Transferi, igrači Premijer Lige BiH

SemPer_fi
Kontakt:

Re: Najbolji igrač polusezone 2009.

Post Postao/la SemPer_fi » 30 nov 2009, 22:10

Ma Skoro ba covjek rjesava utakmicu u par poteza,to najbolje znaju kolege s Grbavice :D :lol:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 30 nov 2009, 22:13

Alen Škoro !

Najbolje su osjetile komsije s Grbavice !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

Upravnik
Kontakt:

Re: Zimski prelazni rok !!!

Post Postao/la Upravnik » 30 nov 2009, 22:16

Ljudi, nemojte pricati gluposti. Mislim na to "Ne bi on u Borac, Želju, Sarajevo...". Pa krenite od sebe. Radite u firmi, dobijete ponudu do jaja bolju. Vi ćete kao reći " Ovdje mi je bolja ekipa, više mi se sviđa koncept.."? Mislim , sve je moguće ali u slučaju ekstra ponude, svi se oni prodaju. Možete vi pričati šta hoćete ali tako je to.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 30 nov 2009, 22:19

Upravnik je napisao/la:Ljudi, nemojte pricati gluposti. Mislim na to "Ne bi on u Borac, Želju, Sarajevo...". Pa krenite od sebe. Radite u firmi, dobijete ponudu do jaja bolju. Vi ćete kao reći " Ovdje mi je bolja ekipa, više mi se sviđa koncept.."? Mislim , sve je moguće ali u slučaju ekstra ponude, svi se oni prodaju. Možete vi pričati šta hoćete ali tako je to.
rijetki su izuzeci koji nebi ali u 95 % slucaja je tako...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 30 nov 2009, 22:24

Barney Stinson je napisao/la:
Upravnik je napisao/la:Ljudi, nemojte pricati gluposti. Mislim na to "Ne bi on u Borac, Želju, Sarajevo...". Pa krenite od sebe. Radite u firmi, dobijete ponudu do jaja bolju. Vi ćete kao reći " Ovdje mi je bolja ekipa, više mi se sviđa koncept.."? Mislim , sve je moguće ali u slučaju ekstra ponude, svi se oni prodaju. Možete vi pričati šta hoćete ali tako je to.

Ali npr igras u klubu 10 godina zavolis ga drama :D

navijaci te vol..pa i ja bih igro samo u tom klubu u toj zemlji..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 30 nov 2009, 22:27

To je nekad tako bilo ali danas je takvih sve manje, pare čine svoje... Tada ti ni tih 10 godina ne znači ništa, ali opet kažem to je od čovjeka do čovjeka ali danas je takvih sve manje...
19 - ђ - 11

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 30 nov 2009, 22:30

cujem se ja sa osimom sad evo enema 5 minuta i kaze on meni samo
torres
kaka
elano
terry
pa se vi pusite
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 30 nov 2009, 22:30

ne znam zašto neki spominju Jacksona, bar za ovu polusezonu. čovjek skoro ništa nije pokazao. uklopio se u svo sivilo i talove Čelika.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 30 nov 2009, 22:32

Alen Škoro je "100" puta rekao da može igrati samo za Sarajevo u BiH.
Onda Borac nije ništa bolji (u igračkom smislu) i nema bolji koncept (to da se pravi evropski klub, to je ništa, jer Sarajevo redovno - za naše uslove - igra u Evropi, sa prilično zapaženim rezultatima) od Sarajeva
Dalje, pare koje dobija u Sarajevu su solidne za naše uslove. Egzistenciju je obezbijedio, boli ga qrac, tako da mu Borac vjerovatno ne može ponuditi nešto extra.
Dakle otprilike to je to za Škoru, u ovom slučaju sam kao primjer naveo Borac, jer je neko gore spomenuo da bi ga oni željeli.
Ali normalno ima i primjera ovih koje si ti naveo ( za bolju ponudu npr.) prelazak Marsijana iz tada šampionskog Sarajeva i LP u Široki. Ali porediti njega i Alena što se tiče ljubavi prema klubu je glupost, ali sam njega naveo kao primjer

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 30 nov 2009, 22:33

TheManiacs je napisao/la:

Ali npr igras u klubu 10 godina zavolis ga drama :D

navijaci te vol..pa i ja bih igro samo u tom klubu u toj zemlji..
i prvi put kada maši 100% priliku svi mu j... sve po spisku, a on i dalje voli svoj klub koji mu duguje tri plate :lol:
Ma hajdi ba, on će da igra gdje mu je "najdraže" za pare.
Dragon Town

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 30 nov 2009, 22:37

Kaad je zelji lose islo sto nisu psovali edisa mulalica nisu jer uvjek je davao maximum ...
Znaci jedinom njemu se tada nije psovalo..
THE MANIACS 1987

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 30 nov 2009, 22:41

imate kaku dva dana nego sto je presao u real se kleo pred navijačima milana da nece nikad otici... pa je otisao, sigurno nije otisao za istu ili za malo vecu plaću nego sto je imao u milanu... imate primjer mirka hrgovića :twisted: koji se tukao sa bbb, koji se tukao sa igračima dinama, koji je dobivao hajdukovo srce, kojemu je navodno hajduk bio sve i ode on u dinamo, dođe mamić i master card...
19 - ђ - 11

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 30 nov 2009, 22:42

O odanosti klubu i dresu tog kluba mogu pricati samo navijaci ozbiljnijih i vecih klubova,cast svima,ali pricati o odanosti dresu npr. listici ili svinjskom,to je smijesno...tu je interes, odnosno novac i nista vise...
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 30 nov 2009, 22:43

scorpion je napisao/la:O odanosti klubu i dresu tog kluba mogu pricati samo navijaci ozbiljnijih i vecih klubova,cast svima,ali pricati o odanosti dresu npr. listici ili svinjskom,to je smijesno...tu je interes, odnosno novac i nista vise...
ćao kompleksaš :mrgreen:
19 - ђ - 11

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 30 nov 2009, 22:44

scorpion je napisao/la:O odanosti klubu i dresu tog kluba mogu pricati samo navijaci ozbiljnijih i vecih klubova,cast svima,ali pricati o odanosti dresu npr. listici ili svinjskom,to je smijesno...tu je interes, odnosno novac i nista vise...
Istina i činjenica bole,žao mi je,ali od njih ne možeš pobjeći...vozdra škutor 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 30 nov 2009, 22:48

scorpion je napisao/la:
Istina i činjenica bole,žao mi je,ali od njih ne možeš pobjeći...vozdra škutor 8-)
zato je i šilić prešao iz tzv svetog dresa selje u mali široki...
19 - ђ - 11

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 30 nov 2009, 22:52

zato je i šilić prešao iz svetog dresa zelje u mali široki...[/quote]

:lol: :lol:
THE MANIACS 1987

Urban

Post Postao/la Urban » 30 nov 2009, 22:54

silic nije bio dijete Zelje a tebi papak kad govoris i spominjes ime Zeljo ustani i ne baljezgaj a sto se tice prelaska fol skore hahah ma to je smijesno
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Addy
Kontakt:

Post Postao/la Addy » 30 nov 2009, 23:01

19TM87 je napisao/la:ja se nadam da ce uprava uspjeti dogovoriti sa zebom koji vec 2-3 mjeseca trenira sa nama

to bi bilo dobro , sta covjek radi na Bajramskom :D :D
Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 30 nov 2009, 23:03

kada je već tema prelazni rok trebalo bi napisati i podikoju koji bi se igrač iz ove naše šovarika lige mogao iskoprcati u neku jaču ligu ma makar to bila i neka pečenjak drugoligaška evropska liga

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Balorda, Beli98, Bing [Bot], bordobijeli, Grk1234, Proximic i 31 gost.