FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Neymar asistencija.
Protiv engleza je Neymar bio najbolji, pogotovo u 1. poluvremenu.
Treba njega uhraniti u Barci i isklesat ga jer jos uvijek nije izgradjen igrac.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Scolari ga forsira u posljednje dvije tekme, njega ostavlja u igri dok vadi mnogo bolje igrace, publika je to vidjela i "nagradila".M4kaveli je napisao/la:Protiv engleza je Neymar bio najbolji, pogotovo u 1. poluvremenu.
Slazem se, ali bolji je bio samo Oscar.Ozren je napisao/la:Scolari ga forsira u posljednje dvije tekme, njega ostavlja u igri dok vadi mnogo bolje igrace, publika je to vidjela i "nagradila".M4kaveli je napisao/la:Protiv engleza je Neymar bio najbolji, pogotovo u 1. poluvremenu.
Uglavnom ovaj Brazil nije nista posebno, ogroman potencijal koji Scolari izgleda ne moze uigrati i posloziti.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kako je odigrao Neymar?..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Da se ne lažemo, svi koji smo gledali utakmicu smo ostali razočarani. Ali momka konstantno čuva jedan igrač a kad primi loptu par igrača ga napada, haman k'o Messija.
U Barci naravno neće biti toliko čuvan, biće dosta više prostora za njega.
Don't hate what you don't understand.
Ma treba nabaciti jos bar 5 kila, ali postepeno kako ne bi izgubio na eksplozivnosti.xaviesta je napisao/la:Da se ne lažemo, svi koji smo gledali utakmicu smo ostali razočarani. Ali momka konstantno čuva jedan igrač a kad primi loptu par igrača ga napada, haman k'o Messija.![]()
Koliko puta prodje igraca i ovaj ga malo povuce a on na glavu padne.
Jes' igraju flaster na njemu svaku tekmu, ali u Barci kad Messi na sebe navuce 5-oricu nece mu biti problem.
Neymar je u 34 utakmice za reprezentaciju Brazila sudjelovao u čak 33 gola Brazila (20 golova i 13 asistencija). Po dva puta je asistirao Oscaru i Marcelu, dok je po jednom asistirao Hulku, T. Silvi, Damiaou, Lucasu, Reveru, Paulinhu, Romulu, Fredu i Hernanesu! 
27.10.2020
-
bacelonafan
- Kontakt:
Opet nismo doveli golgetera,dobili smo novog Sancheza
Neymar opet pokazao koliko je zreo za europski fudbal.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
tuzna istina,jos villa ode ,nema ni njegovih 15-20 golova u sezoni,jadan messi ,sljedece sezone valja mu rekord novi postavit od 90-100 golova u sezoni ,sve ce bit na njemu i donekle na cescu koji se pokazo veci golgeter od svih ostalih nazovi napadaca u barci i ako davanje golova nije njegov primarni zadatak.bacelonafan je napisao/la:Opet nismo doveli golgetera,dobili smo novog Sancheza
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ovaj i dalje u grah gleda.
Probaj sa kašikama jarane, možda budeš uspješniji.
Probaj sa kašikama jarane, možda budeš uspješniji.
Polahko, od Alexisa sam ja bolji strijelac a kamoli Neymar.barca_87 je napisao/la:tuzna istina,jos villa ode ,nema ni njegovih 15-20 golova u sezoni,jadan messi ,sljedece sezone valja mu rekord novi postavit od 90-100 golova u sezoni ,sve ce bit na njemu i donekle na cescu koji se pokazo veci golgeter od svih ostalih nazovi napadaca u barci i ako davanje golova nije njegov primarni zadatak.bacelonafan je napisao/la:Opet nismo doveli golgetera,dobili smo novog Sancheza
Pedro sljedece sezone ukoliko uhvati formu ne gine njegovih 20-tak golova.
Alexis bi se takodje trebao popraviti u zavrsnici a za brazilca cemo vidjeti.
Uostalom Messi nek do kraja karijere pokusa oboriti Peleovih 1300 golova.
On jos nije ni 400 dao. Eto mu motivacije.
Ako to ne oborri niko i nista je.
-
ringostarr
- Kontakt:
Drugovi moji, navikavajmo se polako na cetvrtfinala LP kao najveci domet
žalosno, ali tako je... sa ovom odbranom nemamo šta tražiti protiv iole jacih ekipa.
ringostarr je napisao/la:Drugovi moji, navikavajmo se polako na cetvrtfinala LP kao najveci dometžalosno, ali tako je... sa ovom odbranom nemamo šta tražiti protiv iole jacih ekipa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa ako cemo realno, sa ovakvom "odbranom" nemaju sta traziti protiv najjacih ekipa. Uostalom vidjeli smo to vec u protekloj sezoni, a dovodjenje **** Methieua, Ramija i slicnih retarda nece rijesiti apsolutno nista.
**** ih Neymar, bolje da su tih 57 miliona potrosili na Thiaga Silvu i Stegena.
Da odmah kazem da sam bio ispocetka protiv dovodjenja Neymara, odnosno protiv za ogromne novce, koje ce na kraju dati. Da ne bude pljujem ga zbog glupih prijateljskih utakmica.
Da odmah kazem da sam bio ispocetka protiv dovodjenja Neymara, odnosno protiv za ogromne novce, koje ce na kraju dati. Da ne bude pljujem ga zbog glupih prijateljskih utakmica.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 09 jun 2013, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnLennon
- Kontakt:
@Lillard. Fino je vidjeti da u avataru imas madridistu
. Pokoj mu dusi.
Budimo realni, vidim opet nedojebani lobotomac Neymar razocarao. Neka, navikavajte se.
Obrana? Ka'e Rosell da su Sacirin mali i Yupol najbolji svjetski stoperi.
Budimo realni, vidim opet nedojebani lobotomac Neymar razocarao. Neka, navikavajte se.
Obrana? Ka'e Rosell da su Sacirin mali i Yupol najbolji svjetski stoperi.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Lillard je napisao/la:ringostarr je napisao/la:Drugovi moji, navikavajmo se polako na cetvrtfinala LP kao najveci dometžalosno, ali tako je... sa ovom odbranom nemamo šta tražiti protiv iole jacih ekipa.
![]()
Ne vidim šta je smiješno.Momak je dobro rekao, ova odbrana je smiješna.Kao što reče @Darko bolje da su pare od Neymara uložili na kvalitetnog stopera i golmana.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
ringostarr
- Kontakt:
Slažem se u potpunosti.Donnie Darko je napisao/la:Pa ako cemo realno, sa ovakvom "odbranom" nemaju sta traziti protiv najjacih ekipa. Uostalom vidjeli smo to vec u protekloj sezoni, a dovodjenje **** Methieua, Ramija i slicnih retarda nece rijesiti apsolutno nista.
Zapravo ono se i ne može nazvati odbranom, nego neki pokušaj od odbrane.
Kad budemo imali boljeg golmana, boljeg stopera i boljeg desnog beka - onda se možemo nadati nekom povratku na vrh evrope.
A možda su to Oier, Montoya i Bartra
Ne serri, nisi ni pogled'o tekmu.JohnLennon je napisao/la: Budimo realni, vidim opet nedojebani lobotomac Neymar razocarao. Neka, navikavajte se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.