Što se tiče Lewata, vjerujem da će do kraja prijelaznog roka njegov klub snova postati Real ili neki od engleskih bogatunčića, dok će naš siroti Buyern opet plakati kao i kod gubitka Vidala.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Izgleda da neće ništa biti od De Bruynea.
Očito jazavce iz Chelskyja kopka to što je Borussia tako zagrizla za njega, pa ga ne žele izgubiti. Ostaje samo nada da će sam Kevin isčeprkati štogot. Šteta, na mojoj listi želja je bio prvi pick.
Što se tiče Lewata, vjerujem da će do kraja prijelaznog roka njegov klub snova postati Real ili neki od engleskih bogatunčića, dok će naš siroti Buyern opet plakati kao i kod gubitka Vidala.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ono sto te ne ubije, ojaca te.Blaszczykowski je napisao/la: dok će naš siroti Buyern opet plakati kao i kod gubitka Vidala.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- mirzabavarac
- Kontakt:
Bravo Omco za to vidis da su ljubomorni na sve sto bayern ima i zeli da dovede cuj neki drugi klub Lewa?Omerbavarac je napisao/la:Ono sto te ne ubije, ojaca te.Blaszczykowski je napisao/la: dok će naš siroti Buyern opet plakati kao i kod gubitka Vidala.
Nas ce biti 90% samo lakapo.
Samo polako. Neki su doskora tvrdili da ce leva za 10tak miliona prec u buy€rn. Dortmund je u ovom cirkusu isvakko donji, pitanje je sad samo ko ce jos izpusit, levat ili jajarci. To nek odluci levat sam, vrlo jednostavnomoustapha je napisao/la:Pricaj mi o tome kako ce Lewandowski presjediti na klupi Dortmunda.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Pa ko to hoce cijeg igraca? Pitanje ko je na koga ljubomoran?mirzabavarac je napisao/la:Bravo Omco za to vidis da su ljubomorni na sve sto bayern ima i zeli da dovede cuj neki drugi klub Lewa?![]()
Da ste nam tolko interesantni mi bi visili bi na vasoj temi a ne suprotno
- mirzabavarac
- Kontakt:
Pa mi ga hocemo ali ga vi ne date covjek je fino objasnio da zeli ici u klub iz snova i da se nada da ce ga pustiti BVB.Lokos19 je napisao/la:Pa ko to hoce cijeg igraca? Pitanje ko je na koga ljubomoran?mirzabavarac je napisao/la:Bravo Omco za to vidis da su ljubomorni na sve sto bayern ima i zeli da dovede cuj neki drugi klub Lewa?![]()
Da ste nam tolko interesantni mi bi visili bi na vasoj temi a ne suprotno
Piszu ce izgleda falit vise od 5 mjeseci
Neznam dali je bilo pametno da se Koch posalje u Mainz, ipak cemo sada biti mozda i cijelu sezonu bez desnog beka. Nadam se samo da trojka neganja samo ofanzivu, nego da pripaze da se kvalitetno pojacamo i pozadi. Pored Sokratis fale nam tu jos minimum dva provjerena igraca (bek i jos jedan stoper).
Fakat ce biti komplet nova ekipa sledece sezone.
Neznam dali je bilo pametno da se Koch posalje u Mainz, ipak cemo sada biti mozda i cijelu sezonu bez desnog beka. Nadam se samo da trojka neganja samo ofanzivu, nego da pripaze da se kvalitetno pojacamo i pozadi. Pored Sokratis fale nam tu jos minimum dva provjerena igraca (bek i jos jedan stoper).
Fakat ce biti komplet nova ekipa sledece sezone.
Pa dobro sanjanje nije zabranjeno, takodje i nadanje.mirzabavarac je napisao/la:Pa mi ga hocemo ali ga vi ne date covjek je fino objasnio da zeli ici u klub iz snova i da se nada da ce ga pustiti BVB.
Ali da bi ga BvB pustio treba prvo buy€rn da dostavi ponudu na vrijeme a ko drugo ista treba da bude realna a ne neki kikiriki. Ucjene nepiju vode
A i da konstatujemo
Nije reko klub iz snova nego zeljeni klub > Wunschverein
Ipak netreba zaboraviti da ovi nasi polunovinari nisu u stanju da prevedu ni jedan tekst kako treba. Nego se to sklepa u hodu.
- moustapha
- Kontakt:
Kako ne kontas da Bayern u ovome ne moze biti nikako donji. Mozete se vi nesto zanositi, prkosit, ali na kraju ce malo fajde od toga biti.Lokos19 je napisao/la:Samo polako. Neki su doskora tvrdili da ce leva za 10tak miliona prec u buy€rn. Dortmund je u ovom cirkusu isvakko donji, pitanje je sad samo ko ce jos izpusit, levat ili jajarci. To nek odluci levat sam, vrlo jednostavnomoustapha je napisao/la:Pricaj mi o tome kako ce Lewandowski presjediti na klupi Dortmunda.
A jednu stvar moram prokomentarisiti dodatno. Naime, poznato je da odredjeni broj forumasa konstantno za Bayern koristi nazive tipa buy€rn, jajarci i sl.
Za takve imam samo jednu poruku. Pravo ste mi simpa.

#divovi
- mirzabavarac
- Kontakt:
Yayarci iskompleksirani ste do bola 
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
- mirzabavarac
- Kontakt:
E bas o ovome pricam....Prle je napisao/la:Yayarci iskompleksirani ste do bola
Cuj mi iskompleksirani...
- Centre forward
- Kontakt:
Prle je napisao/la:Yayarci iskompleksirani ste do bola

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Sto se tice DeBruyne-a Watzke kaze kako jos nisu odustali od njega i da ce ubrzo pricati sa vlasnicima Chelsea-ja.Blaszczykowski je napisao/la:Izgleda da neće ništa biti od De Bruynea.Očito jazavce iz Chelskyja kopka to što je Borussia tako zagrizla za njega, pa ga ne žele izgubiti. Ostaje samo nada da će sam Kevin isčeprkati štogot. Šteta, na mojoj listi želja je bio prvi pick.
U slucaju Lewandowski slusaju se sve ponude osim one iz Minhena
Najbolje bi bilo da se Mourinho zainteresuje za Lewata.
Jok niste, a neskidate se sa teme BvBeamirzabavarac je napisao/la:Cuj mi iskompleksirani...
Duncan Castles Twitter: Christian Eriksen set to reject #LFC @LFC5timesNews interest as he favours Bundesliga move with BVB the likely destination. #ajax ...

Gledaj zuce jest se uozbiljio
do juce je bio klinac i back up za Dedea a gle cojka danas Najbolji lijevi bek Elfa, drugi najbolji lijevi bek lige, osvojio LigU 2 PUTA, KUP, igro finale LP i jos se cojk ozenio
.. Ma bravo Marcel zuco dabogda ti nama bio jos bolji
...

Gledaj zuce jest se uozbiljio
BvB Echte Liebe !!!
Dobar tekst uvezi levata (ko zna njemacki).
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 32195.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Za Schmelle. Neznam, meni on nije nikad godio. Od 10 centarsuteva ako uspiju 2 evo glava
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 32195.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Za Schmelle. Neznam, meni on nije nikad godio. Od 10 centarsuteva ako uspiju 2 evo glava
Mourinho potvrdio da KDB dolazi na pripreme, i da je njegov cilj da Kevin bude u timu za sljedecu sezonu!
KOAN LEWANDOWSKI

_______
Izgleda da je Mourinho rekao De Bruyneu da ga želi vidjeti na pripremama CFC-a i tako ga pobliže "analizirati". Definitivno neće doći na vrijeme na naše pripreme
(ako uopšte dođe
), tek možda krajem jula se možemo nadati da će nam doć'. Vidjet' ćemo, ne treba gubiti nadu.
Kad CFC završi sve svoje transfere onda ćemo vidjet' koga ćemo, KDB-a ili Schurrlea.
Bernard je sinoć ušao pred sam kraj utakmice protiv Francuske.
_______
Izgleda da je Mourinho rekao De Bruyneu da ga želi vidjeti na pripremama CFC-a i tako ga pobliže "analizirati". Definitivno neće doći na vrijeme na naše pripreme
Bernard je sinoć ušao pred sam kraj utakmice protiv Francuske.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
To bi bio četverostruki win-win. Samo bi Buyern popušio.adnan24 je napisao/la: Najbolje bi bilo da se Mourinho zainteresuje za Lewata.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.