Ja očekujem prinoveSarajlijc@ je napisao/la:U narednim danima ocekujem pojacanja![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja očekujem prinoveSarajlijc@ je napisao/la:U narednim danima ocekujem pojacanja![]()
Pusti više to hvala onome hvala ovome... Ljudi dajte se trznite ... IMAMO LI IGRAČE ZA EVROPU I ZA LIGU NAREDNE SEZONE ??? IMAMO LI KLUBAhilmo je napisao/la:Da istekao ugovor obojici.fedeltafrotta je napisao/la:jesu l' za badava otisli
Vjerujem da je ucinjeno sve da ostanu, ali mi ipak nismo klub koji moze ponuditi neku veliku platu...
Hvala ima za sve...
Predobro mrtva dominacijaHigh je napisao/la:Ako niste dosad vidjeli golove protiv Mercedes arenin pulena:
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Janjicar je napisao/la:"Kako javlja novinarka Dnevnog avaza s lica mjesta, jedan od organizatora je potvrdio informaciju da je u toku okupljanje navijača Željezničara i Sarajeva, popularnih "Manijaka" i "Hordi zla", koji će se pridružiti okupljenim građanima i dati im podršku."
![]()
E moj jarane... Kad se sjetim šta nam je obećao "alfa i omega" na početku mandata, tj. onoga danaShanks je napisao/la:Odlične igrače smo izgubili, stvarno.Znači kad se sjetim onog tima sa početka sezone, koji je izgledao zreo za titulu, i onda shvatim da smo izgubili faktički 5 najboljih igrača iz tog tima (Torlak, Beli, Sesar, Said, Hadžija), syebem se.Nema nama titule još dugo, kako je krenulo.
Za upravu nemam riječi, katastrofa...A i za ove sve igrače ukupno nismo dobili 300.000 KM.
Koje bi sad zivotinje pominjali, posto lavova nema u Sarajevu....Shanks je napisao/la:Šta bi tek bilo da smo se fakat priključili.
Nebeski narod jbg.....fedeltafrotta je napisao/la:ništa novo, godine prolaze ali zatucane glave ostaju
Jarane ja sam znao kad igramo protiv Olimpica,Leotara preputovati do Sarajeva 350km,i dodjem tamo i ono jadno prazno.Onda sam odlucio bojkotovati do kraja sezone,romasarajevo je napisao/la:vi se ostavite foruma i malo se posveite utakmicama nemoze se klub voliti preko foruma serete nevaljavam ovaj onaj igraci uprava a nepita te se kako klub zivi svaka utakmica kuci je minus dodze 500 ljudi na tekmu a proda se 100-150 ulaznica a za jednu tekmu treba 12000-15000 hiljada maraka pa vi izracunajte taj minus pa ce te vidjeti kako ovi ljudi rade bolje se svi ukljucite animirajte raju da dolaze na tekme dajte da svi zajedno dignemo ovaj klub na noge dajte da na svetinji imamo barem 6000-10000 milja pa ce onda biti para i za prava pojacanja i dolazice pravi sponzori kobi bio sponzor klubu sa 500 navijaca molim vas dignite sve na noge da u narednoj sezoni imamo sto vecu posjetu