Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

TMovac
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la TMovac » 09 jun 2013, 15:59

ahmic je napisao/la:Slazem se za Zlaju,no ako se pojavi neko bolji,jbg...
Moramo gledat interes repke ..
Ako kriterij bude iskljucivo kvalitet i interes repke onda se treba primjeniti na sve,a ne samo za poziciju napadaca.Ja kada sam pisao da (ukoliko srede na vrijeme papire) treba povesti Kolasinca,Bicakcica jeru su kvalitetniji od Sunjica,pa mozda i Vranjesa,mene su poceli napadat.Jer kao eto nebi bilo fer prema 2 dvojici koji su odigrali pola kvalifikacija da ih se ne odvede na SP.Da se mene pita ja bih poveo najkvalitetnije koji budu u datom trenutku.Nema veze koliko su odigrali utakmica ili minuta za repku.Ako moze Rahimic sa svojih 37 godina (koji nije odigrao pune 2 godine utakmicu) osim za repku ici u Brazil,moze vala i Muslimovic sa svojih 33 (koji je uz to standardan u svom klubu i redovno zabija) a i za repku je uvijek davao 200% i igrao srcem.Takodjer sam misljenja da bi trebalo malog Besica i Zolu (ako se vrati u staru formu nakon povrede) forsirati u A repci.Momci imaju kvalitet,brzinu,mladost i ne boje se duela.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

qurle
Kontakt:

Post Postao/la qurle » 09 jun 2013, 16:02

mah nije vedo neki tehnicar tu voli srati, ali ima nos za gol ( po meni ), a isto tako rastereti dzeku.. Dzeku iovako obicno cuvaju 2 igraca.. Kad igra sam gotovo je nemoguce da nesto uradi i postajemo posve bezopasni u napadu. Ovaj mali seferovic bi savrseno saradjivao sa dzekom, al jbga sad. evo pogodak od sinoc " onclick="window.open(this.href);return false; . U svakom slucaju treba se trgnuti i naci 3ceg napadaca. isto tako Spaha nece jos dugo treba i njemu ganjati zamjenu.. Nece mi valjda Pandza biti glavni stub odbrane. Pape ima respekta prema ovim igracima koji su dugo uz repku... Ali brate red bi bilo da se sansa i drugima. Ovom stevanovicu sto brze da trazi novi klub, on ima potencijala da bude igracina.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 09 jun 2013, 16:04

Nemojte gluposti pricat za ibisevica molim vas ba :D covjek od kako je presao u stuttgart igra rame uz rame sa dzekom ( iako je dzeko klasa izanad njega ) sve sto dzeko ne uradi on stigne .... Puno serete **** vas portugal i zenica covjek bio i povrijedjen van forme van svega. Kakvo mijenjanje sistema igre , na kraju krajeva mozemo pozvati jednog napadaca jos. Zasto svi mislite da se izmjenama moramo jos vise otvarat ? Mozemo se nekad i zatvorit pa da izadje vedo ostane sam dzeko... Nemojte biti slijepci molim vas , a sto se tice tog treceg napadaca meni je nekako najrelanije onaj lik iz maribora igra ok ima lufta da napreduje i to je to ...

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 09 jun 2013, 16:06

jel zna neko kako mogu obezbjedit kartu u zilini, gledam eurolines ima samo ove pakete,
a ja bi isao svojim autom treba mi samo karta, tako ako mi neko moze pomoci savjetom hvala i sorry na OT

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 jun 2013, 16:07

Sabinho je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:mislim da je zlatan muslimovic zasluzio da se nade na spisku za sledece utakmice i isto tako da ako se akobogda plasiramo da bude dio ekipe u brazilu.zasluzio je to veliki je borac i patriota
Hvala ti :mrgreen:
Zlatane jesi to ti :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jun 2013, 16:08

ceze je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:mislim da je zlatan muslimovic zasluzio da se nade na spisku za sledece utakmice i isto tako da ako se akobogda plasiramo da bude dio ekipe u brazilu.zasluzio je to veliki je borac i patriota
Hvala ti :mrgreen:
Zlatane jesi to ti :mrgreen:
Hahahah ma nije jarane nego ga cesto spominjem,i gotivim ga :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 09 jun 2013, 16:09

ne seri boga ti
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jun 2013, 16:10

treci je napisao/la:jel zna neko kako mogu obezbjedit kartu u zilini, gledam eurolines ima samo ove pakete,
a ja bi isao svojim autom treba mi samo karta, tako ako mi neko moze pomoci savjetom hvala i sorry na OT
Probaj preko stranice njihovog saveza naruciti karte ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jun 2013, 16:11

jbmilan je napisao/la:ne seri boga ti
Ne serem,ma da tvoja pojava u meni izaziva taj poriv.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 jun 2013, 16:14

Cartman je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Šta je sa Jajalom, nije mi jasno ? Znam da igra redovno, al ne pominje se nikako u našim medijima.
mislio sam da pratim nogomet, ali ocito da ne kad nisam cuo za tog Jajala!? :roll: zna li neko nesto vise o njemu?
Mato Jajalo, igrao za U21 repku Hrvatske, a brat mu brani za nasu mladu reprezentaciju. Bio u Sieni, sad je u Kolnu. Igra zadnjeg veznog i ima iskustva iz Serie A i BL. Moglo bi se sredit da promjeni sportsko drzavljanstvo, siguran sam. Samo ga treba kontaktirat.
Polubraca,jedan je Jajalo a drugi Mudalo.
U prevodu,pun mi je klinac onih sto se sjete da mogu biti ''pohadzkad''i Bejhaovci ako im se sta zakine ili omane u drugim repkama.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 jun 2013, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 jun 2013, 16:19

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Mato Jajalo, igrao za U21 repku Hrvatske, a brat mu brani za nasu mladu reprezentaciju. Bio u Sieni, sad je u Kolnu. Igra zadnjeg veznog i ima iskustva iz Serie A i BL. Moglo bi se sredit da promjeni sportsko drzavljanstvo, siguran sam. Samo ga treba kontaktirat.
Ha ha ha.
Jesi sam smislio ovo ?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 jun 2013, 16:22

ceze je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Mato Jajalo, igrao za U21 repku Hrvatske, a brat mu brani za nasu mladu reprezentaciju. Bio u Sieni, sad je u Kolnu. Igra zadnjeg veznog i ima iskustva iz Serie A i BL. Moglo bi se sredit da promjeni sportsko drzavljanstvo, siguran sam. Samo ga treba kontaktirat.
Ha ha ha.
Jesi sam smislio ovo ?
Jok,Mato mi sapnuo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 jun 2013, 16:25

Reprezentacija nikad bolja, u Top 15 reprezentacija svijeta, Najefikasniji na dunjaluku a vi sad nasli pametovat oko pojacanja reprezentaciji, promjenama u formaciji i stilu igre itd.

Boze sacuvaj, uzivajte ljudi, Copacabana se vidi iz Bosne, idemo na Svjetsko.
Jedina prepreka nam je Slovacka do kraja koja amaterskom Lihtenstajnu ne moze zabiti gol.

Najbolja ekipa na balkanu ubjedljivo.
Hrvati klasa ispod Belgije, o Srbima da ne pricam, Crnogorci zakazali, Slovence klepili nedavno po usima.

KO SE ŽALI MRZI BOSNU HEY HEY HEY :lol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 09 jun 2013, 16:49

Goalgetter je napisao/la:
treci je napisao/la:jel zna neko kako mogu obezbjedit kartu u zilini, gledam eurolines ima samo ove pakete,
Probaj preko stranice njihovog saveza naruciti karte ;)
hvala ti, ako je to jedina opcija evo silovacu im inbox mailovima,

ps
:mrgreen: evo presao sam 60 postova

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 09 jun 2013, 17:02

Ako Pape bude zvao treceg napadaca onda bih volio da bude iz nase lige i mladji od 23 godine. I uvijek cu biti za tu opciju dokle god se ne pojavi napadac u liga 5 ili vrhunskim klubovima drugih liga.Ostali su beskorisni i samo bi rusili ugled repke. Bolje igrati bez napadaca ili promovisati ligu nego sa napadacem amaterom. BiH ima samo dva napadaca koji nisu amateri. Nadam se da ce se situacija promijeniti.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 jun 2013, 17:07

harishp je napisao/la: Polubraca,jedan je Jajalo a drugi Mudalo.
U prevodu,pun mi je klinac onih sto se sjete da mogu biti ''pohadzkad''i Bejhaovci ako im se sta zakine ili omane u drugim repkama.
:lol:

Jesu sta Mudonji u rodu? A vec ih imamo nekoliko koji su se odjednom "sjetili", cak je tesko zamislit repku bez njih. Da ne nabrajam po stoti put imena, ali zna se.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 09 jun 2013, 17:43

Rockefeller je napisao/la:Ako Pape bude zvao treceg napadaca onda bih volio da bude iz nase lige i mladji od 23 godine. I uvijek cu biti za tu opciju dokle god se ne pojavi napadac u liga 5 ili vrhunskim klubovima drugih liga.Ostali su beskorisni i samo bi rusili ugled repke. Bolje igrati bez napadaca ili promovisati ligu nego sa napadacem amaterom. BiH ima samo dva napadaca koji nisu amateri. Nadam se da ce se situacija promijeniti.
Šta je s onim našim napadačem nekim iz Teplica?
Znal ko ?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 jun 2013, 17:46

Igra, živ, zdrav, oženio se.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 09 jun 2013, 17:49

Mah, onaj iz Teplica i nesto zabija al, nit je to to konstanta, nit mozemo govoriti o odlicnim igrama pa da zasluzuje priliku. Moje misljenje je da ga ne treba zvati ..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 jun 2013, 18:04

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la: Polubraca,jedan je Jajalo a drugi Mudalo.
:lol:

Jesu sta Mudonji u rodu? A vec ih imamo nekoliko koji su se odjednom "sjetili", cak je tesko zamislit repku bez njih. Da ne nabrajam po stoti put imena, ali zna se.
Jednojajcani.
Inace je takvih sve manje,jer je logicno da....... ih vecina sad moze gledati odakle vedri:mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 jun 2013, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.