NBA Playoffs

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

LenBias
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la LenBias » 10 jun 2013, 04:10

raspad sistema apsolutni, gazi heat spurse trenutno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jun 2013, 04:10

lumani je napisao/la:ejj moj tiago,kako te nije sramota :oops: :oops:
Sta ga ima biti sramota?Drago mi je sto je isao na kucanje,a ne onako mekano kako obicno ide...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 jun 2013, 04:11

NEZALAGANJE je napisao/la:
Sta ga ima biti sramota?Drago mi je sto je isao na kucanje,a ne onako mekano kako obicno ide...

pa gledaj kako je sporo to izveo :!:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 jun 2013, 04:12

ubi ih LeBron u zadnjoj cetvrtini,apsolutno sve radi covjek,pogadja,asistira,skace,blokira,krade lopte 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 jun 2013, 04:15

BIHfan je napisao/la:Kako samo ovdje ima likova koji su ograniceni ko košnica. Halo procitajte ostatak posta a ne uhvatili se jednog dijela. Nije vise mladic da bez problema igra 3 utakmice zaredom na maximalnom nivou. Evo u ovoj utakmici samo uzima one najgore suteve, s vrha reketa ispred linije za tri poena = citaj umor. Sam Wade na poluvremenu je rekao da su strasno izmoreni. Pricalo se prije nekolko godina da je to monstrum koji se ne moze umoriti, koji maratonski moze odigrati vise utakmice bez problema, to vise nije tako jer su ga stigle godine, sto ne mislim bukvalno da je omatorio, vet ostario za takav jak intezitet koji je imao.

@Matador naravno, ti si na ovom podforumu samo nekolko zadnjih utakmica Heata pa i ne znas da sam postova napisao hiljade i hiljade koje nisu se stastojale o Heatu. Trenutno kako znam igra se samo jedna serija, koga cu komentarisat ako necu Heat i Spurse.

PS. raspad sistema, makar ce T-MAC upisat prve minute u NBA finalu.
Ma kakav umor burazeru, jednostavno lik imo stastisticki losu noc, ali je opet itekako znacajan na parketu, a eo i u cetvrtom qt dere.

Ne mogu ga stici godine kad je tek usao u prime.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jun 2013, 04:17

lumani je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:

pa gledaj kako je sporo to izveo :!:
Pa on nije neka atletska zivotinja...Da jeste,prekucao bi ga ondje...Ne mozes ici brze,kad ti atletske mogucnosti to ne dozvoljavaju...

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 10 jun 2013, 04:18

BIHfan je napisao/la:Kako samo ovdje ima likova koji su ograniceni ko košnica. Halo procitajte ostatak posta a ne uhvatili se jednog dijela. Nije vise mladic da bez problema igra 3 utakmice zaredom na maximalnom nivou. Evo u ovoj utakmici samo uzima one najgore suteve, s vrha reketa ispred linije za tri poena = citaj umor. Sam Wade na poluvremenu je rekao da su strasno izmoreni. Pricalo se prije nekolko godina da je to monstrum koji se ne moze umoriti, koji maratonski moze odigrati vise utakmice bez problema, to vise nije tako jer su ga stigle godine, sto ne mislim bukvalno da je omatorio, vet ostario za takav jak intezitet koji je imao.

@Matador naravno, ti si na ovom podforumu samo nekolko zadnjih utakmica Heata pa i ne znas da sam postova napisao hiljade i hiljade koje nisu se stastojale o Heatu. Trenutno kako znam igra se samo jedna serija, koga cu komentarisat ako necu Heat i Spurse.

Nije James umoran, odnosno naravno da jeste donekle, ali ne toliko da to nešto utiče na njegovu igru...Spursi jednostavno igraju odličnu odbranu, zbog toga James i uzima ovakve šuteve...pa nije budala da se zalijeće na Splittera, Duncana i Leonarda a svi su duboko u reketu...i opet na kraju James igrač utakmice ispade
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 jun 2013, 04:22

alemsa je napisao/la:

Ma kakav umor burazeru, jednostavno lik imo stastisticki losu noc, ali je opet itekako znacajan na parketu, a eo i u cetvrtom qt dere.

Ne mogu ga stici godine kad je tek usao u prime.
ma moze, kada je james u pitanju sve najgore moze

ringostarr
Kontakt:

Post Postao/la ringostarr » 10 jun 2013, 04:32

James (17 p, 8 sk, 7 as, 3 st, 3 bs) 7/17 šut iz igre (to je škripalo jedino)...ostalo odigrao doktorski.
To što ovi marginalci nemaju pojma o košarci i lapaju kojekakve gluposti po forumu, VEC GODINAMA - na to se ne treba obazirati.

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 10 jun 2013, 04:37

ringostarr je napisao/la:James (17 p, 8 sk, 7 as, 3 st, 3 bs) 7/17 šut iz igre (to je škripalo jedino)...ostalo odigrao doktorski.
To što ovi marginalci nemaju pojma o košarci i lapaju kojekakve gluposti po forumu, VEC GODINAMA - na to se ne treba obazirati.
7/17 uopšte i nije tako loše...Kobe npr. najčešće i šuta tako nešto...npr 11/30 ili tako...nego što su od LeBrona svi navikli uvujek da ide preko 50% i preko 25 poena to je druga stvar...svejedno odliačn posao i LeBrona i ostatka ekipe, a pogotovo Chalmia u sutera...svaka čast
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 jun 2013, 09:38

[youtube][/youtube]

8-)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 jun 2013, 10:06

LenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]

8-)

da nije bilo Jamesa tu,Tigao bi loptu odvalio od obruc,kakav je, kao usporeni snimak.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2013, 10:12

ringostarr je napisao/la:James (17 p, 8 sk, 7 as, 3 st, 3 bs) 7/17 šut iz igre (to je škripalo jedino)...ostalo odigrao doktorski.
Ti kao eminentni kosarkaski strucnjak bi ponovo mogao biti smaknut Monologovom rukom, pripremi novi nick dok Monolog nije dosao :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 10 jun 2013, 12:15

Jedva sam ostao budan sinoc,ali se ne kajem sto sam se mucio :mrgreen:

Allen,Miller i Andersen konacno bili klupa kakva se ocekuje od prvaka.
Bosh neprepoznatljiv :lol:
#miasanmia

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 jun 2013, 12:22

a sto nicu ovi navijaci Heat-a ko gljive poslije kise :lol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 jun 2013, 12:47

miki_92 je napisao/la:a sto nicu ovi navijaci Heat-a ko gljive poslije kise :lol:
:mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 jun 2013, 12:49

Sad ce reci da od malih nogu navija za Heat.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 jun 2013, 12:52

miki_92 je napisao/la:a sto nicu ovi navijaci Heat-a ko gljive poslije kise :lol:
Vecom brzinom ce se isusiti kad ode jedan igrac iz te ekipe, zna se koji. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jun 2013, 13:08

et Miami pobjedio ja ne mogu rahat na posao :(.. sad mi valja slusat sranje od Radio ESPN sad ce probit mi glavu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 10 jun 2013, 13:10

Parker i Duncan malo zakazali, ali bit ce bolje naredni mec

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.