Sportski komentatori

Zeman
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Zeman » 08 jun 2013, 16:33

"Posvećujem ovaj prenos mojoj mami, ocu, sestri, bratu, Senadu Hadžifejzoviću-mom duhovnom ocu, mojim prijateljima bez kojih ni mene ne bi bilo."
To treba da govori komentator u po' utakmice reprezentacije?
NAPRIJED NARODE!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jun 2013, 16:37

Sve je pitanje toga ko ga voli, a ko ne. U tome je sva mudrost ovoga svijeta.
Što se mene tiče, ja najviše volim čuti Kristića kada komentariše reprezentaciju.
Naprosto je poludio ovaj zadnji kvalifikacijski ciklus.
Što se Marijana tiče, meni ne smeta. Jbg, nismo svi stručni slušaoci i stručni ocijenjivači
komentatora nogometnih utakmica.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 08 jun 2013, 16:40

Zeman je napisao/la:"Posvećujem ovaj prenos mojoj mami, ocu, sestri, bratu, Senadu Hadžifejzoviću-mom duhovnom ocu, mojim prijateljima bez kojih ni mene ne bi bilo."
To treba da govori komentator u po' utakmice reprezentacije?
Pa govori covjek,sta ima veze.Ako ces tako gledati,nijedan komentator ne radi svoj posao,pogotovo komentatori s ovih prostora.Svi u toku prenosa spominju neke gluposti koje nemaju veze s utakmicom.Jedina razlika izmedju Marjana i svih ostalih je sto se Marjanovim komentarima nekad mozes i nasmijat.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 08 jun 2013, 16:42

Marjan vise nije ni malo zanimljiv.Sta vise,kao totalni laik prenosi utakmicu.Koji komentator govori kad neki igrac ima loptu "...iz Vlasenice je,naravno." i sta mu znaci ovo naravno,kad to tek spominje.

Bio je s vikom svojom zanimljiv na pocetku,sinoc kad Dzeko dade gol 20 puta ponavlja Dijamantu,dobro je ba,za 0:5 smo zabili,nije preokret na 2:3.
#miasanmia

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jun 2013, 17:13

Marjane kralju,volim te svega mi! Mozda covjek malo pretjeruje sa informacijama,ali bar sve informacije koje kaze su 100% tacne i nema lapsusa. Eto vam Kemo hebo vas on pa nek govori da je igrac otrcao u narucje svojoj "posvojenoj majci". Puu
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 08 jun 2013, 17:13

Marjan prodana duša , da ode u Hrvatsku i tamo bi skak'o na Mandžukiće , Modriće i sve ostale "vatrene" . Ista priča kad je bio na SK , Partizan košarka ( Tripkoviću sine , ovaj onaj sine ) . Sve je to do para i kako vjetar puše tako se i on ponaša. Radi svoj pos'o , al' ubija više o podaci o dedi , nani šta mu je amidžić radio . Prenosi fudbal ne zanima raju odakle mu snaha ...
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jun 2013, 17:18

GameFKS je napisao/la:Marjan prodana duša , da ode u Hrvatsku i tamo bi skak'o na Mandžukiće , Modriće i sve ostale "vatrene" . Ista priča kad je bio na SK , Partizan košarka ( Tripkoviću sine , ovaj onaj sine ) . Sve je to do para i kako vjetar puše tako se i on ponaša. Radi svoj pos'o , al' ubija više o podaci o dedi , nani šta mu je amidžić radio . Prenosi fudbal ne zanima raju odakle mu snaha ...
Ojjj zemljo,progutaj me :oops: :oops: Pa da li je ovo moguce? :oops: Idi umij se bolan,pobrkao si pojmove.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 jun 2013, 17:20

GameFKS je napisao/la:Radi svoj pos'o , al' ubija više o podaci o dedi , nani šta mu je amidžić radio . Prenosi fudbal ne zanima raju odakle mu snaha ...

Zaista lik udavi sa podacima koji nemaju ama baš nikakve veze sa utakmicom. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2013, 17:23

Za ove koji pljuju Marijana neka napišu imena komentatora koje bi oni željeli da vide/čuju u prenosima reprezentacije pa da onda normalno diskutujemo.

Lako je tako pljuvati samo. I ja bih Lahma na desni bek, ali ne može, igra Mujdža i ja sam zadovoljan.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 jun 2013, 17:26

GameFKS je napisao/la:Marjan prodana duša , da ode u Hrvatsku i tamo bi skak'o na Mandžukiće , Modriće i sve ostale "vatrene" . Ista priča kad je bio na SK , Partizan košarka ( Tripkoviću sine , ovaj onaj sine ) . Sve je to do para i kako vjetar puše tako se i on ponaša.
Nije Ćiro yebote :lol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 jun 2013, 17:28

hrdjavom racku i ckapi smeta, tako je sa pojedinim ovdje, nekima ni Marv Albert ne bi odg. da gledaju NBA :roll:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 jun 2013, 17:43

miki_92 je napisao/la:hrdjavom racku i ckapi smeta, tako je sa pojedinim ovdje, nekima ni Marv Albert ne bi odg. da gledaju NBA :roll:
+1

Nije pozorište, tekma je i treba sve da se trese
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 jun 2013, 17:44

BadrHari je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Marjan prodana duša , da ode u Hrvatsku i tamo bi skak'o na Mandžukiće , Modriće i sve ostale "vatrene" . Ista priča kad je bio na SK , Partizan košarka ( Tripkoviću sine , ovaj onaj sine ) . Sve je to do para i kako vjetar puše tako se i on ponaša.
Nije Ćiro yebote :lol:

+1

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 08 jun 2013, 17:55

ceze je napisao/la:Za ove koji pljuju Marijana neka napišu imena komentatora koje bi oni željeli da vide/čuju u prenosima reprezentacije pa da onda normalno diskutujemo.

Lako je tako pljuvati samo. I ja bih Lahma na desni bek, ali ne može, igra Mujdža i ja sam zadovoljan.
Sabahudin je za njega doktor. Imao je lapsusa ali covjek zna posao. Plus: Ne vrišti, ne urla i nije drogiran dosao na posao :D

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 08 jun 2013, 18:03

Sabinho je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Marjan prodana duša , da ode u Hrvatsku i tamo bi skak'o na Mandžukiće , Modriće i sve ostale "vatrene" . Ista priča kad je bio na SK , Partizan košarka ( Tripkoviću sine , ovaj onaj sine ) . Sve je to do para i kako vjetar puše tako se i on ponaša. Radi svoj pos'o , al' ubija više o podaci o dedi , nani šta mu je amidžić radio . Prenosi fudbal ne zanima raju odakle mu snaha ...
Ojjj zemljo,progutaj me :oops: :oops: Pa da li je ovo moguce? :oops: Idi umij se bolan,pobrkao si pojmove.
Šta sam ba ja pobrko , je l' to nije skako po SK na partizan i sve , skače i kad igra željo , sarajevo, davi frajer.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2013, 18:04

stomaklija je napisao/la:
ceze je napisao/la:Za ove koji pljuju Marijana neka napišu imena komentatora koje bi oni željeli da vide/čuju u prenosima reprezentacije pa da onda normalno diskutujemo.

Sabahudin je za njega doktor. Imao je lapsusa ali covjek zna posao. Plus: Ne vrišti, ne urla i nije drogiran dosao na posao :D
Fino otiđi u onaj njegov kafić pa slušaj šta priča u toku tekme, ne bavi se on više ovim poslom.

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 08 jun 2013, 18:21

frajer je ciro gdje su suske tu je i on, u proslom postu sam napisao da ga neki svrstavaju u NAS KOMENTATOR covjek je odrastao van Bosne i pokopijo sve njihovo i sad komentarise nasu repku,skakao kada igra partizan i drogo. covjek koji se rodi ovdje,provede djetinstvo ovdje,jednostavno zivi ovdje to je nas cak i oni koji odu vani zbog skolovanja ili posla pa se vrate i oni su nasi. Ako vec komentarise neka izostavi nebitne podatke,imena ljudi nevezani za utakmicu i repku,i naravno izbaciti ekavicu..
Komentator s FTV s izrazima greda,vratnica,zalede i ostalo komentarisanje utakmice....stranka progurala
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 jun 2013, 18:28

Nigdje veze. Mogao bi ja isto reci da ni ti nisi nas, jer ti je pravopis kao da si dosao iz Tunguzije.
Postovanje treba zaraditi.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2013, 18:29

kad_kako je napisao/la:Nigdje veze. Mogao bi ja isto reci da ni ti nisi nas, jer ti je pravopis kao da si dosao iz Tunguzije.
Baš sam isto krenuo da napišem.
Samo mu pravopis nije kao iz Tunguzije, nego pravi dijasporski :mrgreen:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 08 jun 2013, 18:33

Ogranicen si kao kokosinjac ispred vrata ti. Malo uvazavanja drugog nije na odmet :)

Sta ces reci onda za Borisa Bilica, koji prenosi na hrvatskom, gle cuda isto tako konstutivan jezik u BIH isto kao i bosanski! Momak je s Vratnika...

Reci mi, kakav je o n ?

Inace, bolje slusati Marijana nego Bahu i kompaniju s BHT/FTV.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.