Kevin Garnett $329 million 18
Shaquiile O'Neal $292 million 19
Kobe Bryant $280 million 17
Tim Duncan $225 million 16
Dirk Nowitzki $204 million 15
Vjerovatno ce , tj. sigurno Kobe preci jos cifru 300 mil. $ uz Kevina

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Danas nazalost nista ne valja...filip13 je napisao/la:skupljao sam košarku,imao sam bar 70-80 brojeva
Ta kosarka ne izlazi vise vec godinama. Mozda ti mislis na neki drugi kosarkaski magazin...Pirke je napisao/la:Danas nazalost nista ne valja...filip13 je napisao/la:skupljao sam košarku,imao sam bar 70-80 brojeva
LenBias je napisao/la:
zanimljiv clanak vezan za Hillakoji je vas odgovor na anketi?
Kupio sam neki magazin ima par godina...BernardBarnjak je napisao/la:Ta kosarka ne izlazi vise vec godinama. Mozda ti mislis na neki drugi kosarkaski magazin...Pirke je napisao/la:Danas nazalost nista ne valja...filip13 je napisao/la:skupljao sam košarku,imao sam bar 70-80 brojeva
[youtube][/youtube]BernardBarnjak je napisao/la:Jason Kidd Retires from NBA After 19-Year Career
da, samo što su Sabonis i Petrović ušli prvenstveno zbog zasluga u europskoj košarci, a ne u NBA. jednog dana će Hill sigurno ući, vjerovatno iz prvog pokušaja kao i Kidd...filip13 je napisao/la:LenBias je napisao/la:
ako su snpr. abonis i petrović ušliu hall of fame ne vidim zbog čega ne bi hill ušao
Pasha je napisao/la:da, samo što su Sabonis i Petrović ušli prvenstveno zbog zasluga u europskoj košarci, a ne u NBA. jednog dana će Hill sigurno ući, vjerovatno iz prvog pokušaja kao i Kidd...filip13 je napisao/la:LenBias je napisao/la:
ako su snpr. abonis i petrović ušliu hall of fame ne vidim zbog čega ne bi hill ušao
Pasha je napisao/la:nema NBA Hall of fame, samo Baskeball Hall of fame, čak ti to i u naslovu članka koji citirate piše.
u njemu(Basketball Hall of fame) su također primjeni i "istaknuti" NBA igrači Krešo Ćosić, Dražen Dalipagić, Sergei Belov i mnogi drugi. za njega je bio nominovan i Mirza Delibašić, ali nažalost još nije ušao u njega. ili recimo primjeni su i "istaknuti" NBA treneri, Aca Nikolić, Mirko Novosel, Aleksandr Gomelsky... pa onda "poznati" NBA zaslužnik Borislav Stanković itd.
a nešto sasvim drugo je FIBA Hall of fame. Basketball Hall of fame "prima" ukućane od 1959, a FIBA tek nekih 10-tak godina.
Pasha je napisao/la:to je taj Basketball Hall of fame i u njega mogu ući svi.
a kažem da su Sabonis i Petrović, kao i mnogi od mene nabrojani ušli u njega zahvaljući zaslugama iz europske košarke.
čak se sjećam da su neki NBA analitičati postavljali isto pitanje o NBA učinku, kad je Dražen primljen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.