NK Zvijezda Gradačac

ludinjo22
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ludinjo22 » 07 jun 2013, 16:19

Zmajjj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:vidjecemo, leotar je dobro vodio i dobre igrace dovodio.nadam se da ce uspjeti dovesti neke dobre igrace koji ce nam dati kvalitet u igri.poznato je da njegove ekipe igraju borbeno i srcano nadamo se da ce tako voditi i nasu ekipu.
kada bi uspio dovesti stojceva to bi bilo super.
a vidim odma se pojedini sprdaju.ako neznate prosle polusezone je gacinovic uz odovica bio glavni kandidat za nasu klupu
Astra nemoj više o tim Makedoncima Stančevski, Djurdjević, Stojćev vidiš da ovi što su bili ništa nisu bolji od naše djece
naša djeca ovdje nemogu uspjet kad pojedini treneri guraju svoje u prvi tim a nekim igracima koji su tri puta bolji od tih i koji sugurno nisu manekeni ne zele dati priliku!

EDIT: @ vatreni ti et prvi sad napuhajes situaciju a poslje pocnes srat kako nista ne valja

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 jun 2013, 17:05

vidjecemo ,moglo bi ovo sve ispasti dobro.doci ce par dobrih igraca i uz ove nase nadati se sredini tabele.bitno je da se krenulo na vrijeme sa igracima
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 jun 2013, 17:14

ludinjo22 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:vidjecemo, leotar je dobro vodio i dobre igrace dovodio.nadam se da ce uspjeti dovesti neke dobre igrace koji ce nam dati kvalitet u igri.poznato je da njegove ekipe igraju borbeno i srcano nadamo se da ce tako voditi i nasu ekipu.
kada bi uspio dovesti stojceva to bi bilo super.
a vidim odma se pojedini sprdaju.ako neznate prosle polusezone je gacinovic uz odovica bio glavni kandidat za nasu klupu
Astra nemoj više o tim Makedoncima Stančevski, Djurdjević, Stojćev vidiš da ovi što su bili ništa nisu bolji od naše djece
naša djeca ovdje nemogu uspjet kad pojedini treneri guraju svoje u prvi tim a nekim igracima koji su tri puta bolji od tih i koji sugurno nisu manekeni ne zele dati priliku!

EDIT: @ vatreni ti et prvi sad napuhajes situaciju a poslje pocnes srat kako nista ne valja
nemojte ljudi tako.pa valjda znate ako bi pustili da nasa djeca igraju ispali bi sigurno.a igraci sa strane moraju igrati jer nemamo kvalitet u nasem gradu.akobogda ove sezone cemo sigurno vise gledati nase igrace.dobivace sigurno prilike.bitno je dobro startati i da se sezona igra bez puno pritiska

Nova sezona nova nafaka

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 07 jun 2013, 18:10

@astra nisi me dobro razumio u prvi tim idu neki anonimusi dok oni koju se bore i rade i daju sve od sebe staje u mjestu jer ih nema ko pogurat jer nisu necije komsije ili neci igraci.

p.s. da kazem da se ne radi o direktoru

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 07 jun 2013, 20:02

Znal neko koliki je budžet ? Samo kažu da je umanjen u odnosu na prošli.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 07 jun 2013, 21:59

7aprildomemoj je napisao/la:Znal neko koliki je budžet ? Samo kažu da je umanjen u odnosu na prošli.
ma oko 400.000. ne vjerujem da je više
Dragon Town

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 07 jun 2013, 23:19

neka je sretno Gacinovicu i igracima koji budu igrali za nas nadam se da ce za sve nas biti bolja i uspjesnija sezona i da ce se opstanak izboriti prije da se neceka zadnje kolo

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 08 jun 2013, 10:41

RADE JOVICIC
RATKO NINKOVIC
ZORAN CURGUZ
DRAGAN JOVIC
ZORAN KUNTIC
MILOMIR ODOVIC
VLADIMIR GACINOVIC
Nisam nacionalista ali ni BORAC , ni SLAVIJA nemaju ovakav spisak trenera.Kao da zivimo u Kragujevcu

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 jun 2013, 11:51

mmmirza je napisao/la:RADE JOVICIC
RATKO NINKOVIC
ZORAN CURGUZ
DRAGAN JOVIC
ZORAN KUNTIC
MILOMIR ODOVIC
VLADIMIR GACINOVIC
Nisam nacionalista ali ni BORAC , ni SLAVIJA nemaju ovakav spisak trenera.Kao da zivimo u Kragujevcu
:lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 08 jun 2013, 12:02

mmmirza je napisao/la:RADE JOVICIC
RATKO NINKOVIC
ZORAN CURGUZ
DRAGAN JOVIC
ZORAN KUNTIC
MILOMIR ODOVIC
VLADIMIR GACINOVIC
" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: :lol: :lol: samo da nam ovaj ne dođe noge će nam polomit na treningu :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jun 2013, 13:31

imali kakvih igraca znali ko ljudi sta.hocel biti sta od nas ;) :D

Nova sezona nova nafaka

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 09 jun 2013, 13:36

Ima tamo negdje moj post, da mi niste dragi zbog igraca jer nisam nacionalista al umjesto da se da momcima sa ovih prostora ne kazem muslimanima vec bh drzavljanima jer mozda nekad bude neko reprezentativac da se gura ovaj BH Nogomet ionako smo da prostite u kur.cu ... a gle ti u njih spiska trenera! brate da vi niste ratovali protiv samih sebe , pa necete muslimana za trenera... pa doveli ste sportskog iz srbije :D jedini musliman koji se ja mislim mogao naci u srbiji :) al ovaj komentar da Borac i Slavija nemaju ovakav spisak je najjaci... Bgm dolazio sam na neke vase utakmice , fina carscija , fini ljudi , al klub vam iz dana u dan ode u pm... koji ste nacionalisti sta vi to imate protiv muslimana :lol: :lol: :lol: :lol:
>>No body likes us but we dont care<<

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jun 2013, 13:43

D€LUX je napisao/la:Ima tamo negdje moj post, da mi niste dragi zbog igraca jer nisam nacionalista al umjesto da se da momcima sa ovih prostora ne kazem muslimanima vec bh drzavljanima jer mozda nekad bude neko reprezentativac da se gura ovaj BH Nogomet ionako smo da prostite u kur.cu ... a gle ti u njih spiska trenera! brate da vi niste ratovali protiv samih sebe , pa necete muslimana za trenera... pa doveli ste sportskog iz srbije :D jedini musliman koji se ja mislim mogao naci u srbiji :) al ovaj komentar da Borac i Slavija nemaju ovakav spisak je najjaci... Bgm dolazio sam na neke vase utakmice , fina carscija , fini ljudi , al klub vam iz dana u dan ode u pm... koji ste nacionalisti sta vi to imate protiv muslimana :lol: :lol: :lol: :lol:
sta ces stari kad nam trener musliman koji je bio glavni kandidat uz ovog novog hoce duple pare.

Nova sezona nova nafaka

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 09 jun 2013, 13:51

astra1922 je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Ima tamo negdje moj post, da mi niste dragi zbog igraca jer nisam nacionalista al umjesto da se da momcima sa ovih prostora ne kazem muslimanima vec bh drzavljanima jer mozda nekad bude neko reprezentativac da se gura ovaj BH Nogomet ionako smo da prostite u kur.cu ... a gle ti u njih spiska trenera! brate da vi niste ratovali protiv samih sebe , pa necete muslimana za trenera... pa doveli ste sportskog iz srbije :D jedini musliman koji se ja mislim mogao naci u srbiji :) al ovaj komentar da Borac i Slavija nemaju ovakav spisak je najjaci... Bgm dolazio sam na neke vase utakmice , fina carscija , fini ljudi , al klub vam iz dana u dan ode u pm... koji ste nacionalisti sta vi to imate protiv muslimana :lol: :lol: :lol: :lol:
sta ces stari kad nam trener musliman koji je bio glavni kandidat uz ovog novog hoce duple pare.
daj ba brate pa ima i jeftinijih varijanti al da ste vi doveli bar vladu capljica ajd ... vec ti pricas ko da ste murinja doveli , a ja onog lika znam po frizuri vazda smjesan bio inace prije nikad cuo za njega... u vas je problem onaj sportski direktor frajer pravi malu srbiju u gradaccu ...al mislim da vam je ovo zadnja sezona u PL ,iskreno no hard feelings. nema fadila , nema pojacanja , kad se vidi ko je dosao za trenera lik samo vodio u seniorskom nogometu Leotar znaci da se pripremate za ispast...
>>No body likes us but we dont care<<

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jun 2013, 14:25

dobar dobar.dobro je kad te vec prezale a nije ni pocela sezona mozda i bude sta od nas :mrgreen: :lol:

neznam samo odkud ti to da nema fadila

Nova sezona nova nafaka

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 09 jun 2013, 14:26

@delux ostavi se Zvijezde idi prati svog zelju pazi da se vi ne raspadnete

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 09 jun 2013, 14:36

Pravo dobro razmišljaš. Tvoja glava vrijedi za četiri noge a ne za dvije :mrgreen:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jun 2013, 14:50

serim je napisao/la:
Pravo dobro razmišljaš. Tvoja glava vrijedi za četiri noge a ne za dvije :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 09 jun 2013, 14:51

D€LUX je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
daj ba brate pa ima i jeftinijih varijanti al da ste vi doveli bar vladu capljica ajd ... vec ti pricas ko da ste murinja doveli , a ja onog lika znam po frizuri vazda smjesan bio inace prije nikad cuo za njega... u vas je problem onaj sportski direktor frajer pravi malu srbiju u gradaccu ...al mislim da vam je ovo zadnja sezona u PL ,iskreno no hard feelings. nema fadila , nema pojacanja , kad se vidi ko je dosao za trenera lik samo vodio u seniorskom nogometu Leotar znaci da se pripremate za ispast...
Koji si analitičar.Gdje samo toliku pamet pokupi.Pobrinite se da nesto uradite u Europi,bar da ne primite petaka.Dakle,imas gdje svoju pamet prosipati.

bosnaa99
Kontakt:

Post Postao/la bosnaa99 » 09 jun 2013, 16:18

nema vise para od cimosa i odmah problemi nastupili tek sada se vidi ko je bio alfa i omega zvijezde, slovenci sada imaju uvid za svaku marku koju posalju ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.