da dobar je pravom, ne znam da li si citao ali neki dan je izjavio da bi imao zelju da se sadaa vrati u Milan i da pomogne ekipifrancobaresi je napisao/la:To je samo još jedna medijska bomba , samo da prodaju što više novina .
Shaarawy ostaje u Milanu , dajte braćo mila prestanite ga kritikovati . Momak ima samo 20 godina , tek je 2 sezone profesionalni igrač , odnosno toliko igra na vrhunskom nivou . Nije lako ni puno starijim igračima da budu u kontinuitetu na tom nivou , a da ne govorimo o momku/ dječaku koji ima 20 godina .
Nema igrača na planeti koji u njegovim godinama ne prolazi te oscilacije .
Pogledajte kakvu je grešku napravio Galliani kad je pustio Aubameyanga , nisu imali strpljenja sa njim . Dali su ga za samo milion € . A u zadnje 2 sezone dečko naprosto kida u Francuskoj , zabija i asistira kao na traci . Vjerujem da bi Galliani sad dao i svog prkna da ga vrati u Milan .
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma nema teorije da se on proda, momak igra nenormalno, najbolji pojedinac u Milanu u prosloj sezoni sa moje tacke gledista.
Trci za trojicu, bori se, tacno se vidi da igra srcem, rekao sam prije i sad ponavljam, ako i njega jos prodaju to im ne bih mogao oprostiti.
Trci za trojicu, bori se, tacno se vidi da igra srcem, rekao sam prije i sad ponavljam, ako i njega jos prodaju to im ne bih mogao oprostiti.
Cuvati Sarafa ko oci u glavi. Nasa sadasnjost i buducnost. A Honda ne bi mogao biti dostojna zamjena KPBu, cak ni ova Kucka.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Jos mi smijesni komentari, ne moze on igrati sa Balom, haj ga prodaj.
Pa onako kontam, ko je taj Balotelli ? Zar ce se po njemu ravnati svi igraci i shodno tome ih sutnuti iz kluba ? Zasto je on bolji koji je u jednoj polusezoni pola golova dao iz penala, a dok je ovaj zabijao i za ligu i za ligu prvaka i dok nas je vadio iz gov.ana onda je bio dobar?
Ne znam sta ljudi ocekuju od nekoga ko je krenuo kao tinejdzer i kojemu je ovo prva profesionalna sezona u zivotu. Jel' uopste postoji neko njegovih godina ko ima bolju statistiku nego on?
Decko pokazao potencijal, pokazao da ima hljeba u njemu i to treba forsirati, za dvije-tri godine ce to biti dobar igrac, samo rada, treninga i strpljenja sa njim, ja smatram da je on dovoljno uporan, istrajan i normalan u glavi da i ostvari to.
Nije ni meni Milan samo jedan igrac, ali vise mi je dosta da prodajemo dobre igrace da bi doveli nekog polovnjaka i tako unistavamo i malo ovog duha kojeg imamo. Pogotovo nekoga koji bi potencijalno mogao postati jedan od boljih na svijetu.
Dosta je brate vise bilo...
Pa onako kontam, ko je taj Balotelli ? Zar ce se po njemu ravnati svi igraci i shodno tome ih sutnuti iz kluba ? Zasto je on bolji koji je u jednoj polusezoni pola golova dao iz penala, a dok je ovaj zabijao i za ligu i za ligu prvaka i dok nas je vadio iz gov.ana onda je bio dobar?
Ne znam sta ljudi ocekuju od nekoga ko je krenuo kao tinejdzer i kojemu je ovo prva profesionalna sezona u zivotu. Jel' uopste postoji neko njegovih godina ko ima bolju statistiku nego on?
Decko pokazao potencijal, pokazao da ima hljeba u njemu i to treba forsirati, za dvije-tri godine ce to biti dobar igrac, samo rada, treninga i strpljenja sa njim, ja smatram da je on dovoljno uporan, istrajan i normalan u glavi da i ostvari to.
Nije ni meni Milan samo jedan igrac, ali vise mi je dosta da prodajemo dobre igrace da bi doveli nekog polovnjaka i tako unistavamo i malo ovog duha kojeg imamo. Pogotovo nekoga koji bi potencijalno mogao postati jedan od boljih na svijetu.
Dosta je brate vise bilo...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
honda se meni cini bolji od boatenga. ima dobar pass tak da mi se cini dobar igrac. jedina mana koju sam uspio nac kod njega je ta sto je prespor.AjsKjub je napisao/la:Cuvati Sarafa ko oci u glavi. Nasa sadasnjost i buducnost. A Honda ne bi mogao biti dostojna zamjena KPBu, cak ni ova Kucka.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Kaze Di Marzio da El Shaarawy ne zeli da napusti Milan 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma sve su to drugovi šuplje price, zasnovane na nekim amaterskim facebook grupama 
- IlPrincipe
- Kontakt:
City ponudio 40miliona za Shaarawyja, ovaj se obratio sa riječima 'Ne želim da napustim Milan'
Boateng zatrazio transfer .. Chelsea upitao koja je cijena, Milan odgovorio sa 15miliona.. Čeka se ponuda Chelsea..
Boateng zatrazio transfer .. Chelsea upitao koja je cijena, Milan odgovorio sa 15miliona.. Čeka se ponuda Chelsea..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Jeste da bih trebao gledati malo vise objektivno, ali zao bi mi bilo da Boateng ode, pogotovo jer necemo dobiti neku adekvatnu alternativu za njega.
Jos mi je malo i cudno da Mourinho trazi bas njega, tako da ne vjerujem da ce biti nesto od toga.
Jos mi je malo i cudno da Mourinho trazi bas njega, tako da ne vjerujem da ce biti nesto od toga.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Boateng , Robinho , Abate i Nocerino za tu četvorku Milan može uzeti blizu 40 mil. €
Te pare samo proslijediti dalje i riješiti problem stopera i jednog pravog playmakera . Baš ono što Milan treba .
Te pare samo proslijediti dalje i riješiti problem stopera i jednog pravog playmakera . Baš ono što Milan treba .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Boateng na pijacu a evo i City zainteresovan za Šarafa.Galiani nastavlja tradiciju, prodaje svega što valja iz Milana.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- francobaresi
- Kontakt:
Haj Boateng manje - više , nije ništa ni pokazao čitavu sezonu .
Shaarawy je ponovno danas izjavio da ne želi da ide i da ga ne zanimaju ponude . Međutim ćelo je pohlepan i veliki lažov , nikad se ne zna sa njim .
Shaarawy je ponovno danas izjavio da ne želi da ide i da ga ne zanimaju ponude . Međutim ćelo je pohlepan i veliki lažov , nikad se ne zna sa njim .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Boateng možda i nije odigrao na nekom zavidnom nivou ali je sigurno kvalitetan igrač i ne bi ga trebali prodavati.Prije svega se treba riješiti škarta Robihno,Abate,Flamini itd,..
- francobaresi
- Kontakt:
Žalosno zaista , jedan od najvećih i najuspješnijih klubova u historiji je sebi ovo dopustio .
Taman smo se obradovali novoj politici kluba , sa svim ovim silnim mladim igračima i sve je to prihvaćeno od strane navijača .
Ali ako Galliani i Berlusconi nastave sa trendom prodavanja najboljih igrača , onda će svima biti jasno da će se vrlo brzo o Milanu govoriti kao o Portu ili Ajaxu , nešto u fazonu " Nekada veliki i uspješni ... "
Taman smo se obradovali novoj politici kluba , sa svim ovim silnim mladim igračima i sve je to prihvaćeno od strane navijača .
Ali ako Galliani i Berlusconi nastave sa trendom prodavanja najboljih igrača , onda će svima biti jasno da će se vrlo brzo o Milanu govoriti kao o Portu ili Ajaxu , nešto u fazonu " Nekada veliki i uspješni ... "
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Očigledno su u Milanu pali prihodi pa onda kroz prodaju igrača pokušavaju napuniti kasu.Ja ne vidim drugi razlog ovakve politike.
Hajde eto za Ibrahimovica i Silvu donekle mogu razumijeti, njihovom prodajom smo napunili kasu i usli u financijski plus, ali zaista ne razumijem zasto bi sada prodali naseg najboljeg igraca. Boga mi, ako krenu stopama Porta i ostalih neka slobodno ugase klub, gore bi mi palo ovo cigancenje igraca i pretvaranje kluba u nizerazredni tim nego to.
Pa i kada bi se u najljudjim snovima slozio da ide i da znam da bi doveli nekog kvalitetnog igraca, pa uredu onda, ali najzalosnije je sto bi u najboljem slucaju doveli Cercija i to bi nama bilo top pojacanje.
Uostalom, mislim da nema nista od toga, mali je rossonero, ne doima mi se neko ko leti za parama tako da vjerovatno ostaje, ako on nece da ide onda nece, ne mogu ga na silu zavezati i sa masnicom poslati u Manchester.
Pa i kada bi se u najljudjim snovima slozio da ide i da znam da bi doveli nekog kvalitetnog igraca, pa uredu onda, ali najzalosnije je sto bi u najboljem slucaju doveli Cercija i to bi nama bilo top pojacanje.
Uostalom, mislim da nema nista od toga, mali je rossonero, ne doima mi se neko ko leti za parama tako da vjerovatno ostaje, ako on nece da ide onda nece, ne mogu ga na silu zavezati i sa masnicom poslati u Manchester.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
kad se igra prijateljska sa ajaxom?????
ja se samo nadam da će se na toj tekmi otvoriti tema ERIKSEN..... doso bi nam u vezu ko budali šamar!!!!!
ja se samo nadam da će se na toj tekmi otvoriti tema ERIKSEN..... doso bi nam u vezu ko budali šamar!!!!!
- francobaresi
- Kontakt:
Nije problem u prihodima , oni su 2012 godine iznosili skoro 260 mil. € to su ogromni novci .Saurman je napisao/la:Očigledno su u Milanu pali prihodi pa onda kroz prodaju igrača pokušavaju napuniti kasu.Ja ne vidim drugi razlog ovakve politike.
Problem je u tome što se Berlusconi-u počinju vraćati sve one silne maliverzacije , prevare i preseravanja u osamdesetim i devedesetim godinama .
Zbog toga je recimo platio kaznu prije 2 godine i to u iznosu većem od 400 mil. €
Ove godine sud je odredio da ženi plaća 36.5 mil. € godišnje alimentacije i to sve do kraja života . Negdje te pare mora vratiti a Milan je izgleda idealno mjesto za to .
Njegovo bogatstvo je i dalje ogromno , prema Forbesu oko 7 milijardi $ , ali džaba mu sve to kad će do kraja života ženi davati 36 mil. € što je oko 80 % čiste godišnje zarade njegovih firmi i tako tih gluposti .
Berlusconi je jedini pravi problem u Milanu .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ljudi ohladite malo, nemojte se palit na svaku novinarsku patku. Zar vec niste procitali kako nema nista od toga? Al opet, mozda je i to novinarska patka
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
+1francobaresi je napisao/la:Berlusconi je jedini pravi problem u Milanu .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.