Pisao sam prije 2 dana kako su Boysi najavili dolazak, a izgleda da zabrane za seniorske utakmice vrijede i za one juniorske

Znam da je zabranjeno stavljat navijacke slike, ali ovo moram jer je neobicno

Biljan, Brodic, KolarSiamoNoi je napisao/la:Odlično stoje za sada.3-1.
Organiziranog odlaska nije bilo radi sranja od jucer. Vjerovatno ih ne bi pustili ni na obliznju zgraduSiamoNoi je napisao/la:Boysa nema.
SiamoNoi je napisao/la:[youtube][/youtube]
30 milijuna, razumiješ me, 30 milijuna sam uložio u obnovu Maksimira, od toga barem 2 milijuna na wc-e, jer razumiješ me, ljudi se trebaju osjećati ugodno kad se odu popišati.
Pazi ti, najbolje talijanske pločice i to one protuklizne, 200 eura kvadrat, **** ti materina, i to još u plavoj boji, jer znaš, to su ti Dinamove boje. Slavine od 300 eura komad, a,a,a,a,a,a,a,a,a unutra miriši ko na livadi punoj cvijeća. 20 hiljada kuna mjesečno samo za osvježivače prostora, i još 7 hiljada mjesečno spremačicama koje čiste sve što ti huligani zapišaju. Dvadeset obitelji prehranjuju ti wc-i. Dvadeset.
100 hiljada eura sam dao samo dizajnerima interijera, da čovjek uživa dok piša.
Ko ti to može pružiti? Mamić i Dinamo samo!
I mi kaže, pazi ti njega, pliva ti u wc-ima. Pa pogledaj ti Prag, pogledaj ti Njemačku, plivaju cijeli gradovi, o on se buni zbog 10 centimetara vode. I to one fine čiste zagrebačke vode. **** mu materina, da mu **** materina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.