Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Greivis
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Greivis » 09 jun 2013, 17:43

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Prosli prelazni su dosli sve odreda odlicni igraci. Prvo Podolski, pa Giroud a nesto kasnije i Cazorla.
Od 2011. je pocelo dovodjenje koliko toliko kvalitetnijih igraca, i ne znam sto ocekujete neke prelaske odma na pocetku prelaznog, koji vam je, likovi tek otisli na odmore, a vi bi da se igrači odma dovedu i onda bi to znacilo kao da Arsenal napokon ozbiljno pristupa problemu. Doveo ti odličnog igrača prvi dan prelaznog roka, na sredini istog, ili na kraju isti qrc. Šta se žalite odma. Sačekajte 1.9.2013 pa onda sudite kome hocete i kako hocete.
Aferim momciluko. Ti si postao glas razuma ovdje, ko bi to rekao. Vjerovatno rusilac pozitivno utice na tebe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 09 jun 2013, 17:50

To je zbog sudzuke,suhog mesa i ovcavine iz Sandzaka. :D
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 09 jun 2013, 18:24

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Prosli prelazni su dosli sve odreda odlicni igraci. Prvo Podolski, pa Giroud a nesto kasnije i Cazorla.
Od 2011. je pocelo dovodjenje koliko toliko kvalitetnijih igraca, i ne znam sto ocekujete neke prelaske odma na pocetku prelaznog, koji vam je, likovi tek otisli na odmore, a vi bi da se igrači odma dovedu i onda bi to znacilo kao da Arsenal napokon ozbiljno pristupa problemu. Doveo ti odličnog igrača prvi dan prelaznog roka, na sredini istog, ili na kraju isti qrc. Šta se žalite odma. Sačekajte 1.9.2013 pa onda sudite kome hocete i kako hocete.
Koliko su Podolski i Giroud odlicni igraci dovoljno govori cinjenica da vec ove sezone trazimo zamjenu za obojicu , i to ni manje ni vise nego Higuaina ... :? .... Cazorla je jedino sto smo bas kvalitetno doveli , ali samo zato sto je Malagi prijetio bankrot i mi smo se prvi nasli sa spremnim parama , da je Bolonja kojim slucajem bila brza - ja mislim da bi tamo otisao.
Na kraju smo vidjeli da u Malagi ima materijala i realizovali jedan od rijetkih dobrih transfera gotovog igraca , Monreala ....

Naravno da su nasi na moru , Bayernovi nisu jer su oni vec doveli Goetze-a i Lewandovskog (95%) - a 3 titule su osvojili .... na odmoru nije ni Barcelona vec je potrosila 60 mil ... Chelsea je malo zakasnio jer je trebalo prvo dovesti Mourinja , ali evo Cavani je pred vratima ... United nema nikakve potrebe da pojacava tim .... jedino mi eto jos nije jasno sta City ceka ....

Kvalitetnog igraca nema zadnjeg dana prelaznog roka , niti dana prije toga .... barem ako se vec ranije nije upecalo pa se samo nateze oko cijene

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 jun 2013, 19:02

Pistol je napisao/la:Naravno da su nasi na moru , Bayernovi nisu jer su oni vec doveli Goetze-a i Lewandovskog (95%) - a 3 titule su osvojili .... na odmoru nije ni Barcelona vec je potrosila 60 mil ... Chelsea je malo zakasnio jer je trebalo prvo dovesti Mourinja , ali evo Cavani je pred vratima ... United nema nikakve potrebe da pojacava tim .... jedino mi eto jos nije jasno sta City ceka ....

Kvalitetnog igraca nema zadnjeg dana prelaznog roka , niti dana prije toga .... barem ako se vec ranije nije upecalo pa se samo nateze oko cijene
City ne ceka, vec su doveli dvojicu za 60 miliona. :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 jun 2013, 19:07

Nasim treba duze vremena da ostvare trofej iz razloga sto mi za razliku od vecine klubova se cjenkamo do te mjere da prodje pola prelaznog roka u pregovorima.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 09 jun 2013, 19:44

predsjednik Juventusa bio u Madridu i sastao se s Perezom u vezi kupnje i pregovora oko Higuaina, na što mu je Perez rekao da dok se ne riješi pitanje trenera, nijedan igrač ne može ići u pregovore s drugim ekipama... :lol:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 09 jun 2013, 20:55

Jovetic told La Gazzetta dello Sport: "Last summer president Andrea Della Valle told me to stay one more year and that at the end of the season, which is now, I would be allowed to leave if I wanted to.

"I've been at Fiorentina since 2008, it has been five intense seasons. I'm young and ambitious and it is normal to want to test myself somewhere else. I don't see anything wrong with that.

"Fiorentina have allowed me to compete in Europe. Now I want to win in Europe. Fiorentina's request won't block a departure. There is a clause but they will help me."

On the clubs to have shown an interest in his services, Jovetic added: "Juventus have been trying to get me for over a year. They say they want me and that I am first on their list ahead of (Zlatan) Ibrahimovic, (Carlos) Tevez and (Gonzalo) Higuain. Who wouldn't be flattered by that?

"I will also evaluate the Premier League, which is a fantastic championship, as well as La Liga. I have proposals from each of them so let's see what happens."
Prava istina o Jovetiću. Ne znam koji mi bi q da uopće i povjerujem da je prešao u Juventus. Haman bio na mobitelu pa mi bilo mrsko provjeravat.

A ljudi kukaju kao da je već otišao. Niko ga nije uzeo. Kad ga je "neko" pitao da li bi prešao u Arsenal nasmijao se i na čistom crnogorskom rekao: "Vidjećemo."

Evo ovo, pa neka se zabrinu malo i navijači Juventusa. :mrgreen: :lol:

Zasad je otvoreno, i Higuain i Jovetić i Rooney i Fabregas i Bender i Gundogan i Fellaini, svi imaju šanse. Ne postoje veća imena na tržištu od ovih. Niko neće dovesti boljeg igrače od nabrojanih. Ne znam šta se ko koji sikira uopće. Sudimo u ovo doba sledeće sezone. Za mene će nadolazeća sezona bez trofeja LP ili EPL biti porazna. Kako i sa kojim igračima će Wenger doći do toga ne znam. Znam samo da to i nije daleko kako se čini.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 jun 2013, 20:57

tillman je napisao/la:predsjednik Juventusa bio u Madridu i sastao se s Perezom u vezi kupnje i pregovora oko Higuaina, na što mu je Perez rekao da dok se ne riješi pitanje trenera, nijedan igrač ne može ići u pregovore s drugim ekipama... :lol:
I te novinare nabijem na qurac, oni sve znaju šta je ko kome rekao, šta je ko uradio, ko je koliko ponudio. Jedu gov.na svoja samo zbog par klikova.

A ja vjerujem da ćemo se pojačat ovo ljeto, AW je rekao 3 značajna pojačanja (na oficijelnoj stranici) Fergie je izjavio (SkySports) da Arsenal pravi i gradi bolju ekipu iza kulisa nego što mnogi misle.

Pa sačekajte malo majku mu pa onda počnite pljuvat. Nijedna ozbiljna stranica još nije prenijela interes za Higuaina a ovdje već kraj svijeta.

Pomalo bog vas ne pokar'o.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 09 jun 2013, 21:00

Baš tako Maršale.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 09 jun 2013, 21:02

@Marshal

hahahahahaha kakav si ti bog hahahah
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 jun 2013, 21:30

Ali mi je smijesna logika nekih navijaca. Ko trazi zamjenu za Girouda? vjerujem da je Wenger sa njim zadovoljan kao sto su i svi navijaci Arsenala bez predrasuda. Ali treba sirina klupe, mi pored njeg nemamo klasicnog spica. Walcott bi to htio biti, a ne moze vidjeli smo vec mnogo puta. Podolski je ista situacija kao i Walcott, u 4-4-2 bi bio dobar drugi spic, ali on sam kao jedini ne moze. I ko nam ostaje? Chuba Akpom? Uostalom ako se ne varam za Jovetica je jedino siguran interes Arsenala, a Jovetic opet nije klasicni spic vec krilo/amf/ss.

Realno Podolski nije kvaliteta na krilu koja nam je potrebna, ali moze uskociti da pomogne ekipi sa klupe. Trebaju i takvi igraci, da smo ga imali 2009 osvojili bi titulu vjerovatno.

Htjeli neki priznati ili ne Giroud je dobar igrac, promasio je par zicera da, ali mnogi se izgleda ne sjecaju prvih sezona recimo Gomeza. Cazorla je npr. dosao iz Spanske lige, njemu je se bilo mnogo lakse prilagoditi jer je igroa u mnogooo jacoj ligi nego Giroud. Giroud je dosao iz tri puta slabije lige u odnosu na Englesku, iz razlicitog stila, ovdje spicevi posebno ovi jaci imaju problema jer su i stoperi isto ako ne i vise jaki.
Celik!3,2,2.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 jun 2013, 22:28

Ma pretjerujes vise druze Tito vise sa takvim izrazavanjem.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 09 jun 2013, 22:34

Ono je stvarno bezobrazno, ja sam mor'o djecu u drugu sobu odvest. :lol:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 jun 2013, 22:38

Greivis je napisao/la:Ma pretjerujes vise druze Tito vise sa takvim izrazavanjem.
Ma ima onaj izraz Bog te pokar'o starinski koji uopšte nije psovka.
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ono je stvarno bezobrazno, ja sam mor'o djecu u drugu sobu odvest. :lol:
Aferim momčino!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 jun 2013, 22:47

Vrisnula, vrisnula
Ajsa vise puta
Ajsa vise puta
opio se mali mrav
pa sve dublje luta

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 09 jun 2013, 22:52

chily-rz je napisao/la:Vrisnula, vrisnula
Ajsa vise puta
Ajsa vise puta
opio se mali mrav
pa sve dublje luta
wtf :lol: :lol: :lol:

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 09 jun 2013, 23:03

AHAHAHAHAHAH :lol:

šta ti je Chily :lol:
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 jun 2013, 23:06

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
wtf :lol: :lol: :lol:
Arsenalov transfer rok,Fabregas,Felaini,Jovetic,Higuicni a na kraju ce da bude murta i kurta :mrgreen:

Valja ranit,ako bi sad legao i momentalno dopustio snu da me prevari imao bi sest sati sna..Inace me muci kratki ali i prodoran bol u desnom koljenu prilikom nesto brze kretnje ili trcanja,vendram se visoko a teske noge,mucim se u radu bez sloge al ne one Dobojske,imam koju cvaju da izguram mjesec kraju a onda u krug zavrcem za raju..Bebe lezu brate moj,.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 09 jun 2013, 23:11

Sol Campbell: "I always dreamed of winning the league at White Hart Lane... So I left and joined Arsenal."

HAHAHAHAHAHA :lol:
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 jun 2013, 23:19

Rockefeller je napisao/la: A ljudi kukaju kao da je već otišao. Niko ga nije uzeo. Kad ga je "neko" pitao da li bi prešao u Arsenal nasmijao se i na čistom crnogorskom rekao: "Vidjećemo."
Ovo je izaslo na nekom engleskom portalu kao da je izjavila njegova agentica a u stvari to je jedna navijacica Arsenala iz CG. ;)

Sama je to demantovala na svom twitteru profilu ;)

ali bez obzira na to transfer Jovetica je pomognut tom njegovom izjavom da zeli da ide i da mu polaskan interesom Juventusa, ali daleko je to od kraja. ;) Della Valle i porodica Agnelli se ne mirisu.

Sto se tice Higuaina istina je sto je receno gore. Takodjer je receno da prihvacaju Juventusovo placanje na rate ali da zele vise para. Juventus nudio 22 miliona eura ;)

A teme su bile i Pogba i Vidal. SD Juventusa rekao da nema ta sanse da ce ih prodati. ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.