Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Saurman » 08 jun 2013, 11:26

Vandelanoitte je napisao/la:Gdje je silni Mandžo klasa za Džeku? jel ono on profula sa pola metra prazan gol ? :lol:
Nije stigao loptu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 08 jun 2013, 11:36

England je napisao/la:Poraz se morao desiti, al' to je samo jedan poraz, pa se onda neandretalci iz tešnja i polupismenih bosanskih provincija imaju priliku radovati, glupani . Dok ih se nauči , propast će.

[youtube][/youtube]
nije umejsno vriedjati svi mamo pravo na misljenje ja nikoga nisam uvrijedio, i ne radujem se proazu susjeda ni komsija,nego sam pretpostavio ovakav rasplet,napisao sam situaciju kakvu vidim,a primjecujem da je tako vide u vecini hrvatskih gradova.Pitaj splicane sta misle o Stimcu,,Zagrebcane o mamicu a Osjecane o Sukeru i sve ce ti bit jasno

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jun 2013, 13:05

@ciza je dobar, uvijek realan :)

Nakon sto je sve ovo proslo, hebiga, treba se slegnut malo, probavit kolicinu gnjeva i razocarenja koju sam osjecao jucer.

Znaci put za Brazil je vjerovatno osiguran kroz dodatne kvalifikacije. Prvi cemo tesko biti, gotovo nemoguce, ali isto tako treci necemo biti dok god je Miha tamo.

Znam da ima puno vremena do tada, ali bit cemo nositelji i prolaz ne bi smio doci u pitanje. Maheri smo za kvalifikacije. Uvijek tu zahebemo. Makar je ovo jedna od vecih sramota nase reprezentacije. Nista, sada se moramo nadat da ce se nesto promijeniti, da ce idiot uvidjeti neke stvari, makar nakon njegovih izjava tesko.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 jun 2013, 13:10

England je napisao/la:Poraz se morao desiti, al' to je samo jedan poraz, pa se onda neandretalci iz tešnja i polupismenih bosanskih provincija imaju priliku radovati, glupani . Dok ih se nauči , propast će.

I onda kaze neko provocira kad kaze da je Belgija jaca od vas.. Mrs stoko pogana
15.10 - 15.06 ...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 jun 2013, 13:11

Nije mi jasno sta moderatori rade. Najbolje bi bilo organizovati izgleda masovnu tucu. Ovakim likovima nije mjesto na forumu.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jun 2013, 13:14

A lik dođe nakon utakmice i zalijepi skotsku zastavu...I sta da mu covjek akze. Poslao bih ga u 3 pm, ali bit cu baniran. Dok se takve provokatore en makne s foruma, zasto bi i one koji im odgovore?

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 08 jun 2013, 13:15

Ne diraj mi Tesanj bacit cu ti bombu!

Samo ne znam sto pljuju sammira onooliko, jedan od boljih bio.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 jun 2013, 13:17

Nije uredu ni kad inostrani klub za koji navijas, da budes provociran, a ne provokacije na racun svoje reprezentacije. Sto je najgore jedan usere stvar, drugi mu vrati istom ili jacom mjerom, i nastaje ozbiljna rasprava, i na kraju vrijeđanje.

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 08 jun 2013, 13:18

Bez provokacija , a vama baraž je .. 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jun 2013, 13:18

soxx je napisao/la:Ne diraj mi Tesanj bacit cu ti bombu!

Samo ne znam sto pljuju sammira onooliko, jedan od boljih bio.
ljudi uvijek traze krivca, to sukod nas uz ovu bagru strinic i sammir. realno sammir je odigrao kao i ostali - lose. svi od reda se trebaju sramiti pristupa utakmici.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 08 jun 2013, 13:25

Jel najbolji drugoplasirani ide izravno, ili najlosiji drugoplasirani ispada a ostalih 8 se bori u dodatnim kvalifikacijama ?
ANTIFA ! je napisao/la:Bez provokacija , a vama baraž je .. 8-)
Nama to nije problem kao nekima..
Molite se da se ne sretnemo u Brazilu..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 jun 2013, 13:29

Nakon jednog poraza "navijač BiH" dođe na forum i sprda se s reprezentacijom Hrvatske.Baš plačem na to.Jako.Mene bi sram bilo.
Kenonan je napisao/la:Sve u svemu, slika i prilika strucnosti Igora Stimca.
A i lojavi vidim docekali svojih 5 minuta... kompleksi drmaju godinama, razumljivo je.
+1
propuh je napisao/la:Gledajuci ovo veceras ne kontam kako su Hrvati 4 repka na svjetu. S ovakvom igrom oni ni u barazu nemaju sta traziti.
Možda zato što se to 4.mjesto ne dobiva na temelju jedne utakmice?

Toliko o Sammiru.Stranac,koji bi kao takav trebao biti barem duplo bolji od ostalih da bi ga se uopće zvalo u reprezentaciju,nam igra od 1.min.O uvođenju Kalinića ne treba trošiti riječi.
Neka malo.Ovo je taman sjelo da se neki ljudi spuste.Eto ima dodatne pa ćemo se tamo malo trest,nije ni to loše.

starmo94 je napisao/la:Jel najbolji drugoplasirani ide izravno, ili najlosiji drugoplasirani ispada a ostalih 8 se bori u dodatnim kvalifikacijama ?
Ovo drugo.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 jun 2013, 13:29

Samo najlosiji drugoplasirani ispada, npr. u ovom slucaju Engleska..

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 jun 2013, 13:34

Jedina reprezentacija na svijetu koja ce zavrsiti u top 10 Fifine ljestvice a nece se plasirati na Mundijal.. Kuriozitet nevidjeni

@MiaoSoi, crkni od muke
15.10 - 15.06 ...

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 08 jun 2013, 13:42

SiamoNoi je napisao/la:
propuh je napisao/la:Gledajuci ovo veceras ne kontam kako su Hrvati 4 repka na svjetu. S ovakvom igrom oni ni u barazu nemaju sta traziti.
Hajd' onda ti meni reci, kako ste vi bolje plasirani od recimo jedne Italije, ako nije na temelju jedne utakmice ili par njih, jer ako se gleda vise utakmica, onda vi nema teorija da bi trebali biti 4. kao ni mi 15. ili koji smo vec.....

Italija ove kvalifikacije dosad odradila bolje od vas, a jos plus igrala finale EP, mnogo vise od vas zaradila bodova, pa i prosle kvalifikacije za EP bila bolja.... Zatim igrala SP, vi niste, pa u tim istim kvalifikacijama za SP bila bolja od vas.... Kako je moguce da je onda jedna Hrvatska bolja od Italije koja je dapace cak 8., a vjerovatno do kraja kvalifikacija cemo ih i mi presisati (sa svim pobjedama, sto i nije nerealno da ce se ostvariti), a to nema razumne logike.....
Objasni samo kako?
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 08 jun 2013, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 jun 2013, 13:42

Meni nije jasno zasto navijaci Hrvatske odmah tuguju i kritikuju sve oko reprezentacije,ja sam 100% siguran da Hrvatska ide direktno u Brazil.Jedan poraz nije nikakvo mjerilo i mozda je bolje sto se desio sada,Hrvatska je strasno iskusna a ima svidjelo se to nekome ili ne i kvalitet i licno mislim da odlazak u Brazil uopste ne dolazi u pitanje.Susjedi ako Bog da vidimo se u Brazilu i ako se vec budemo morali susresti neka to bude barem u polufinalu i da nas Dzeko svojim golom odvede u finale :) .A o ovim balavcima,primitivcima i provokatorima sa obje strane svaki komentar je suvisan,za njih je najbolja ona stara,Boze sacuvaj me sopstvene pameti.j
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 08 jun 2013, 13:42

starmo94 je napisao/la:Jel najbolji drugoplasirani ide izravno, ili najlosiji drugoplasirani ispada a ostalih 8 se bori u dodatnim kvalifikacijama ?
ANTIFA ! je napisao/la:Bez provokacija , a vama baraž je .. 8-)
Nama to nije problem kao nekima..
Molite se da se ne sretnemo u Brazilu..

Pa bolje je po vas da se ne sretnemo ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 jun 2013, 13:43

skyisthelimit je napisao/la:Jedina reprezentacija na svijetu koja ce zavrsiti u top 10 Fifine ljestvice a nece se plasirati na Mundijal.. Kuriozitet nevidjeni
@MiaoSoi, crkni od muke
Ljubavi moja koštat će te ti kompleksi.
MrMuscle je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Hajd' onda ti meni reci, kako ste vi bolje plasirani od recimo jedne Italije, ako nije na temelju jedne utakmice ili par njih, jer ako se gleda vise utakmica, onda vi nema teorija da bi trebali biti 4. kao ni mi 15. ili koji smo vec.....

Italija ove kvalifikacije dosad odradila bolje od vas, a jos plus igrala finale EP, mnogo vise od vas zaradila bodova, pa i prosle kvalifikacije za EP bila bolja.... Zatim igrala SP, vi niste, pa u tim istim kvalifikacijama za SP bila bolja od vas.... Kako je moguce da je onda jedna Hrvatska bolja od Italije koja je dapace cak 8., a vjerovatno do kraja kvalifikacija cemo ih i mi presisati (sa svim pobjedama, sto i nije nerealno da ce se ostvariti), a to nema razumne logike.....
Objasni samo kako?
Imaš internet,google ovo ono.Potrudi se malo i prouči sustav bodovanja itd. pa će ti sve biti mnogo jasnije,vjeruj mi.
dino lj je napisao/la:Meni nije jasno zasto navijaci Hrvatske odmah tuguju i kritikuju sve oko reprezentacije,ja sam 100% siguran da Hrvatska ide direktno u Brazil.Jedan poraz nije nikakvo mjerilo i mozda je bolje sto se desio sada,Hrvatska je strasno iskusna a ima svidjelo se to nekome ili ne i kvalitet i licno mislim da odlazak u Brazil uopste ne dolazi u pitanje.Susjedi ako Bog da vidimo se u Brazilu i ako se vec budemo morali susresti neka to bude barem u polufinalu i da nas Dzeko svojim golom odvede u finale :) .A o ovim balavcima,primitivcima i provokatorima sa obje strane svaki komentar je suvisan,za njih je najbolja ona stara,Boze sacuvaj me sopstvene pameti.j
Ne idemo direktno jer Belgija neće kiksat.
Slažem se s napisanim nakon toga.Osim ovo s Dzekinom golom. :mrgreen:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 08 jun 2013, 13:57

SiamoNoi je napisao/la:

Objasni samo kako?
Imaš internet,google ovo ono.Potrudi se malo i prouči sustav bodovanja itd. pa će ti sve biti mnogo jasnije,vjeruj mi.
[/quote]

Pa taj sistem se i boduje na osnovu malog broja utakmica, jer nema logike da bi mi bili 15. a Hrvatska to 4. mjesto ne bi ni usnila da se gleda veliki broj utakmica kao sto pises da se gleda, a uopste se ne gleda....
Itekako je to glupo, i konstantne i vrhunske repke kao sto je Italija trpe radi tih gluposti.... a reprezentacije kao sto je Hrvatska ili BiH koriste te benefite....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 08 jun 2013, 14:01

@MrMuscle - boduje se na osnovu utakmica protekle cetiri godine, sa tim da utakmice iz proteklih 12 mjeseci vrijede 100%, izmedju 12-24 mjeseca 50%, 24-36 mjeseca 30% i 36-48 mjeseci 20%. Isto tako, gleda sa ranking protivnika u trenutku kada se igra utakmica (200-trenutni ranking protivnika) te kalibar utakmice (1 za prijateljsku, 2,5 za kvalifikacije, 3 za kontinentalno takmicenje/kup konfederacija i 4 za SP), te iz koje konfederacije dolazi reprezentacija (npr. reprezentacije iz okeanije daju 15% manje bodova nego reprezentacije iz Evrope/Juzne Amerike) i onda se na kraju podjeli sa brojem utakmica.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.