Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

legenda reala
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la legenda reala » 08 jun 2013, 15:26

zizu1991 je napisao/la:Komentari na srbijanskoj stranici povodom naših igara u kvalifikacijama za WC2014 su poprilično realni.
Oni lošiji komentari su dobrano negativno ocijenjeni. Izabrao sam par simpatičnih komentara koje sam odlučio
da podjelim sa vama. U pitanju je stranica mondo . rs
Bosnom vetar probeharao, mene miha razocarao, svuda golovi i na brazil mirise ali ti miho selektor nikad vise.
Volim te Bosno :) Bravo,svaka cast,ono je bilo lepo gledati!!!Sad bar znam za koga navijam umesto Srbije u Brazilu :)
Bosna najaca na balkanu... Svaka cast,zasluzili su sv prvenstvo
:D
A i jako lijepi komentari debila sa nikovima BanjaLuka,Republika Srpska i sl :lol: :lol: pojedoše se od muke, kao Wels bi bio prvi u našoj grupi, a mi tog Welsa razbili za 20 minuta usred Cardifa 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jun 2013, 15:32

Ma pusti ih legendo, poslije nas, najdraze mi je da u inat njima idemo u Brazil :!: 8-) .

Vise puta prezvakana prica o nasoj grupi, jeste nesto laksa, ali ko je vec Grcima dao 3 komada, ili Latvijcima u gostima petardu uvalio.

Sila smo ! 8-)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jun 2013, 15:34

Svaka cast nekim na komentarima a za sve ostale tu je:

[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jun 2013, 15:42

Goalgetter je napisao/la:Ma pusti ih legendo, poslije nas, najdraze mi je da u inat njima idemo u Brazil :!: 8-) .

Vise puta prezvakana prica o nasoj grupi, jeste nesto laksa, ali ko je vec Grcima dao 3 komada, ili Latvijcima u gostima petardu uvalio.

Sila smo ! 8-)
Nebitna je ba grupa, mi bi se prošetali i grupom A i kojom već, imamo momentum sve kockice su se poklopile ide nam sve od ruke, još su igrači dosta ispali iz forme i opet 5:0(forma kao protiv Grka 12:0 bi ovi zaplatili), eno Hrvati izgubiše na svom terenu upravo zbog umora/loše forme ;)

Ja sam protiv Grka piso sve ispod 2:0 neuspjeh, protiv ovih 4:0 minimalno sam najavio, prva protiv Slovaka 4:1(uzvrat 1:3) u Zenici, Lihtenštajn 10:0(tu bi trebali proslaviti plasman na SP,ne možemo ni zamisliti šta ćemo im uraditi)

Edit:
Žao mi što ovu odgodiše, želio sam vidjeti Višća-Stevo krila od prve minute, a Sejo na sredini kao zadnji vezni, ono baš napadački
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 08 jun 2013, 15:47

Prvo da mi doguramo do septembra sa zdravim igracima pa onda cemo da zgazimo Slovake,mada oni mogu da budu nagazna mina pobjeda kuci tamo x ja zadovoljan.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 08 jun 2013, 16:57

Zamolio bih forumaše da ukoliko neko zna za neki link odakle mogu skinuti cijelu utakmicu, pa da je onako sa merakom pogledam. Nas četvorica na parkingu u njemačkoj, imamo neki internet ali je jako spor i nemožemo pogledati snimak sa youtube, jer štopa ko ludo...

ukoliko postoji negdje uploadovan snimak (po mogućnosti sa Marijanom :D ) mogli bi skninuti utakmicu pa onda pogledati...

Hvala unaprijed!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 jun 2013, 16:59

Kad ce vise septembar :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 08 jun 2013, 17:09

MirzaLukavac je napisao/la:Zamolio bih forumaše da ukoliko neko zna za neki link odakle mogu skinuti cijelu utakmicu, pa da je onako sa merakom pogledam. Nas četvorica na parkingu u njemačkoj, imamo neki internet ali je jako spor i nemožemo pogledati snimak sa youtube, jer štopa ko ludo...

ukoliko postoji negdje uploadovan snimak (po mogućnosti sa Marijanom :D ) mogli bi skninuti utakmicu pa onda pogledati...

Hvala unaprijed!
1) Ako imas Mozilla Firefox, downloadiraj "Download Helper 4.9.15"
2) Idi ovdje: Prvo pol: " onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo pol: " onclick="window.open(this.href);return false;
3) Pritisni ono desno dugme na maus > DownloadHelper > Media > odaberi MP4

trajat ce malo vremena dok se to downloading

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 08 jun 2013, 17:17

Emir000 je napisao/la:
MirzaLukavac je napisao/la:Zamolio bih forumaše da ukoliko neko zna za neki link odakle mogu skinuti cijelu utakmicu, pa da je onako sa merakom pogledam. Nas četvorica na parkingu u njemačkoj, imamo neki internet ali je jako spor i nemožemo pogledati snimak sa youtube, jer štopa ko ludo...

Hvala unaprijed!

Hvala ti puno za ove info...nisam siguran da ce mi plejeri citat mp4, ali skontat cu vec nesto...mozda 3gp player???

Zaradio si po sevap od sve cetvorice :D :D :D

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 08 jun 2013, 17:25

MirzaLukavac je napisao/la:
Emir000 je napisao/la:

Hvala unaprijed!

Hvala ti puno za ove info...nisam siguran da ce mi plejeri citat mp4, ali skontat cu vec nesto...mozda 3gp player???

Zaradio si po sevap od sve cetvorice :D :D :D
Nema problema momcino

Eto ako imas Windows Media Player, RealPlayer, itd radit ce, ali ako ne, samo downloadiraj VLC Media Player: http://download.cnet.com/VLC-Media-Play ... 67151.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Taj plejer cita skoro sve

Neznam za 3gp, nikad nisam koristio

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 jun 2013, 17:25

Ako vam stopa kao ludo na YouTube, onda moze biti da ste stavili na preveliku kvalitetu video, pa iz tog razloga... Pokusajte to staviti na 360, ili 480p, pa mozda bude bolje. Ili mozda cak i na 240p ako i dalje stopa.
Postovanje treba zaraditi.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2013, 17:34

Sad sam se sjetio onog frajera što je uletio na teren, ali nije prikazano šta je uradio.
Da li se meni učinilo ili je on sudiji Deanu dao našu zastavu :mrgreen: ?
Upratio sam samo da je nabacio sekjuritiju i vratio se na tribinu :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 jun 2013, 17:37

ceze je napisao/la:Sad sam se sjetio onog frajera što je uletio na teren, ali nije prikazano šta je uradio.
I to dok se vraća maše rukama kao sve je uredu, evo sam ću ja izać'. Hahaha i vrati se čovjek na tribinu, ja umro od smijeha, još gledali u kafiću priča raja u nas bi modar izašao sa stadiona. :mrgreen:

Baš me zanima jesu li ga uhapsili kasnije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2013, 17:38

Kakav je ono gigant :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 08 jun 2013, 17:42

kad_kako je napisao/la:Ako vam stopa kao ludo na YouTube, onda moze biti da ste stavili na preveliku kvalitetu video, pa iz tog razloga... Pokusajte to staviti na 360, ili 480p, pa mozda bude bolje. Ili mozda cak i na 240p ako i dalje stopa.
Ma nije do kvaliteta, stavio sam ja na minimum, nego to je parking gdje se parkira 200 kamiona, i skoro svi imaju LapTop... sad mozes zamislit koliko je to sporo...

A uspio sam skinuti onaj 10to minutni highlist u mp4 formatu, ali zacudo, ni vlc, nit real player, nit bs player nece da citaju...traze neke codece koje nikako da nadjem... sve u svemu, hvala svima koji ste odgovorili!

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 08 jun 2013, 17:42

slika

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 08 jun 2013, 17:43

Kasno si vidio koliko je sati momce.
Unico amore sei!
❤️🖤

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 jun 2013, 17:56

Al' je Vedo zavali... trzaj glavom a la Trezegol svojevremeno... nema odbraniti sine... :mrgreen:

I Haris... golčina... :shock: :o
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 08 jun 2013, 18:04

Ovo je o repki BiH, nema Alen nista sa nama. HR forum iz det vej -------->

dinci_97
Kontakt:

Post Postao/la dinci_97 » 08 jun 2013, 18:14

Marsal je napisao/la:
ceze je napisao/la:Sad sam se sjetio onog frajera što je uletio na teren, ali nije prikazano šta je uradio.
I to dok se vraća maše rukama kao sve je uredu, evo sam ću ja izać'. Hahaha i vrati se čovjek na tribinu, ja umro od smijeha, još gledali u kafiću priča raja u nas bi modar izašao sa stadiona. :mrgreen:

Baš me zanima jesu li ga uhapsili kasnije.

Poznajem covjeka iz Svedske je i nije uhapsen :D

http://www.zaslike.com/files/ywwvou4ttgdv7gz2siex.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.