Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
pa kako su ga ono nazvali u Real Valladolidu, ne mogu se sjetit' .. kao, bio je jako dobar fudbaler, al' i problematičan
zabijao je on tamo lijepe golove, sve ima na youtube
trebao bi on u repki češće šutirati, jednostavno je dobar šuter 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Uvijek je i bio dobar suter:JTS je napisao/la:pa kako su ga ono nazvali u Real Valladolidu, ne mogu se sjetit' .. kao, bio je jako dobar fudbaler, al' i problematičanzabijao je on tamo lijepe golove, sve ima na youtube
trebao bi on u repki češće šutirati, jednostavno je dobar šuter
[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
On je mene najviše kupio u onom meču protiv Francuske, izdominirao je tad čovjek. Inače, bitna karika u timu i drago mi je što ga je zabio na onakav način. 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Nakon toga je zakuhao u Maccabiju nije igrao sto se primjetilo u reprezentaciji posle prelazi u GAziantep u koje migra standardno ali ipak nije onaj stari kao iz prošlih kvalifikacija..Patrice_Evra_3 je napisao/la:On je mene najviše kupio u onom meču protiv Francuske, izdominirao je tad čovjek. Inače, bitna karika u timu i drago mi je što ga je zabio i na onakav način.
Venger ga hvalio u toj utakmici..
Hare bi trebao u jaci klub, neznam zasto taj momak netrazi/nezeli vece izazove??
G BUSSA BUSS
nadam se da nije istina,ovo za palermo,Kakva god je turska ,prva je liga i igra jake utakmice,ova druga talijanska je korak nazad.Palermo jest ime ,ali nase igrace povezuju s ekipom s renomeom samo kad su u finasijskim problemima ili kad ispadnu iz lige.
Evo dao je gol Fiorentini...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Hare, Hare majstore, s kraja na kraj Baščaršije, ha ha haaa 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Odakle ti to ?Cartman je napisao/la:Evo dao je gol Fiorentini...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa sa livescorea yebote.Papastathopoulos je napisao/la:Odakle ti to ?Cartman je napisao/la:Evo dao je gol Fiorentini...
http://www.livescore.com/soccer/intl/cl ... 1-1542107/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jesam li ja retardiran ili ja na dva sajta rezultata nigdje ne mogu naci mec gaziantep-fiorentina (vjerovatno friendly mec) ? 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
probaj live score. czPapastathopoulos je napisao/la:Jesam li ja retardiran ili ja na dva sajta rezultata nigdje ne mogu naci mec gaziantep-fiorentina (vjerovatno friendly mec) ?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako rutniski izveden penal, pa cak i da je golman krenuo u pravu stranu ne bi mogao dohvatiti tu loptu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cudi me sto niko nista nije napisao o Medinih par minuta protiv SAD-a. Vise nego pristojno odradio 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Meni je bio odlican... Nadam se da nece ispast iz prvih 11 jes da je spor i sve al covjek ima nesto igra pametno i strasan je tehnicar.Bosniacum Lilium je napisao/la:cudi me sto niko nista nije napisao o Medinih par minuta protiv SAD-a. Vise nego pristojno odradio
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
momak ima fudbalsko znanje u malom prstu, samo mu je fizicka strana veliki minus. Dobar je za centralnog veznog, ali u tom slucaju treba nam jedan dobar razbijac koji ujedno zna i povuci loptu. To nam je trenutno najveca boljka
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Medunjanin od prve minute u dresu Gazientepa protiv Galatasaraya u Istanbulu,prvo poluvrijeme gube 1:0.... stadion pun,52 hiljade,atmosfera ko u grotlu....ovo sto malo gledam Medunjanin zapazen i ja bi njega obavezno stavio na poziciju zadnjeg veznog protiv Slovacke ,u tom formi igra momak...
Jel igrao na zadnjem veznom tu tekmu ?bosnas_ je napisao/la:Medunjanin od prve minute u dresu Gazientepa protiv Galatasaraya u Istanbulu,prvo poluvrijeme gube 1:0.... stadion pun,52 hiljade,atmosfera ko u grotlu....ovo sto malo gledam Medunjanin zapazen i ja bi njega obavezno stavio na poziciju zadnjeg veznog protiv Slovacke ,u tom formi igra momak...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Igro lijevog beka

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi