..
Jos juce sam ti poslao pm nisam dobio odgovor al nebitno.Da nisi napisao kako ides na turnir pretpostavio bi da si iz dijaspore jer velika vecina (cast izuzecima) razmislja kao ti jer j.e.b.i.g.a nisu tu pa ne znaju kako neke stvari danas ferceraju i da je drugi vakat.Mrsko mi je sada sve ti objasnjavati vidim Gerrard ti je poslao PM pa se nadam da ces skontati da pitari i hordasi nisu isti ljudi ,da to sto ce skenderija biti bez nasih navijaca nije stvar neorganizovanosti nego potpuno suprotno,zamisli kako moras biti organizovan da 1000 ljudi koji su redovni na sjeveru koševa ne dodje u skenderiju,i da imamo jako dobar razlog zasto idemo samo na hasetov turnir.
Al kad sam ti vidio grb na avataru sve mi je bilo jasno ( gdje je bijela treba bordo i obratno,to me podsjeca na one fuš šalove sto se po carsiji prodaju).
p.s cisto da se zna da ti sa tom grupom iz nicka nemas nikakve veze osim sto navijamo za isit klub