FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pašalić
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pašalić » 05 jun 2013, 09:26

Sarajlijc@ je napisao/la:U narednim danima ocekujem pojacanja 8-) ;)
Ja očekujem prinove :cry:

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 05 jun 2013, 17:26

Samo ste prejaki nema dalje :lol: Vi dovodite skoro citavu ligu :lol:
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

DamirM
Kontakt:

Post Postao/la DamirM » 05 jun 2013, 20:40

hilmo je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:jesu l' za badava otisli ;)
Da istekao ugovor obojici.
Vjerujem da je ucinjeno sve da ostanu, ali mi ipak nismo klub koji moze ponuditi neku veliku platu...
Hvala ima za sve...
Pusti više to hvala onome hvala ovome... Ljudi dajte se trznite ... IMAMO LI IGRAČE ZA EVROPU I ZA LIGU NAREDNE SEZONE ??? IMAMO LI KLUBA :o

High

Post Postao/la High » 06 jun 2013, 14:14

Ako niste dosad vidjeli golove protiv Mercedes arenin pulena:

" onclick="window.open(this.href);return false;!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jun 2013, 14:19

High je napisao/la:Ako niste dosad vidjeli golove protiv Mercedes arenin pulena:

" onclick="window.open(this.href);return false;!
Predobro mrtva dominacija :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 06 jun 2013, 14:26

Janjicar je napisao/la:"Kako javlja novinarka Dnevnog avaza s lica mjesta, jedan od organizatora je potvrdio informaciju da je u toku okupljanje navijača Željezničara i Sarajeva, popularnih "Manijaka" i "Hordi zla", koji će se pridružiti okupljenim građanima i dati im podršku."

:thumbup: :thumbup:

MOLIM vAS UJEDINITE SE I IZADJITE NA PROTESTE!!!
Evo sada sam dosao, i ORGANIZIRANA PODRSKA od strane navijaca NAM JE POTREBNA!!!

Apelirajte na svoju raju, zovite, saljite SMSove i raspitajte se, neka se ovo vec jednom pokrene.

PS: prema zadnjim vijestima politicari su poceli bjezati kroz prozore jer ne mogu kroz izlaze/ulaze.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 jun 2013, 14:35

Ajmo Horde podrzite proteste.

Ja cu poslije posla. :mrgreen:
#divovi

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 jun 2013, 14:43

Shanks je napisao/la:Odlične igrače smo izgubili, stvarno.Znači kad se sjetim onog tima sa početka sezone, koji je izgledao zreo za titulu, i onda shvatim da smo izgubili faktički 5 najboljih igrača iz tog tima (Torlak, Beli, Sesar, Said, Hadžija), syebem se.Nema nama titule još dugo, kako je krenulo.

Za upravu nemam riječi, katastrofa...A i za ove sve igrače ukupno nismo dobili 300.000 KM. :roll:
E moj jarane... Kad se sjetim šta nam je obećao "alfa i omega" na početku mandata, tj. onoga dana
kada je došao u naš klub, muka mi brate kada vidim da od toga nema ništa, osim šuplje priče.
Moje postove možete tumačiti kako želite, ali ja sam neko ko kaže sve u lice, bez dlake na jeziku,
i vrlodobro znam šta je prije dvije godine navijačima obećano, i ti isti navijači su pozvani na strpljenje
od godinu dana. Samo da ponovim da su od tada prošle dvije godine.
Lično sam insistirao kod dotičnog koje igrače treba dovoditi u klub, sve sa ciljem da naše Sarajevo
konačno prebrodi krizu i stane na noge. Pogađate, moji prijedlozi su hladno odbijeni, jer tobože širom BiH, a
i regije, postoje talenti koji pretenduju da nose naš bordo dres. Gdje su ti talenti, ja ih još uvijek nisam
vidio u našem Sarajevu. Pored toga pustili su, odnosno nisu zadržali pet igrača koji su nešto vrijedili.
Sve mi je bilo jasno nakon Saidovog odlaska, odnosno neuspjeha da se takav igrač zadrži u našem Sarajevu.
Gospodo; Radite šta vam je po volji i dovodite koga hoćete, a ja ću i dalje, i dalje, i dalje...
bodriti naše Sarajevo :!:

..do zadnjeg dana života mog' samo Sarajvo...
F.K.SARAJEVO

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 06 jun 2013, 18:38

@molotovljev

Ma ja mislim da je samo pitanje trenutka kad će tribina da ustane.Kad raji na sjeveru prekipi, uprava se nema više na koga izvlačiti.Ali ovaj dug ustvari najviše ubi, čuj 4,8 miliona pa kako ćemo to otplatiti :?: :roll:

@neo

http://www.hordezla.ba/index.php/151-netacni-navodi" onclick="window.open(this.href);return false;

Ultras no politica :!:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 06 jun 2013, 19:55

Na ovoj genocidnoj televiziji sad bilo kao da smo se (Horde Zla) pridruzili protestima......opet cetnicka propaganda.... :D
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 06 jun 2013, 22:42

Šta bi tek bilo da smo se fakat priključili. :lol:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 06 jun 2013, 23:17

Shanks je napisao/la:Šta bi tek bilo da smo se fakat priključili. :lol:
Koje bi sad zivotinje pominjali, posto lavova nema u Sarajevu....

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 jun 2013, 00:00

ništa novo, godine prolaze ali zatucane glave ostaju ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 07 jun 2013, 00:01

fedeltafrotta je napisao/la:ništa novo, godine prolaze ali zatucane glave ostaju ;)
Nebeski narod jbg.....

romasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la romasarajevo » 08 jun 2013, 15:08

vi se ostavite foruma i malo se posveite utakmicama nemoze se klub voliti preko foruma serete nevaljavam ovaj onaj igraci uprava a nepita te se kako klub zivi svaka utakmica kuci je minus dodze 500 ljudi na tekmu a proda se 100-150 ulaznica a za jednu tekmu treba 12000-15000 hiljada maraka pa vi izracunajte taj minus pa ce te vidjeti kako ovi ljudi rade bolje se svi ukljucite animirajte raju da dolaze na tekme dajte da svi zajedno dignemo ovaj klub na noge dajte da na svetinji imamo barem 6000-10000 milja pa ce onda biti para i za prava pojacanja i dolazice pravi sponzori kobi bio sponzor klubu sa 500 navijaca molim vas dignite sve na noge da u narednoj sezoni imamo sto vecu posjetu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jun 2013, 17:33

romasarajevo je napisao/la:vi se ostavite foruma i malo se posveite utakmicama nemoze se klub voliti preko foruma serete nevaljavam ovaj onaj igraci uprava a nepita te se kako klub zivi svaka utakmica kuci je minus dodze 500 ljudi na tekmu a proda se 100-150 ulaznica a za jednu tekmu treba 12000-15000 hiljada maraka pa vi izracunajte taj minus pa ce te vidjeti kako ovi ljudi rade bolje se svi ukljucite animirajte raju da dolaze na tekme dajte da svi zajedno dignemo ovaj klub na noge dajte da na svetinji imamo barem 6000-10000 milja pa ce onda biti para i za prava pojacanja i dolazice pravi sponzori kobi bio sponzor klubu sa 500 navijaca molim vas dignite sve na noge da u narednoj sezoni imamo sto vecu posjetu
Jarane ja sam znao kad igramo protiv Olimpica,Leotara preputovati do Sarajeva 350km,i dodjem tamo i ono jadno prazno.Onda sam odlucio bojkotovati do kraja sezone,
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 08 jun 2013, 18:34

Imali sta ovdje kod nas novo igracki kadar?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 jun 2013, 18:45

Vjerovatno se pregovara sa nekim imenima. Fazon je sto nema nikakvih mahalskih prica, pa ne znamo dokle su. Ja koliko sam upratio prozivka je u ponedjeljak i kako su vec ranije najavili moguce da se tada pojava neka nova imena.
#divovi

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 08 jun 2013, 18:48

Bice abd nekih novih faca kod nas i nadam se kvalitetnim igracima, a ne nekim polovnjacima ale Zlatkovic i sl. ;)

Evo ga vec jedan dolazi i to u ponedjeljak se prikljucuje.... 8-) 8-)

Crnogorac Marko Radulović stiže na Koševo

Crnogorski nogometaš Marko Radulović, koji i gra na poziciji desnog bočnog, stiže na Koševo. On je dogovorio sve uslove i u ponedjeljak će se pojaviti na početku priprema i potpisat će dvogodišnji ugovor sa Bordo timom.

Spomenutog igrača šefu stručnog štaba koševskog premijerligaša Husrefu Musemiću preporučio je trener Miodrag Radulović.

Nakon toga skaut tima u dva navrata je posmatrao Markove nastupe i zaključeno je da se sa njim treba potpisati ugovor.

Inače, Radulović je rođen 1985.godine, a posljednju sezonu nosio je dres OFK Petrovca koji je završio na šestom mjestu crnogorskog elitnog takmičenja. U karijeri je igrao još za Mladost i mađarski MTK-a. ;)

High

Post Postao/la High » 08 jun 2013, 19:33

Kako navode, Marko Radulović treba biti naš novi igrač...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, Bordo10, Fudo, johntravolta123, mnon46, Posejdon i 95 gostiju.