Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Inace, momak je legenda.
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Nije više ni potencijalni. Sad je sigurni.jbmilan je napisao/la:Ermin Bičakčić je najbolji stoper 'Cvajte'
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Bicakcic najvjerovatnije debituje protiv Amerikanaca....
Nema Vranješa do iduće godine, Bićo će biti pozvan 100 %. Samo se čekalo da papire riješi.
Možda nas Pape iznenadi i kojim novim imenom u rosteru osim njega, najavljivao je on još
par igrača koji bi mogli zaigrati za nas.
Možda nas Pape iznenadi i kojim novim imenom u rosteru osim njega, najavljivao je on još
par igrača koji bi mogli zaigrati za nas.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sjetite se samo kad nam je odbrana bila najlosiji dio ekipe, a sad tu imamo najvise opcija, i to ne zna se koja je kvalitetnija
Bice Pape na slatkim mukama
Meni su Bicakcic i Seo
bolji od Vranjesa, Pandze, Sunjica, Vrsajevica .. Tako da ima mjesta za obojicu u timu
I nema straha ako neko bude kartoniran ili povrijedjen..
Amicci Di Nessuno
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:

Šta mislite o ovoj ekipi ?
I umjesto Medunjanina je mogao igrat Lulić, a umjesto Rahimica da igra Salihovic ili po potrebi Zahirovic.
Fali ti Bgm Lulic i to debelo
A Rahimic nece vise igrat
osim protiv Lihtenstajna, isto ovako, malo vise od poluvremena
Ali odbrana... Dan te yebo jaki smo ko beton
Na klupi jos Zukanovic i Hajrovic 
Ali odbrana... Dan te yebo jaki smo ko beton
Amicci Di Nessuno
Begovic
Mujdza-Bicakcic-Spahic-Kolasinac
Lulic-Pjanic-Medunjanin-Salihovic
Dzeko-Ibisevic

Mujdza-Bicakcic-Spahic-Kolasinac
Lulic-Pjanic-Medunjanin-Salihovic
Dzeko-Ibisevic
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Pa et Medunjanin van, Lula in.
Rahimic ce sigurno ici u Brazil, budi uvjeren u to, al opet sam sad vise za to da igra Salihovic tu.
Ovo ostalo je betonjara fakat.
Rahimic ce sigurno ici u Brazil, budi uvjeren u to, al opet sam sad vise za to da igra Salihovic tu.
Svi oni koji dođu u reprezentaciju će trebati prvo da izbore mjesto u prvih 11, a to sigurno, bez obzira na njihov kvalitet neće biti nimalo lako.
Istina je da bi po imenima i nastupima u klubovima ta defanzivna linija trebala biti najjača ali samo na papiru, to je jedna jako bitna činjenica i treba je naglasiti. Pogledajmo u kakvom je klubu Vranješ, pa ( je ) sa Spahom čini / o, nenadyebiv tandem.
Mislim da malo / malo više ili čak previše potcjenjujemo ove igrače koje imamo nauštrb onih koji bi tek trebali da dođu. Kao što rekoh već jednom, samom svojom pojavom neće izborit mjesto u prvih 11, nego ga trebaju zaslužiti, i to je poenta svega.
Nije to FM da igrače čim dovedeš staviš u ekipu i igraju k'o da se znaju 10 godina. Nije to baš tako jednostavno koliko se mnogima čini da jeste.
Istina je da bi po imenima i nastupima u klubovima ta defanzivna linija trebala biti najjača ali samo na papiru, to je jedna jako bitna činjenica i treba je naglasiti. Pogledajmo u kakvom je klubu Vranješ, pa ( je ) sa Spahom čini / o, nenadyebiv tandem.
Mislim da malo / malo više ili čak previše potcjenjujemo ove igrače koje imamo nauštrb onih koji bi tek trebali da dođu. Kao što rekoh već jednom, samom svojom pojavom neće izborit mjesto u prvih 11, nego ga trebaju zaslužiti, i to je poenta svega.
Nije to FM da igrače čim dovedeš staviš u ekipu i igraju k'o da se znaju 10 godina. Nije to baš tako jednostavno koliko se mnogima čini da jeste.
Ice on ne kazem da nece ic u Brazil.. ali nece igrati.. ili ce igrati u rijesenim utakmicama, a u ovim kvalifikacijama ce jos poceti ja mislim samo protiv Lihtenstajna.. I kad ih napucamo opet izaci da udje Visca, da se proda jer mu je klub ispao u drugu liguFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Pa et Medunjanin van, Lula in.
Amicci Di Nessuno
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Bgm nije na FM-u tako. Ponekad se stoperi žale da ne mogu zajedno da igraju, svega mi.Nije to FM da igrače čim dovedeš staviš u ekipu i igraju k'o da se znaju 10 godina. Nije to baš tako jednostavno koliko se mnogima čini da jeste.
Et' ja navedoh FM, nisam ga nikada igrao, možemo uzeti PES kao primjer. Nije bitno, mislim da ste shvatili šta sam htio reći.
Ma dobro razumijemo se, nije niko ni mislio odmah cim se pozovu da ce ovako biti.. Ali iskreno mislim s vremenom, i kroz utakmice, do Brazila (aBd) da ce gore ovako izgledati odbrana
Amicci Di Nessuno
Visca ne ulazi da se proda nego sto je dobar winger i to je dokazao u petak 
Ni ti sam ne vjerujes u toSakuragi je napisao/la:Visca ne ulazi da se proda nego sto je dobar winger i to je dokazao u petak
Amicci Di Nessuno
pa to je posteno i pametno od papeta jer je i njemu u interesu da igraju u dobrim klubovima i da su standardni. a bolje je da udje Visca nego Svrsko ili Svrakajbmilan je napisao/la:Ni ti sam ne vjerujes u toSakuragi je napisao/la:Visca ne ulazi da se proda nego sto je dobar winger i to je dokazao u petakGdje sam ja napisao da on nije dobar igrac?? Ali de pogledaj izmjene malo, i upotrijebi logiku.. Visca i Stevanovic ulaze prvi, a zna se kakva je situacija i jednom i drugom u klubu i s klubovima.. Ja ne kazem da je to nesto lose, neka eto protiv Latvije, vec smo dobili tekmu, nek uberu minute, dignu rejting i prodaju se u klubove gdje ce igrati, i to igrati u prvoj ligi..
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 10 jun 2013, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro si rekao .... kod rezultata 3 : 0 su ušli, to je jedna stvar, a druga, potpuno druga, koji to očigledno nisijbmilan je napisao/la:de pogledaj izmjene malo, i upotrijebi logiku..
shvatio i upotrijebio logiku je to ... da su njih dvojica brza krila koji igraju na suprotnim stranama.
Pape je želio dotući protivnika uvođenjem brzih krila i dodatno izmoriti njihovu već izmorenu obranu koja je visila u zraku čitavu utakmicu. Uvođenje brzih krila je širilo obranu i ostavljalo prostora za ulazak u 16 te je tako i gol Pjanića pao iz 16 - terca nakon što je Višća, možemo slobodno reći, pretrčao njihovog igrača koji se našao na desnom beku i ušetao u 16.
Sigurno je da ima i te da su uvedeni radi prodaje, ali se definitivno njihova uloga u timu jasno vidjela kada su ušli te kada su izvršene rokade u timu po pitanju pozicija.
Ma dobro je da nije Vrsajevica stavio, dosta ga je i bilo svaki mec ulazio.....Udavaju ga ima godina dana ali niko ga nece.
Trenutno korisnika/ca: farenhajt, imekorisnicko, Scholl i 38 gostiju.