UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
105
64%
Jon Jones
43
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 165

work
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la work » 25 maj 2013, 12:18

Da, u pravu si oko imena i činjenice da imaju veliki fanbase, ali mi se čini, čitajući mišljenje nekih casual simpatizera da su borbe GSP-a npr. postale monotone. Volio bih vidjeti trend prodaje PPV-a ovih boraca u prošlosti, tj. da li evidentan porast ili smanjenje.
Iskreno, ja sam indiferentan spram toa, volim pogledat dobru borbu i nije mi važno u kojoj će kategoriji to biti.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 25 maj 2013, 14:25

Hoce li Cain i veceras dobiti Bigfoot-a? Bit ce opet krvava borba a Hunt i JDS isto zanimljivo

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 25 maj 2013, 18:15

Loš sam u ovim računanjima. Može li neko napisati kad su fejsbuk borbe, kad prelims, kad main, hvala. :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 maj 2013, 21:40

work je napisao/la:Da, u pravu si oko imena i činjenice da imaju veliki fanbase, ali mi se čini, čitajući mišljenje nekih casual simpatizera da su borbe GSP-a npr. postale monotone. Volio bih vidjeti trend prodaje PPV-a ovih boraca u prošlosti, tj. da li evidentan porast ili smanjenje.
Iskreno, ja sam indiferentan spram toa, volim pogledat dobru borbu i nije mi važno u kojoj će kategoriji to biti.
pa dobro gsp zna cesto biti dosadan, jbg to je njegov nacin borbe. covjek kontrolise tog borbe i radi na prilicno siguran nacin ne rizikuje puno. meni je njegova borba protiv shieldsa jedna od najlosijih borbi koje sam ikad gledao. al njegovo ime je brand i ppv ide kao lud kad se on bori. a silva je meni jos jedan rang iznad gsp-a, interesantiji puno kreativniji, ljepse borbe za gledati ima. ja mislim da se kojim slucajem silva bori istim stilom kao gsp odma bi ga americka publika popljuvala.
a i ne mora znaciti da ce odraditi tih 10 borbi, vjerovatno bi poraz u superfightu od jonesa skratio njegovu karijeru. ima i renzo gracie ugovor na jos 3 borbe u ufcu pa ih nikad nece odraditi :D
Polo je napisao/la:Hoce li Cain i veceras dobiti Bigfoot-a? Bit ce opet krvava borba a Hunt i JDS isto zanimljivo
ja mislim da hoce. kad god podcijenim ovog bigfoota on pobijedi. sto se tice hunta i jds-a ja cu za razliku od vecine ovdje na forumu najaviti pobjedu juniora prekidom. KO ili Submission nije bitno.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 26 maj 2013, 00:49

malo se popilo, nema zaboravio da je ufc vecereas
:twisted: :x :x
nadam se da gledate ovaj facebook fight trenutno, veceras je krvavooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :? :?: :oops:

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 26 maj 2013, 10:03

Dosta prekida jutros, atraktivan event.

SPOILER!

Cain je zvijer, tačka! Iskreno Junior je izgledao dobro, mada je opet bio spor na nogama(relativno slabo kretanje), tako da ne bih volio gledati sad zasad rematch sa Cainom. Više bih volio pogledati Junior vs. Reem kad ovaj dobije Brownea. Neka onda pobjednik ide na titulu. Sa druge strane, ako Werdum dobije Big Noga, treba dobiti priliku za pojas i to bi mi bila interesantna borba.

Hunt se borio koliko je mogao, svaka čast. 8-)

Glover još jedna impresivna predstava. Mislim da sada mora dobiti nekog iz samog vrha divizije. Hendo, Machida, Evans, Gusstafson pa da vidimo gdje stoji.

Nurmagedov impresivna predstava!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 26 maj 2013, 14:27

Iskreno samo JDS moze dobit priliku sad i tako da cemo ocekivat rematch ponovo :)
Mada sinoc je bio ZVIJER. :)
Sve pohvale za Glovera i Caina.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 maj 2013, 14:48

Cain je kao moj Mrki što sam onomad imao staffordskog terijera... 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 maj 2013, 22:03

opet osporavaju Juniora... pa pricali su da ne moze nista Huntu ja vam rekoh da ce ga zavrsiti... on itekako ima sta traziti protiv Caina i ja tvrdim da nema niko ko je u istom rangu kao Cain i Cigano. ostali su svi za klasu slabiji. nema tu price Dos Santos je novi izazivac i to je zasluzeno.

vrlo dobar event, jedan od boljih u posljednje vrijeme. bilo je i par iznenađenja i cudnih sudijskih odluka al sve u svemu visoke ocjene zasluzuje ovaj event.

Ismire odlazi!!!

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 26 maj 2013, 22:37

work je napisao/la:Dosta prekida jutros, atraktivan event.

SPOILER!

Cain je zvijer, tačka! Iskreno Junior je izgledao dobro, mada je opet bio spor na nogama(relativno slabo kretanje), tako da ne bih volio gledati sad zasad rematch sa Cainom. Više bih volio pogledati Junior vs. Reem kad ovaj dobije Brownea. Neka onda pobjednik ide na titulu. Sa druge strane, ako Werdum dobije Big Noga, treba dobiti priliku za pojas i to bi mi bila interesantna borba.

Hunt se borio koliko je mogao, svaka čast. 8-)

Glover još jedna impresivna predstava. Mislim da sada mora dobiti nekog iz samog vrha divizije. Hendo, Machida, Evans, Gusstafson pa da vidimo gdje stoji.

Nurmagedov impresivna predstava!
Titlefight 3 protiv Caina vec stoji, zasigurno prije decembra over godine to je White potvrdio. Mozda Hunt vs Big Foot? :lol:

Sad stvarno mora neka Top5 borba za Khabiba da se vidi koliko je stvarno covjek jak, ovo do sada je predobro.
Zadnja izmjena: alevkov, dana/u 12 jul 2014, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 maj 2013, 10:09

ale smanji sa alkoholom :mrgreen: holloway je izgubio al je po meni zasluzio pobjedu. al mlad je decko sigurno ce mu ovo mnogo znaciti i radice na hrvanju u oba smjera i rusenje i odbrana.

sto se cerronea tice ja mislim da je on vec duze vrijeme kod jacksona.

Ismire odlazi!!!

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 27 maj 2013, 13:54

hjoj beda :mrgreen: 8-)

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 27 maj 2013, 15:12

mark hunt :?

http://www.fightsite.hr/insula/img/w645 ... t-prst.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 27 maj 2013, 19:44

fera je napisao/la:opet osporavaju Juniora... pa pricali su da ne moze nista Huntu ja vam rekoh da ce ga zavrsiti... on itekako ima sta traziti protiv Caina i ja tvrdim da nema niko ko je u istom rangu kao Cain i Cigano. ostali su svi za klasu slabiji. nema tu price Dos Santos je novi izazivac i to je zasluzeno.

vrlo dobar event, jedan od boljih u posljednje vrijeme. bilo je i par iznenađenja i cudnih sudijskih odluka al sve u svemu visoke ocjene zasluzuje ovaj event.
Budimo iskreni i ja mislim da svi opet jedva cekamo taj njihov 3 okrsaj ali oni su bolji dok ima tu nekih koji su blizu Bigfoot ako dobro gledamo sudija je prerano reagovao i zavrsio borbu ne znam koji su tu razlozi sigurno postoje mozda je i white uz caina ali sta je tu je. Kada se sjetim i Cro cop je izgubio od Nelsona po meni zasluzeno ali da je prerano isto prekinuta borba medjutim i sudci su ljudi kao svi mi i imaju pravo grjesiti.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 27 maj 2013, 20:58

Pa sudija nije pogrijesio , imao ej svaki razlog da prekine borbu , sto je i uradio. Da je ostavio jos 10 sec duze, ista bi scena bila.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 maj 2013, 21:14

po meni sudijska odluka i nije pretjerano losa. spasio je silvu dodatnih udaraca a ne moze reci da se big foot sam mogao odbraniti. nije nista radio samo je primao udarce.

Ismire odlazi!!!

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 27 maj 2013, 21:21

Da razjasnimo:

- Cain je GnP kralj.
- Silva u pozicije kornjace.

Stoppage opravdan.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 29 maj 2013, 19:04

fera je napisao/la:po meni sudijska odluka i nije pretjerano losa. spasio je silvu dodatnih udaraca a ne moze reci da se big foot sam mogao odbraniti. nije nista radio samo je primao udarce.
Nikad se nezna, ali ima ono pravilo ne znam koliko sekunda 15 cini mi se ukoliko borac ne daje znakove odbrane da sudija prekida ali naravno to nije uvijek tako svaka situacija je drugacija ali meni je ono Cro Cop vs Nelson isto nije bilo onako odma za prekida ali sudci su tu i oni sude.

Sve u svemu uspjesan evant mozda smo od te borbe bas mnogo vise ocekivali malo otpora krvi i svega ali nije bilo.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 09 jun 2013, 15:18

Solidne borbe sinoć. Dosta lijepih poteza u opuštenoj atmosferi.

SPOILER!

Werdum treba dobiti borbu za titulu, mjesto dos Santosa. cain bi i tu bio favorit, ali je Werdum zaslužio, u dobroj je formi i bilo bi nešto novo u borbi za titulu, tj. drugačiji zadatak za Caina.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 jun 2013, 22:32

work je napisao/la:Solidne borbe sinoć. Dosta lijepih poteza u opuštenoj atmosferi.

SPOILER!

Werdum treba dobiti borbu za titulu, mjesto dos Santosa. cain bi i tu bio favorit, ali je Werdum zaslužio, u dobroj je formi i bilo bi nešto novo u borbi za titulu, tj. drugačiji zadatak za Caina.
ma dobice werdum sansu, sumnjam da ce pobjediti caina al ima sanse itekako posebno ako cain napravi neku gresku u parteru.

odlican event skoro sve borbe zavrsene relativno brzo i bez sudijskih odluka.

Ismire odlazi!!!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.