FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
Kolko ce vozova cumura otici u kakanj ???

Hajde da je bilo koji drugi klub pa da to izvališ u šali... ali Kakanj veći proizvodni kapacitet tog čvrstog goriva nego Banovići... imao si mnogo više stvari koje si mogao u toj šali da iskoristiš.terabajt je napisao/la:Kolko ce vozova cumura otici u kakanj ???![]()
ehheeheh cisto sumnjam da su iskesirali pare pa sam zato ovo napisao.Casp3r je napisao/la:Hajde da je bilo koji drugi klub pa da to izvališ u šali... ali Kakanj veći proizvodni kapacitet tog čvrstog goriva nego Banovići... imao si mnogo više stvari koje si mogao u toj šali da iskoristiš.terabajt je napisao/la:Kolko ce vozova cumura otici u kakanj ???![]()
Hvala svima na čestitkama, lijepo je vidjeti da imamo nekoga uz nas - komšije. Utakmica je bila dogovorena znatno ranije, tako da se očekivala pobjeda svakako, ali eto taj strah je unosio drugi kantonalni derbi u Kaknju. Mislim da ćemo ovo vratiti Slobodi kad-tad, a vrlo vjerovatno već naredne sezone - pamti pa vrati.
Jbg bez obzira na način na koji smo na kraju izborili opstanak meni je izuzetno drago, ne znam kako bih podnio Drugu ligu i 10 ljudi na utakmici. Ovako i dalje smo tu u društvu respektabilnih klubova - Slobode, Radničkog, Rudara, Iskre, Jedinstva, pa od naredne sezone i Gradine. Žao mi je Troglava jer su ispali donji, danas su pokazali haman da nisu za nižeg ranga, nije lako utrpati 5 komada ni Vrbanjuši, a kamoli već godinama stabilnoj Čapljini. Za Bosnu ne znam šta da kažem, sem da su ovaj zadnji i najvažniji dio sezone odradili amaterski i time pokazali da ipak nemaju snage za opstanka. Mislim da im je i najbolje riješenje ispadanje da se uspiju konsolidovati jer vjerujem da bi naredne sezone sa ovakvim pristupom znatno ranije bili Drugoligaši.
Što se Budućnosti tiče, ova sezona treba biti škola za rukovodstvo kluba i upozorenje da se ovako ne može i naredne sezone jer sigurno neće biti Slobode da nas vadi. Ova sezona nevjerovatno posdjeća na onu kad smo se spašavali u Drnovicama, a nadam se da je to prolazno pa da već naredne sezone budemo u vrhu gdje je realno ovoj ekipi i mjesto. Ali eto nadam se da neće biti više ovakvih sezona za srčanog. A i narod se digao tek zadnje 2 utakmice, protiv Radničkog bilo ljudi kao zajedno na prethodnih 5 utakmica, naš yebeni pogani mentalitet.
Najbitnije je da smo i dalje tu, sada složiti ekipu za vrh tabele, ima tu materijala za čistku, a nadam se da neće biti većih odlazaka bitnijih igrača.
Jbg bez obzira na način na koji smo na kraju izborili opstanak meni je izuzetno drago, ne znam kako bih podnio Drugu ligu i 10 ljudi na utakmici. Ovako i dalje smo tu u društvu respektabilnih klubova - Slobode, Radničkog, Rudara, Iskre, Jedinstva, pa od naredne sezone i Gradine. Žao mi je Troglava jer su ispali donji, danas su pokazali haman da nisu za nižeg ranga, nije lako utrpati 5 komada ni Vrbanjuši, a kamoli već godinama stabilnoj Čapljini. Za Bosnu ne znam šta da kažem, sem da su ovaj zadnji i najvažniji dio sezone odradili amaterski i time pokazali da ipak nemaju snage za opstanka. Mislim da im je i najbolje riješenje ispadanje da se uspiju konsolidovati jer vjerujem da bi naredne sezone sa ovakvim pristupom znatno ranije bili Drugoligaši.
Što se Budućnosti tiče, ova sezona treba biti škola za rukovodstvo kluba i upozorenje da se ovako ne može i naredne sezone jer sigurno neće biti Slobode da nas vadi. Ova sezona nevjerovatno posdjeća na onu kad smo se spašavali u Drnovicama, a nadam se da je to prolazno pa da već naredne sezone budemo u vrhu gdje je realno ovoj ekipi i mjesto. Ali eto nadam se da neće biti više ovakvih sezona za srčanog. A i narod se digao tek zadnje 2 utakmice, protiv Radničkog bilo ljudi kao zajedno na prethodnih 5 utakmica, naš yebeni pogani mentalitet.
Najbitnije je da smo i dalje tu, sada složiti ekipu za vrh tabele, ima tu materijala za čistku, a nadam se da neće biti većih odlazaka bitnijih igrača.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Drinovci brate.LjumanM95 je napisao/la:Hvala svima na čestitkama, lijepo je vidjeti da imamo nekoga uz nas - komšije. Utakmica je bila dogovorena znatno ranije, tako da se očekivala pobjeda svakako, ali eto taj strah je unosio drugi kantonalni derbi u Kaknju. Mislim da ćemo ovo vratiti Slobodi kad-tad, a vrlo vjerovatno već naredne sezone - pamti pa vrati.![]()
Komšije hvala
1947!
Ovo sam napisao proslo kolo
Kakve crne PARE crni Benjo
:D
Nisam clan uprve,ali opet tvrdim..Bosna ako bude bolja,ako zasluzi sigurno ce odnjeti bod/ove iz Kaknja,a da Rudar pusti,to nema sanse vjeruj mi,ja bi iskreno volio da Bosna ostane u ligi,ali tesko jer su oni ovim kiksom u Visokom sebi presudili.
Za Rudar su pisali da ce prodati Slobodi,Vitezu,Radnickom itd,da ce odigrati ''onako'' pa Rudar povali sve tri ekipe,tako da pustite suplje,ako su bolji pobjedit ce,ako nisu gube sigurno
Da ne pisem vise
Cestitke na opstanku Rudari
Kakve crne PARE crni Benjo
Nisam clan uprve,ali opet tvrdim..Bosna ako bude bolja,ako zasluzi sigurno ce odnjeti bod/ove iz Kaknja,a da Rudar pusti,to nema sanse vjeruj mi,ja bi iskreno volio da Bosna ostane u ligi,ali tesko jer su oni ovim kiksom u Visokom sebi presudili.
Za Rudar su pisali da ce prodati Slobodi,Vitezu,Radnickom itd,da ce odigrati ''onako'' pa Rudar povali sve tri ekipe,tako da pustite suplje,ako su bolji pobjedit ce,ako nisu gube sigurno
Da ne pisem vise
Cestitke na opstanku Rudari
Rudar Kakanj !!!
- MladostPuracic
- Kontakt:
Čestitke meni jako dragim Banovićanima i Budućnosti na opstanku u Prvoj ligi
Pozdrav!
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
- 7aprildomemoj
Nisu u toku nimalo. Gračanlije samo vratile za ono što su im Banovićani uradili nekoliko sezona prije. A ni njima nije tada trebalo. Sad su računi poravnatiCasp3r je napisao/la:Čestitke na opstanku, mislim da prije svega nije trebalo da se dovedete do ove situacije, a isto tako nadam se da ćete komšijama iz Gračanice znati fino naplatiti sl. sezone to što su vam otkinuli bodove kod kuće, a nije im trebalo ni za šire.
Pozdrav!
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Pozdrav za one momke iz Banovica koji su gledali tekmu na Tusnju, bilo ih je zanimljivo posmatrat bogotov kad vasi nisu mogli da daju go, pa kad cijela tribina poce se derat daj Sarajku, jeste se smijali. Iskreno mnogi ondje ne zasluzuju dres Buducnosti, ako su onako igrali cijelu sezonu dobro ostadoste ikako. Jeusl oni stvarno onako losi il ima neki drugih problema npr. finansijskih pa se ne trude. Cestitike na opstanku.
Ma cijelu sezonu igraju jako loše, jedino su na samom početku bili počeli fino igrati i onda jedan veliki pad od utakmice sa Braniteljem gdje smo mašili nekih 5 zicera i to sve 10cm ispred gola. Nakon toga slijede još gore igre protiv Slobode i Viteza... Da su finansijski problemi sumnjam u to, mislim da imaju koliko-toliko regularna i uredna primanja kada pogledaš ostale klubove. Mnogi ne zaslužuju, zato sam i napisao da je potrebna mala čistka da se to dovede u red, da se ne dovodimo u ovakvu situaciju.TRUST je napisao/la:Pozdrav za one momke iz Banovica koji su gledali tekmu na Tusnju, bilo ih je zanimljivo posmatrat bogotov kad vasi nisu mogli da daju go, pa kad cijela tribina poce se derat daj Sarajku, jeste se smijali. Iskreno mnogi ondje ne zasluzuju dres Buducnosti, ako su onako igrali cijelu sezonu dobro ostadoste ikako. Jeusl oni stvarno onako losi il ima neki drugih problema npr. finansijskih pa se ne trude. Cestitike na opstanku.
Bilo je jako puno raje iz Banovića na zapadnoj tribini, možda čak više i od Tuzlaka.
I za ove levate što stalno spominju neke osvete, ohladite malo, nema potrebe porediti Bratstvo i Budućnost, taj mali klub iz Gračanice više vremena provede u Drugoj ligi nego li u ovoj, dok mu je treće mjesto historijski uspjeh. Mislim da je najveći gubitnik jučer bilo Bratstvo i onaj njihov neki švaler, izgubili od Viteza + Budućnost ostala, pojeli se od muke.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Nema vecih problema sto se finansija tice, ali i igracki kadar nam je mnogo oslabio. Vecina ovih igraca je igrala onu sampionsku 2009/10 pa sezonu u PL. Tu je jos uvijek 6-7 igraca, ali stvarno ne znamo ni mi sami sta se desava.TRUST je napisao/la:Pozdrav za one momke iz Banovica koji su gledali tekmu na Tusnju, bilo ih je zanimljivo posmatrat bogotov kad vasi nisu mogli da daju go, pa kad cijela tribina poce se derat daj Sarajku, jeste se smijali. Iskreno mnogi ondje ne zasluzuju dres Buducnosti, ako su onako igrali cijelu sezonu dobro ostadoste ikako. Jeusl oni stvarno onako losi il ima neki drugih problema npr. finansijskih pa se ne trude. Cestitike na opstanku.
1947!
Hvala druze pozdrav i tebiTRUST je napisao/la:Pozdrav za one momke iz Banovica koji su gledali tekmu na Tusnju, bilo ih je zanimljivo posmatrat bogotov kad vasi nisu mogli da daju go, pa kad cijela tribina poce se derat daj Sarajku, jeste se smijali. Iskreno mnogi ondje ne zasluzuju dres Buducnosti, ako su onako igrali cijelu sezonu dobro ostadoste ikako. Jeusl oni stvarno onako losi il ima neki drugih problema npr. finansijskih pa se ne trude. Cestitike na opstanku.
A financijskih problema ima,plate igracima kasne,tako da je tu i znantno slabiji moral kada je igra u pitanju
Dilamo CRNI UGALJ !
cestitke
ipak mi volimo vise u banovice nego u livno 
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
čestitke za Budućnost naravno, iako mi je i onaj Troglav simpatična ekipa, ipak je komšijski derbi puno atraktivniji a i puno je bliže i lakše doći do Banovića + dosta manji troškovi...vidimo se
nemam pojma stvarno šugo jedna mala zbog čega tolika averzija prema Bratstvu i Gračanici
a ti gnjido mala iskompleksirana, nemoj da jedeš **** baš bez potrebe, šta si se naložio na Bratstvo i našo se da ti sudiš i komentarišeš šta i kako neko s nekim treba da igra...Casp3r je napisao/la:Čestitke na opstanku, mislim da prije svega nije trebalo da se dovedete do ove situacije, a isto tako nadam se da ćete komšijama iz Gračanice znati fino naplatiti sl. sezone to što su vam otkinuli bodove kod kuće, a nije im trebalo ni za šire.
Pozdrav!
nemam pojma stvarno šugo jedna mala zbog čega tolika averzija prema Bratstvu i Gračanici
Undici stelle - ACM 1899
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Čestitke Budućnosti na opstanku i ako Bog da vidimo se u sezoni 2014/2015 u 1. ligi jer je načelnik općine Čitluk napokon dao zeleno svjetlo za ulazak u 1. ligu
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
samolukavac
- Kontakt:
Samo Gračanicu fino dočekajte u narednoj sezoni......
Ja mislim da nije to tvoj problem ,samolukavac je napisao/la:Samo Gračanicu fino dočekajte u narednoj sezoni......
vec pamet u glavu pa nemojte praviti gluposti po Lukavcu
glumiti neke fanatik indijance malo kulture i sve je O.K . ne moze se na silu..
ili nemojte u Tuzlu slati djecu da fasuju dodite vi mudonje na naplatu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ja ne znam sto je Gracanica kriva Buducnosti?.ne znam ne mogu se vracat nazad vidjeti u kojem kolu su igrali oni uopste ..ako je ovo pred kraj onda ok ali ako je to bilo negdje sredina ove polusezone pa bogamo mislim da je tad postojalo jos uvjek neke sanse dok je narod pricao da bi mozda drugi mogao otici u PL..uglavnom ostala je buducnost u ligi to je vazno
..sad je ova liga pravo sve kantonalni derbij
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ova trakavica se vučće od ranijih sezona kad je Bratstvo ispalo a prijatelji iz Banovića tražili 30000 km da Bratstvu daju bodove U Banovićima,,,,a ove sezone Bratstvo odigralo remi u Banovićima i dalo bodove Jedinstvu,,,eto o čemu se radi,,,SaltCityAttack je napisao/la:pa ja ne znam sto je Gracanica kriva Buducnosti?.ne znam ne mogu se vracat nazad vidjeti u kojem kolu su igrali oni uopste ..ako je ovo pred kraj onda ok ali ako je to bilo negdje sredina ove polusezone pa bogamo mislim da je tad postojalo jos uvjek neke sanse dok je narod pricao da bi mozda drugi mogao otici u PL..uglavnom ostala je buducnost u ligi to je vazno..sad je ova liga pravo sve kantonalni derbij
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 12 gostiju.